מהם החלומות שלכם ?

אופ 1

New member
אני משתדלת מאוד

כרגע אני נמצאת בתקופה בחיי שאני עובדת על עצמי הרבה.אני משתדלת לבחור תחום אחד ולפעמים יותר ולהתמקד בו. לא תמיד זה מצליח לי,אבל אני משתדלת כמה שאפשר. המשך יום נעים:)

ניאו30

New member
ואי,חלומות...כל כך הרבה שלא יודע

מהיכן להתחיל(אמרתי קודם שקשה לי עם מיקוד,אז הנה עוד "הוכחה").אני כל כך אוהב לחלום,אני גם מאוד מאמין בצורך של אנשים להתעלות לרגע מהמציאות הנוכחית שלהם ולשאת את עינהם לשמיים,אבל גם עכשיו מאוד מאמין בצורך להוריד את החלומות ה"שמימיים" לקרקת המציאות.רשמתי על זה בשני חלקים, גדולים וקטנים,כשרק התחלתי לכתוב את הבלוג.מאז דברים השתנו,חלק גם הוגשמו,חלק התגשמו חלקית,חלק בדרך להתגשם,וחלק נשאר איתי לעתיד(תמיד טוב שיהיו לך עוד חלומות). אם אני צריך לכתוב על זה עכשיו במשפט אחד על כל אחד,לא בטוח לגביי זה שכך בדיוק נמצא סדר העדיפויות הנוכחי שלי בחיים,אבל מאוד קשה לי להעמיד משהו אחד לפני השני,לפחות בשלושת התחומים האלה,שכמובן נראים לי מאוד קשורים ומזינים אחד את השני,ולכן לא מנותקים זה מזה:
שלמות פנימית-השלמה עם העבר,עם מה שלא ניתן לשנות,והשלמה עם הפנימיות והחיצוניות שלי,שלמות אמיתית עם ההחלטות שלי בחיים,בלי חרטות,ללכת בדרך הנכונה לי ולא להתפתות לדרכים אחרות.
מימוש עצמי(ייעוד בחיים)-בעבודה העתידית שלי עם ילדים(טפו,טפו
)
אהבה-למצוא את אהבת חיי,אהבת אמת לנפש התאומה שלי,להקים איתה משפחה, עם ילד אחד או אולי כמה,ואולי כלב אחד או שניים,ואם אפשר בצפון,אולי באיזו חווה(חווה לטיפול בילדים באמצעות בעלי חיים!) מבודדת בגליל או משהו כזה,קרוב להרים אבל גם קרוב לים. טוב,יש לי עוד כמובן הרבההההההההההה!! מה לכתוב על זה אבל נסתפק בקצרה הפעם,וכמו ששירי כתבה את שם השיר הזה,"לפעמים חלומות מתגשמים"
,לא סתם שמתי אותו בתור השם החדש של הבלוג שלי,אני באמת מאמין במשפט הזה!

thankful

New member
בלוג יפה ...

לא קראתי את כל המאמר הארוך על חלומות גדולים וקטנים (למי יש זמן...) אבל עברתי על הרשימות בצד שמאל של הספרים שקראת ומתעתד לקרוא . נראה שבאמת רמת המודעות שלך שואפת ל - 100% :) (כוחו של התת-מודע ...) האמת , גם אני הרגשתי שלאחרונה (אם גם קראת את המאמרים שלי כאן בפורום , על "תקופה ארוכה ללא עבודה" מחודש יולי והמאמר האחרון במספר חלקים שפרסמתי לפני ימים מספר) יש לי צורך באיזשהו בלוג - מעין יומן אישי (כמו שעשיתי בגיל העשרה) ברשת . אבל קודם , אני צריך לקרוא הרבה יותר ספרים (האמת שאני ממש-ממש לא קורא , מקסימום בא להרצאות פה ושם במקום בו אני מתאמן) ורק אז אוכל לכתוב בלוג - שיהיה מעניין , כמובן . ליאור .

ניאו30

New member
../images/Emo51.gif,ומאוד ממליץ גם לך לכתוב ../images/Emo45.gif

אם כבר דיברנו על מיקוד,אז חייב להגיד שהכתיבה שלי היה אחד מהדברים שכן גרמו לי להתמקד היכן שמקודם לא הייתי ממוקד.זה עזר לי לסדר את המחשבות, להסתכל למחשבות האלו בעיניים,ולהגיד ש"זה מי שאני!" ואני ההשלמה עם המחשבות הכתובות עזרה לי מאוד גם בהשלמה עם המחשבות עצמן,עם המהות העצמית האמיתית שלי. לא יודע אם זו הגזמה או לא,אבל אולי אפשר גם להגיד שעד שהתחלתי לכתוב בבלוג(ובכלל בתפוז) לא היה לי מושג "מי אני?",ומה אני רוצה מהחיים שלי,מה יעשה לי טוב ומה עושה לי רע...אני עדיין לא חושב שהמודעות שלי אפילו מתקרבת למאה אחוז,אני לא חושב שזה בכלל אפשרי כי החיים הם בית ספר מתמשך שתמיד יש מה ללמוד מהם,גם על עצמינו וגם בכלל.ואתה יודע,בקשר לספרים,ויש הרבה גישות ודרכים,אבל אני הכי התחברתי לאלו אשר לא חושבים שהדרך שלהם היא ה"נכונה",אלו שרואים באחריות של כל בן אדם למצוא את הדרך המתאימה לו,ואך ורק לו. הייתי אומר שראש וראשון בהם,לפחות בעיניי,הוא קרינשמורטי,וגם במידה מסויימת אך פחותה הדלאי-למה.בעצם,יש הרי מלא מוריים רוחניים כאלו ואחרים,וכולם אומרים דברים די דומים והם טובים לנו בהתאם למידת חוזקנו הפנימי הנוכחי,אבל אני מתחבר יותר לאלו שלא בהכרח חושבים:"דרכי/דרכינו היא הנכונה ואם אתה רוצה להיות מאושר תלך לפיה".לכן,כל כך אהבתי את הכתבים של קרינשמורטי,למרות שלא קראתי(עדיין!) ספר אחד שלם שלו,אבל אני בטוח שבזמן הקרוב זה יקרה.אם אתה רוצה לקרוא (קצת!) על מחשבתו ופועלו, אתה יכול לקרוא בקישור הזה(הכתב קטן מאוד ומקשה על הקריאה,אבל שווה בהחלט להתאמץ לקרוא,לפחות לטעמי כמובן).

החלום שלי

בעצם משפט אחד כולל: להיות מסוגלת כלכלית, נפשית, ופיזית, להגשים את כל חלומותי בלי להיות תלויה בגורם חיצוני כלשהו. אז אפשר להגיד שהחלום שלי הוא חופש כלכלי, חיים מאוזנים, ובריאות טובה.

רננהלי

New member
אני

קראתי פה חלק מהתשובות. והחלומות שלי נשמעים לי בנאלים. חלומות שכולם חולמים. אבל הם החלומות שלי. קשרים חמים עם הסביבה שלי, ויכולת לסמוך על אנשים. זה דבר שכל כך קשה לי וכל כך חסר לי (למרות שלאחרונה אני מרגישה שקצת יותר טוב מפעם. אולי בעקבותה הטיפול). משפחה ואהבה - להתחתן עם האחד, שיהיה מקסים כמו שאני מצפה. וללדת ילדים. ולשמוח בלגדל אותם ולחנך אותם יחד. ושזה יהיה משולב- גם זוגיות טובה, יחד עם חיי משפחה נעימים. עבודה - למצוא את העבודה המתאימה לי. ליהנות בה. אפילו פחות אכפת לי הכסף, רק שתהיה עבודה שיהיה לי נעים בבוקר לקום אליה. שלא יהיה לי קשה מדי כמו שאני מפחדת עכשו מהמקצוע שלי.

osher4ever

New member
מאז שאני זוכרת את עצמי

כל מה שרציתי זה שקט נפשי... עדיין לא קיבלתי אותו

למעלה