מהם הקאברים האהובים עליכם בכל הזמנים?

הכי טוב מרסי סיט

למרות שמבחינת פרשנות מוזיקלית, מה שהוא עושה עם הריפים של הגיטרה בראסטי קייג' זה ממש מבריק. וגם - nico - the end nick cave - black betty, avalanch,hey joe white stripes - joelene bob dylan - you belong to me primus - have a cigar minimal compact- late night ברי סחרוף - venus in furs

PrinceOFdespair

New member
אגב*

נושאי המגבעת עשו את אנקלין של הסייקיק טיוי בהופעה במטרו ב 88' ביצוע "מיוחד" אפשר להגיד עדיין לא המקורי , אבל בהחלט טוב

silver jew

New member
הזכרת לי את הביצוע של califone ל-psychic tv

עם "The Orchids". ענק כמו המקור לטעמי.

nery

New member
אהא

יש לי 7אינץ' של television personalities שבו הם עשוים קאברים נחמדים לסייקיק טיוי, לקינקס ולג'ו מיק!

silver jew

New member
אוקיי, את זה אני צריך לשמוע

יש להם גם קאבר ל-no one's little girl של ה-raincoats. חביב, אבל אין כמו המקור.

EgeBamayasi

New member
האהובים עליי

big black - the model + big star - femme fatale כל שאר הקאברים שלהם בבונוס של האלבום david bowie - wild is the wind

EgeBamayasi

New member
יאללה עוד כמה

Some Velvet Morning - slowdive נראה לי גם פורטיס עשה איזה משהו כשהוא תרגם את המילים לעברית שיצא גם מגניב אבל הגרסה של סלואודייב האהובה עליי john cale - Heartbreak Hotel באלבום הקאברים של ניק קייב Kicking Against The Pricks יש כמה מוצלחים ואנפלאגד של נירוונה, הקאברים למיט פאפטס ולדיוויד בואי

silver jew

New member
Some Velvet Morning

זהו אחד מהשירים האהובים עליי בכל הזמנים, ולא נראה לי שאפשר לגבור על הביצוע המקורי של ננסי ולי. בנוגע לביצוע של slowdive, לא התלהבתי ממנו כששמעתי פעם - ניסיתי להקשיב שוב ועדין לא התחברתי, לעומת זאת הביצוע של לידיה לאנץ' עם רולאנד הווארד פשוט מצוין, של ה -webb brothers סביר... והביצוע של פריימל סקרים מעצבן, אבל ייש עוד הרבה גרסאות גרועות... טוב, צריך ללכת להקשיב ל-HEARTBREAK HOTEL. כן, הביצועים של נירוונה באמת יפים (גם ל-vaselines) - ובכל מקרה מישהו שמכיר לך בכתה ח' את המיט פאפטס ואת הוואסלינז - חייבים להגיד לו תודה.

קזאר

New member
תורי?

Flaming Lips - I just can't get you out of my head מאת קיילי מינו הנצחית. Animal Collective - I just called to say I love you למרות שזה לא בדיוק קאבר מישהו אמר ציטוטים מוזיקליים? כי It fit when I was a kid של הליארז מצטט את You showed me how to do, all the things you do וכו' וכו' וכו'. Frank Black - Hang on to your ego של הביץ' בויז. וגם Sugar Daddy מהפסקול של 'הדוויג והשארית העצבנית'. הביצוע של Of montreal ל-Know your onion של Shins ממש מעולה. וואי, פתאום אני קולט שפעם הייתי ממש ממש בקטע של קאברים. Beck - He's a mighty good leader למרות שמי מכיר את המקור? M. Ward - To go home של דניאל ג'ונסטון The Fall - I can hear the grass grow למרות שאף פעם לא שמעתי את המקור.

Sanssouci

New member
a camp- walking the cow

נינה פרסון היא אחת הבחורות האהובות עליי והיא הצליחה לעשות כבוד לאמן שלא מקבל מספיק כבוד..... *אין לי מושג למה כבוד כ:כ חשוב לי ... משהו בגנים כנראה :) בכל אופן , מומלץ!

iAlice

New member
apoptygma brezerk - shine on

של house of love ובכלל לא"ב יש אחלה קאברים ץץץץ

למעלה