מירי היקרה........
שלום לך. אני אישית,עברתי לפני חודש ימים,ניתוח להוצאת הטבעת,באסותא,על ידי פרופסור חרוזי. אני גם ירדתי יפה,33 קילו,אך אני הוצאתי את הטבעת,בגלל תופעות הלוואי,ואי הסבילות שהיא עשתה לי. לי כל הזמן היו כאבים בקיבה,וכשהוציאו לי את הטבעת,הפרופסור עצמו אמר לי שהטבעת נדבקה,וגרמה לי לכל הכאבים שהיו לי בגלל ההדבקויות,היה לי גם שיעול,ונשימה לא סדירה,ממש סיוט. אני מודה לאל,על זה שאני אחרי הכל,והיום אני עושה הכל על מנת לא לעלות במשקל,ואני שומרת ומתמידה בדרך הטבעית. תשמעי,את צריכה לגשת לרופא שניתח אותך,הם לא עושים בעיות בקטע כזה, ולקבל אישור לניתוח להוצאת הטבעת,ועם זה להריץ את הענינים. אני ניגשתי לפרופסור חרוזי בוולפסון,שוחחתי איתו,וקיבלתי אישור, לניתוח,ותאריך כבר באותו היום.הבדיקות שעשיתי לניתוח ההוצאה,זה בדיקות דם,א.ק.ג., ובדיקת מרדים. את הניתוח עשיתי באסותא,דרך כללית מושלם,שילמתי השתתפות של 2115 ש´ח. לבית החולים. בגלל שאני שייכת לקופת-חולים כללית,שדרכם זה נחשב ניתוח קוסמטי, והם לא נותנים טופס 17,אז שילמתי מכספי,דרך הכללית המושלם, הביטוח הנוסף שיש לי. אני שילמתי גם בהכנסת הטבעת אותו הסכום,וגם בהוצאה. את האמת,מירי,אני מאוד מרוצה מהחלטתי שהוצאתי את הטבעת,היא גרמה לי סבל, לא נעים,עם הרבה כאבים. לא צריכים לעשות לך בעיות בהוצאת הטבעת,זאת החלטה שלך,ואת זאת שקובעת לעצמך. שיהייה בהצלחה. שירז............