מהם הקאברים האהובים עליכם בכל הזמנים?

silver jew

New member
מהם הקאברים האהובים עליכם בכל הזמנים?

אם כבר אני בקטע כרגע, שלפחות ייצא לי עוד דברים שלא שמעתי עליהם... אני בטח לא אזכר בהכל, אב כמה שקופצים לי לראש: the slits - i heard it through the grapevine the raincoats - lola kid 606 - straight outta compton yo la tengo - yellow sarong yo la tengo - you tore me down stereolab - one note samba barbara manning - smoking her wings galaxie 500 - final day pastels - speeding motorcycle pastels - advice to the graduate mountain goats - pet politics english beat - tears of a clown death in vegas - twist & crawl Husker Du - Eight Miles High Tall Dwarfs - On & On & On My Bloody Valentine- Map Ref... Uncle Tupelo - I Wanna Be your Dog Solex - Shady Lane Iron & Wine - Peng 33 Wayne Gibson - Under my Thumb Pixies - Winterlong בקיצור, יש בטח טונות, זה מה שחשבתי עליו בדקות האחרונות...

חולוני

New member
הקאבר ל-Winterlong בהחלט משובח.

יש לי הרבה מאוד קאברים שאני אוהב (האלבום הכי אהוב עליי השנה עד עכשיו הוא אלבום קאברים, הכוונה ל-Version כמובן) אבל הקאבר הכי חרוש אצלי בזמן האחרון הוא הקאבר הנפלא של גבע אלון ל-Modern Love של דיוויד בואי שמצליח להתעלות על המקור.

silver jew

New member
דרך אגב - נראה לי שאני היחידי שעדין לא הקשיב

לאלבום של מארק רונסון. למרות שהקאבר ל- just פשוט אדיר, וזה אני אומר כאשר the bends , נחשב אצלי כאלבום קדוש - כאשר ב-94' או 95', לא זוכר, הוא היה אחד מהאלבומים ה"אלטרנטיביים" הראשונים שהיו ברשותי.

hcsneB

New member
קאברים אדירים:

Femme Fatale של ביג סטאר לולווט אנדראגראונד כמובן, קאבר מאוד מרגש All Tommorow's Parties של ניק קייב לאותה מחתרת קטיפנה שוב הולווט, הפעם הקאבר הקלאסי והאדיר של ה-Beat Farmers ל-There She Goes Again Police & Thievs של הקלאש מאלבום הבכורה הוא קאבר מעולה, שנותן פרשנות מעולה והמון כבוד למקור כבר עברו השנים של מאיר אריאל לזוהר ארגוב. אין שם טכניקה עילאית, וכמובן שהקול של מאיר לא משתווה לשל זוהר, אבל כל כך הרבה רגש יש שם... אני מת על הקאבר הזה Cactus של דיוויד בואי לפיקסיז. וכל המוסיף גורע מלנכולי של מאיר בנאי לקלאסיקה של החברים של נטאשה. הקול שלו נועד לבצע את השיר הזה ולסיום, Between the Bars של אליוט סמית' שמבוצע על ידי רותם אור הישראלית בצורה שרחוקה מלבייש את המקור

silver jew

New member
לפעמים קצת קשה לי עם שירים שאני כ"כ אוהב

במקור. בגלל זה - קאברים של שירים של הוולווט אנדרגראונד, בד"כ קשה לי להתחבר אליהם. כנ"ל בנוגע ל- POLICE & THIEVES - ביצוע חביב, אבל אין כמו JUNIOR MURVIN (עם לי סקראץ' כמובן). ל-CACTUS אני אלך להקשיב עכשיו...

silver jew

New member
זה די נאמן למקור

ולא כ"כ מצאתי משהו שילהיב אותי בביצוע הזה.

milkofamnesia

New member
כמו שחולוני אמר, "version" הוא אלבום קאברים

מעולההה! בנוסף לכך יש את הקאבר הקוסטי של ביפי קליירו ללהיט של ריהאנה "אמברלה". אם אפשר לדבר על המיקסטיייפ של אקזמפל אז בתאכלס הוא סוג של אלבום קאברים והוא ממש מגניב feelin' good של מיוז הוא קאבר מעולה הללויה של ג'ף באקלי הקאבר החי של ג'ים קלאס הירואוס לאנדר דה בריג' והורט של ג'וני קאש לNIN

MayaTheBee

New member
אהה אוקיי, מארק רונסון, לקח לי כמה דקות לקשר

קצת אוברייטד לדעתי

PrinceOFdespair

New member
כמובן

הקאברים של ניק קייב לאוולנש של לאונרד כהן ולאול טומורו פארטיס בכללי - לא מחבב קאברים בלשון המעטה

e-shfiyut

New member
2 קאברים:

1. radiohead- nobody does it better 2. muse - can't take my eyes off you 2 הקאברים האהובים עלי.

nery

New member
אהבתי את הרשימה

נשבע שגם אני ישר חשבתי על lola וheard it through the grapevine. הקאבר של סטריאולב גדוללל! שמע גם את גירסת המוג של perrey&kingsley. קאברים אהובים נוספים: galaxie 500 - ceremony kim wilde - keep me hangin on glass candy - miss broadway wedding present - falling

silver jew

New member
כן, זה גם ביצוע יפה

למרות שבד"כ אני מעדיף את המקור. קאבר טו לפייבמנט - tindersticks - here

silver jew

New member
עם קול כמו שלו הוא באמת יכל לעשות קאברים

לספייס גירלז כל היום, אבל בכל זאת יש לו טובים יותר ופחות - האהובי עליי - rusty cage.

למעלה