ואי,חלומות...כל כך הרבה שלא יודע
מהיכן להתחיל(אמרתי קודם שקשה לי עם מיקוד,אז הנה עוד "הוכחה").אני כל כך אוהב לחלום,אני גם מאוד מאמין בצורך של אנשים להתעלות לרגע מהמציאות הנוכחית שלהם ולשאת את עינהם לשמיים,אבל גם עכשיו מאוד מאמין בצורך להוריד את החלומות ה"שמימיים" לקרקת המציאות.רשמתי על זה בשני חלקים,
גדולים ו
קטנים,כשרק התחלתי לכתוב את הבלוג.מאז דברים השתנו,חלק גם הוגשמו,חלק התגשמו חלקית,חלק בדרך להתגשם,וחלק נשאר איתי לעתיד(תמיד טוב שיהיו לך עוד חלומות). אם אני צריך לכתוב על זה עכשיו במשפט אחד על כל אחד,לא בטוח לגביי זה שכך בדיוק נמצא סדר העדיפויות הנוכחי שלי בחיים,אבל מאוד קשה לי להעמיד משהו אחד לפני השני,לפחות בשלושת התחומים האלה,שכמובן נראים לי מאוד קשורים ומזינים אחד את השני,ולכן לא מנותקים זה מזה:
שלמות פנימית-השלמה עם העבר,עם מה שלא ניתן לשנות,והשלמה עם הפנימיות והחיצוניות שלי,שלמות אמיתית עם ההחלטות שלי בחיים,בלי חרטות,ללכת בדרך הנכונה לי ולא להתפתות לדרכים אחרות.
מימוש עצמי(ייעוד בחיים)-בעבודה העתידית שלי עם ילדים(טפו,טפו
)
אהבה-למצוא את אהבת חיי,אהבת אמת לנפש התאומה שלי,להקים איתה משפחה, עם ילד אחד או אולי כמה,ואולי כלב אחד או שניים,ואם אפשר בצפון,אולי באיזו חווה(חווה לטיפול בילדים באמצעות בעלי חיים!) מבודדת בגליל או משהו כזה,קרוב להרים אבל גם קרוב לים. טוב,יש לי עוד כמובן הרבההההההההההה!! מה לכתוב על זה אבל נסתפק בקצרה הפעם,וכמו ששירי כתבה את שם השיר הזה,"לפעמים חלומות מתגשמים"
,לא סתם שמתי אותו בתור השם החדש של הבלוג שלי,אני באמת מאמין במשפט הזה!