מהם הקריטריונים....

מירי,

New member
מהם הקריטריונים....

להסרת הניתוח... אני לא מקיאה וירדתי יפה אבל... טוב זה לא הזמן ולא המקום לפרט אלא רק שאני חושבת על זה , אנ מתלבטת המון כי אני יודעת מה קורה כשמורידים.... (בעצם עוליייייייייםםםםםםםםםםם) , אז מתי הקופה מאשרת ניתוח ביטול?

שירז29

New member
מירי היקרה........

שלום לך. אני אישית,עברתי לפני חודש ימים,ניתוח להוצאת הטבעת,באסותא,על ידי פרופסור חרוזי. אני גם ירדתי יפה,33 קילו,אך אני הוצאתי את הטבעת,בגלל תופעות הלוואי,ואי הסבילות שהיא עשתה לי. לי כל הזמן היו כאבים בקיבה,וכשהוציאו לי את הטבעת,הפרופסור עצמו אמר לי שהטבעת נדבקה,וגרמה לי לכל הכאבים שהיו לי בגלל ההדבקויות,היה לי גם שיעול,ונשימה לא סדירה,ממש סיוט. אני מודה לאל,על זה שאני אחרי הכל,והיום אני עושה הכל על מנת לא לעלות במשקל,ואני שומרת ומתמידה בדרך הטבעית. תשמעי,את צריכה לגשת לרופא שניתח אותך,הם לא עושים בעיות בקטע כזה, ולקבל אישור לניתוח להוצאת הטבעת,ועם זה להריץ את הענינים. אני ניגשתי לפרופסור חרוזי בוולפסון,שוחחתי איתו,וקיבלתי אישור, לניתוח,ותאריך כבר באותו היום.הבדיקות שעשיתי לניתוח ההוצאה,זה בדיקות דם,א.ק.ג., ובדיקת מרדים. את הניתוח עשיתי באסותא,דרך כללית מושלם,שילמתי השתתפות של 2115 ש´ח. לבית החולים. בגלל שאני שייכת לקופת-חולים כללית,שדרכם זה נחשב ניתוח קוסמטי, והם לא נותנים טופס 17,אז שילמתי מכספי,דרך הכללית המושלם, הביטוח הנוסף שיש לי. אני שילמתי גם בהכנסת הטבעת אותו הסכום,וגם בהוצאה. את האמת,מירי,אני מאוד מרוצה מהחלטתי שהוצאתי את הטבעת,היא גרמה לי סבל, לא נעים,עם הרבה כאבים. לא צריכים לעשות לך בעיות בהוצאת הטבעת,זאת החלטה שלך,ואת זאת שקובעת לעצמך. שיהייה בהצלחה. שירז............

מירי,

New member
אי אשפר להגיד שאני סובלת...

אני מאוד פוחדת מהוצאת הטבעת והעליה במשקל , אבל... זה הירהור שעולה בי לצערי מהמון סיבות אישיות.. אז זהו שאני לא רוצה לעשות את הניתוח דרך המושלם - גם אני שילמתי לחרוזי 2100 ש"ח על מנת לעבור את הניתוח וממש לא בא לי לשלם שוב.. (מה זה לא בא לי , התקציב שלי יירצח אותי
) ואני רוצה לדעת איך עושים את זה דרך הופה , מה זאת אומרת ניתוח קוסמטי? מה בין הוצאת הטבעת לקוסמטיקה (אלא אם כן השמנה קוסמטיקה...)

שירז29

New member
מירי,הסביר את עצמי. ../images/Emo13.gif

היי מירי...... קודם כל,אני מההתחלה הבנתי שאת סובלת,מבלי שתרשמי את זה. הרי בן אדם שרוצה להוציא את הטבעת,חייב להרגיש אכשהוא סבל מסוים, כי עם הסבל לא היה,אז אף אחד לא היה חושב להוציא את הטבעת. ולכן יש מקרים שהטבעת בלתי נסבלת ויש מקרים שהיא נסבלת,כל אחד והרגשתו האישית. שאני רשמתי ניתוח קוסמטי,התכוונתי באיך קופת החולים הכללית מתיחסת לנושא הזה. אני ניגשתי לניתוח הזה,בהחלטה שלי,ובבחירה שלי,ולא כסיכון בריאותי דרסטי. את הניתוח עשיתי,מה פתאום דרך הפה...... איך שעשית ניתוח להכנסת הטבעת דרך אזור בבטן,כך עושים את הניתוח החוזר באותה שיטה,רק שפה לא מכניסים,אלא מוציאים את הטבעת. ואת זה רשמתי לך,עם תקראי שוב,בהודעה הראשונה. לי לא נתנו טופס 17,דרך קופת חולים,ובשביל זה שילמתי שוב. אצלי ראו את הניתוח הזה כניתוח ליופי יותר מאשר ניתוח בריאותי, מההתחלה לא אישרו לי דרכם,רק דרך כללית מושלם,בשמחה הסכימו,בגלל ההשתתפות העצמית ששילמתי. אני סיפרתי שאני סובלת,ובכל זאת שילמתי. ולפי דעתי כל השקעה כספית שווה את זה,העיקר להפסיק לסבול, את כל תופעות הלוואי שהיו לי. ותודה לאל שאני אחרי,אבל כמו שאמרתי כל אחד וההסתגלות שלו, ודרך חייו. וכל אחד ובחירתו. שיהייה לך בהצלחה. שירז........

מירי,

New member
אני לא!!!! סובלת...

אני לא מקיאה , ואים לי כאבים מיוחדים שאני יכולה לקשר לניתוח... ולא התכוונתי שעושים את הניתוח דרך הפה - אני יודעת איך מתבצע הניתוח - אלא איך מבצעים אותו דרך הקופה (ברחה שם הק´)...

שלגיה**

New member
למירי היקרה

צר לי לשמוע שאת רוצה להוציא את הטבעת,כי את מהווה בשבילי דוגמה הכי טובה להצלחת הניתוח. אני מקווה שאין לך כאבים שבגינם את רוצה להוציא את הטבעת או סיבה רפואית אחרת. אני אשמח אם תכתבי אליי אם אינך רוצה להעלות על גבי דפי הפורום את הסיבות (רק אם את רוצה),אני מאד אשמח לשוחח איתך. חוץ מזה איך את מרגישה? להשתמע שלגיה

מירי,

New member
אני לא רוצה להוציא את הטבעת...

אין לי כמעט בעיות רפואיות , לא כואב לי ואני גם לא מקיאה , אני משערת שאני יכולה לאכול הכל - יש דברים שאני פשוט נמנעת מהם!!! אני עדיין ממליצה על הניתוח בחום ! (אבל רק לאחר שמוצו כל יתר האפשרויות) אבל....לאט לאט עם הירידה במשקל !!! לא לרוץ עם זה , אני לא זוכרת כמה את צריכה להוריד , אבל אל תעשי את זה בפחות משנה... (ואפילו יותר) לאפשר לגוף לרדת במשקל כל הזמן אבל מעט!

רוייקו

New member
ביטול ?? כלומר, הסרת הטבעת ?

למה ? מאיזו סיבה את מוכנה לסכן את כל מה שהצלחת עד כה ? לא חבל ?

מירי,

New member
אני עדיין לא מוכנה לסכן...

אני לא יודעת אם אי פעם אוותר על מה שהישגתי ... אבל עוךים בי הירהורי כפירה כאלה המון פעמים , מהמון סיבות..

הדרומי

New member
למירי שלום כמה דברים לגבי

אצלי יש טבעת "שודית בלי פורט בצד יש לי באמצע החזה את כרית המילוי\ריקון אצלי הטבעת יותר וטיקה יענו יותר עבה מהטבעות החדשות שיש היום אבל ולעצם העניין אני גם שקלתי את הוצעת הטבעת וכול זאת למה כי כבר לא יכולתי יותר לסבול את הקאוות כול שניה "רץ לשרוטים להוציא גם עם זה היה נוזלים צלולים בלבד " אנינפחתי יותר מידי ככה בלי רנטגן ובלי בריום אצל הרופא לפי העין שלו וזה הכי גרוע שיש לא ככה רק רנטגן ובריום . אז זו הסיבה אחת שהיתי משחרר וסוגר אני ירדתי ואז קצת התיצב ושוב עליתי במשקל זה ככה אצל מי שמנותח כמעט שלוש שנים היום אני על 1.ססי ובקרוב מתחיל למלות חצי סיסי ובעוד חודש עוד חצי וכול זאת למה כי הטבעת היתה נתונה בלחץ בעקבות מה שכתבתי למלאה היום טפו טפו 555 אני ללא הקאות ומרגיש יותר טוב אבל שמן וזה מרגיז אותי עוד לא מצאתי את המילוי המדויק שלי בסוף אני ימצא ועד אז אלוהים גדול איננשלה. שבת שלום לך ממני הדרומי

הדרומי

New member
תיקוני כתיב1.ותיקה 2. שרותים 3.

עם יש פתרון אחר במקום התבעת אני מוכן להיות שפן נסיונות אבל מה הוא הפיתרון?

הדרומי

New member
תיקוני כתיב1.ותיקה 2. שרותים 3.טבעת

עם יש פתרון אחר במקום התבעת אני מוכן להיות שפן נסיונות אבל מה הוא הפיתרון?

מירי,

New member
ומה עם עיצות פרקטיות?

מה אומרים לרופא על מנת שיסכימו בקופה לממן דבר כזה?

רוייקו

New member
נורא חבל, מירי, שעוברים בך הרהורים

של הוצאת הטבעת - וזאת מבלי שבעצם יש לכך סיבה רפואית (כאבים, בעיות של צרבת ומחנק באיזור הטבעת). מוציאים את הטבעת כאשר היא גורמת צרות: כאבים, למשל.

מירי,

New member
אני יכולה למצוא כאבים...

אני רוצה לדעת איזה... אני עדיין לא מתכננת להוציא את את הטבעת , אבל... רוצה להכין את הקרקע אם אחליט שכן. תאמין לי שאפילו המחשבות על זה עולות לי בדמים! אני ניראית לעצמי ומרגישה טוב כמו שלא הירגשתי מעולם - אבל... פעם אולי אספר... מקווה שזה לא יהיה רלוונטי!

שירז29

New member
מירי,אני שמחה לשמוע..... ../images/Emo13.gif

שהכל בסדר אצלך,האי הבנה מצידי..... אני רשמתי לך את התשובה לשאלתך..... ושיהיה לך בהצלחה בהמשך..... באהבה שירז.......

מירי,

New member
ספרי לי על החודש האחרון...

מאז שהוצאת את הטבעת ... האם עלית במשקל? כמה ? האם את מרגישה ממש רעב? האם הכמויות שאת אוכלת גדלו משמעותית? האם מאוד קשה לשמור? אני מאוד גאה בהשג שלי - 50 קילו בחצי שנה! אני נהנת להתלבש להסתכל במראה , ואני לא בטוחה שאני מוכנה לוותר על זה... בעצם אני יודעת שאני לא רוצה לוותר , אבל...

שירז29

New member
מירי,בשמחה אענה לך.......

קודם כל לא עליתי במשקל,אדרבה ירדתי עוד 4 קילו,שזה ביחד עד היום 37 קילו,שזה כולל את הירידה עם הניתוח,ואת 4 הקילוגרמים הנוספים שירדתי אחרי הניתוח. מה שעשיתי שמרתי,והתמדתי,מאוד,כי אחרי שהוצאתי את הטבעת,התאבון גבר,וחזרה לי התחושה של הרעב התמידי. פשוט מאוד,לא חזרתי לאכול לחם,לא אוכלת דברים משמינים,רק דברים בריאים, אני מכניסה בערך 1000 קלוריות ליום. ואני מרגישה טוב עם זה,אחרי הכל אני לא עושה שטויות,למה חבל לי להרוס את מה שהורדתי בזכות הניתוח. אז הרבה שמירה והתמדה,בדרך הטבעית. ברור שקשה בלי הטבעת,התאבון גודל,וגם האכילה,אבל עם לומדים לשמור, אז מצליחים. ואת צודקת במה שאת אומרת,לכן כל עוד את מרגישה טוב,על תוציאי את הטבעת,ועל תחשבי על זה בכלל. לי היתה סיבה להוציא, לי היו תמיד כאבים,בלי סוף. שירז.....

RomiVais

New member
כל הכבוד!!! תמשיכי כך!!! ../images/Emo13.gif

אני כל כך שמחה לשמוע שירדת עוד 4 קילו!!! באמת כל הכבוד! רק שימשיך כך לעד
גאה בך, רומי

למעלה