מהם החלומות שלכם ?

thankful

New member
מהם החלומות שלכם ?

טוב . גילוי נאות : החלומות שלי , בכל אופן כשהייתי ילד (בגיל העשרה - ואולי אף לפני-כן) היו : השגת 3 הדברים הבאים : 1) אהבה 2) עושר (הרבה כסף ...) 3) פרסום . עד כה , לא זכיתי לאף-אחד מהם : אהבה - מבחינתי היו לי רק 2 אהבות (כרגע אינני מחפש עוד) - זכיתי לאהוב (כמו בשיר של עברי לידר) אך לא נאהב (אני מתכוון ע"י גברת זרה בגילי) . עושר ופרסום - בשאיפה ... החלומות שלי/שאיפות שלי לטווח הקצר והארוך כיום : לעבוד , לחסוך כסף ולהמשיך את התואר הראשון . מהם החלומות שלכם - האם ואיך אתם שואפים להגשימם ? ליאור .

חלומות

חלום שהגשמתי: ללמוד את המקצוע שאהבתי ורציתי, במקום שרציתי, ולסיים את הלימודים. עכשיו רוצה להתחיל לעבוד במקצוע שרכשתי. אני חולמת על מציאת אהבה ואח"כ הקמת משפחה. כרגע יכולה להגיד שלא עושה מספיק בכיוון. הסתגרתי לאחרונה.

thankful

New member
עד כדי כך ? אולי נעבור לשם כך

לשוחח במסרים פרטיים - אם הוא כ"כ מסתורי ... :)

להבה :)

אני מאמינה שאת תגשימי את חלומך למצוא אהבה ולהקים משפחה. בהצלחה! אני איתך!! איזה מקצוע למדת? ושוב בהצלחה.. מקווה שתסיימי בהצטינות את הלימודים!

"לפעמים... חלומות מתגשמים "../images/Emo79.gif

אני אישית מאמינה שחלומות נועדו כדי שנגשים אותם. החלום שלי הוא להצליח לעזור לאנשים, להשפיע עליהם לטובה ואולי בגלל זה בחרתי ללמוד הוראה לגיל הרך, כי מאוד רוצה שהקהל יעד שלי יהיה ילדים אבל לאו דווקא בקטע הפסיכולוגי אלא יותר הדרכתי.

thankful

New member
כן , אכן ניכר עלייך

וגם על להבה ירוקה שיש לשתיכן את היכולת להעניק , לתת חום (WARMTH) ... אני לא רואה אתכן - אך "שומע" (וירטואלית כמובן) את הדברים ה "נאמרים מפיכן" ואלה אכן דברים לבביים ...

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מקסים מה שכתבת- תודה

החלומות שלי

אהבה - מצאתי בעבר והתאכזבתי. אהבה ראשונה אך לא אמיתית וכנה. היום אני מאוהבת. אני מודעת ששום דבר לא נשאר לנצח אבל זורמים.. בינתיים הכל נפלא.. רק שיהיה בריא, הוא קצת חולה. הצלחה - רוצה ללמוד דברים שמעניינים אותי לדוגמא: כל הקשור למיסטיקה ורוחניות, צילום מאוד מסקרן אותי, אמנות בכלל.. למרות שאני אוהבת רק את החלק המעשי ולא החלק העיוני כי זה משעמם מניסיוני בבית הספר ביא' יב'. עושר - כי מי לא אוהב
בריאות - זה הדבר הכי חשוב לי בחיים. בריאות לי ולכל האנשים החשובים לי. ילדים - חולמת על חתונה וילדים.. מאז שאני בת 4-5 יש לי שמות פוטנציאלים לילדים שלי: מורן, שחר והיו עוד כמה.. לא זוכרת כרגע.

חלומות

השאיפות שלי. יש לי רשימה של השאיפות. בשנה האחרונה ערכתי את הרשימה מחדש. והפעם, בלי להצטנע, סימנתי
על מה שהצלחתי להשיג וכבר עברתי לשאיפה הבאה, להתחיל בתכנון. ויצא שבשנה אחת סימנתי יותר
מאשר ב-5 השנים האחרונות.

BellA עלמה

New member
חלומות

אני בתחילת כל שנה אני מביטה פנימה ועושה לי מעין רשימת שאיפות. לקראת סוף שנה אני עושה חושבים הפעם אני רואה שהגשמתי כמה מהשאיפות ויכולה לעבור הלאה עקב בצד אגודל השנה יש לי שאיפות די מוגדרות לאט לאט מתחילה לעבוד עליהם

BellA עלמה

New member
חלום אחד התגשם לי

הערב איזה הקלה אחרי חודשים של תסכול אפשר לחזור לנשום טיפה

יש לי כמה...

1) בית בכפר...באיזה מקום שקט ויפה... 2) אהבה שקטה וטובה! ממישהי שאתהב בה מאוד מאוד (לא רק התאהבות ראשונית כמו שקרה לי עד עכשיו).. 3) תעסוקות טובות שתמיד יעינינו אותי בתחום הפנאי כמו מחשב/דיסקים הופעות וכדומה.. 4) עבודה שתהיה לי טובה נוחה ומעניינת ולא מוגנת 6) בריאות טובה

אופ 1

New member
..." חלומות של אתמול הן"...

יש לי רשימה כול כך ארוכה אני אשתדל לצמצם אותה כמה שאפשר... *לסלק את המחשבות השליליות בחיי. *להתמיד בפעילות ספורטיבית כול חיי. *ללמוד. *שיהיה לי הרבה כסף ושאני לא אצטרך לעבוד בשבילו קשה. *שאני אהיה שמחה בחלקי. *שאני אהיה מאושרת אמיתית. *שאני ארגיש שלווה אמיתית. *שאני אכיר את האחד... *שאני אהיה בטוחה בעצמי תמיד. *שאני אצליח לשמור על משקל מאוזן. *לטייל בכול העולם. זה פחות או יותר חלומתיי.

למעלה