מהם הקריטריונים....

שירז29

New member
רומי,תודה לך ממי ../images/Emo24.gif

אוהבת אותך שירז....

מירי,

New member
אפשר עוד שאלה?

כמה זמן היית עם הניתוח? אני משערת שסיפרת כאן , אבל אני מ´זה עצלנית לעשות חיפוש...

רוייקו

New member
מירי, אשמח לדבר איתך על עניין הוצאת

הטבעת אם אוכל לשכנע אותך שלא להוציא (בינתיים) את הטבעת - הלוואי. חבל חבל חבל לאיים על ההצלחה שהשגת עד כה - ודווקא לא בזכות הטבעת, אלא בזכות עצמך. הטבעת שלך נישארה פתוחה עד היום, למרות שיכולת להצר אותה. כדאי לך להמתין עם זה עוד שנה שנתיים ולראות מה קורה והיכן זה עומד. למה את רוצה להוציא את הטבעת, כי רוצה לשמור מעתה לבד, בלי לדעת שמישהו "שומר" עליך ?

מירי,

New member
נראה לך שאני יכולה לשמור לבד?

לא ! אני יודעת מה עלול לקרות (בעצם לא עלול אלא ייקרה) יומיים אחרי שהטבעת תהיה בחוץ , נו... הרי הייתי כך מעל ל 30 שנה ולא היצלחתי , אין סיבה שהפעם , דווקא הפעם אני אצליח... אני לא רוצה להוריד את הטבעת , אבל... אולי אני אצליח לתפוס אותך באי סי או באחד המיפגשים ונדבר... (נו טוב , האי סי קצת בעיה כי אני מנודה מהמחשב בבית - אמ´שלי , צחי והילד...) אני עדיין לא הולכת להוריד את הטבעת , אלה פשוט הירהורי כפירה שעולים בי בתקופה האחרונה בעקבות כל מיני דברים שקורים, וגם אם אחליט להוריד את הטבעת ייקח המון זמן עד שאגיע להשלמה עם הנושא , מבחינתי זו התלבטות הרבה הרבה יותר קשה מאשר לעבור את הניתוח , ידעתי שאני הולכת לעשות משהו טוב עבור עצמי , זה היה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי עבור עצמי ורק עבור עצמי! להוריד את הטבעת זו פגיעה ישירה בי!!! כבר אמרתי שאני צריכה ניתוח בראש???

רוני#

New member
מה דעתכם על קומבינה ../images/Emo28.gif

מירי חושבת על ניתוח להוצאת הטבעת ....... רועי חושב על ניתוח להכנסת טבעת ...... אולי יש איזשהו כח טלפטי בעולם - שפשוט יעביר את הטבעת מפה לשם .... אולי הבאבא סאלי , הרנטגן , כדורי - מישהו ..... ותחשבו על זה רוני

רוייקו

New member
רוני, הרעיון של הטבעת, ירד אצלי

מהפרק, בשלב זה של חיי. נחרדתי מהעליה שלי במישקל ורצתי לבכות לחרוזי. מקווה שאתגבר על ההתרוקנות המהירה של המזון מהקיבה ושיהיה בסדר. מה שלומך ככה ?

שירז29

New member
כן מירי,את יכולה לשאול......

ההיתי עם הטבעת,חצי שנה בלבד. בחצי שנה עברתי 2 ניתוחים בשיטת הלפרסקופיה. אחד להכנסת הטבעת,ואחד להוצאת הטבעת. שירז........

רוייקו

New member
מירי, את יכולה לקחת דוגמא ממנותחים

אחרים... אני מכיר כמה שהסירו את הטבעת משני סיבות. לצערי, רובם לא משתתפים בפורום האינטרנטיים. הסיבה הראשונה היא בגלל ארוזיה. בסיפור הזה, הטבעת פשוט חודרת לריקמת הקיבה, כלומר, לתוך חלל הקיבה, כשהיא חודרת מבחוץ, "דרך הבשר של הקיבה" - לאלה שלא מבינים מה זה ארוזיה - ומשם לחלל הקיבה פנימה. במצב הזה הקיבה פשוט מתנקבת חלקית או באופן מלא, נוצרים הדבקויות מסביב בין הקיבה לכבד, נוצרת דלקת חריפה של הושט והקיבה. הסימנים הם כאבים חזקים -כאבי תופת בקיבה בזמן אכילה, צרבות קשות ויכולים להופיע גם סימנים של תזוזת החבק: שיעול לילי, חסימה מלאה או חלקית של נוזלים או מזון וכו וכו .. אם הכל בסדר, אז למה להעיר את הדובים משנתם ??

מירי,

New member
אילו עוד סיבות?

פרטת סיבה אחת להסרת הניתוח, אילו עוד סיבות קיימות? או אילו סיבות אתה מכיר שאנשים הסירו את הניתוח בגללן?

רוייקו

New member
סיבות להסרה ולביטול הניתוח:

בעיקרון, הטבעת אמורה להשאר בגוף המנותח לכל החיים. ברגע שמוציאים את הטבעת, הסיכוי לחזור ולהשמין חזרה כמעט מובטח. בדרך כלל, המנתח לא שש להוציא את הטבעת, אלא בשל חוסר ברירה: סיבוכים הנובעים מהטבעת. הוצאת הטבעת "סתם כך, כי לא מתחשק יותר" די נדירה, אבל קיימת. תקני אותי אותי אם אני טועה, אבל יש לי התחושה שמזמן רצית להוכיח שלא הטבעת "גרמה" לך להוריד במישקל אלא את בעצמך, בכוחך.. וכל עוד הטבעת קיימת, אין בכוחך להוכיח זאת, לא ?! זו סתם השערה ביני לעצמי...מאיך שאני מכיר אותך והדברים שאמרת מדי פעם... חבל להוציא את הטבעת... נסי לחשוב כיאילו היא קמע. אין ספק שירדת בכוחות עצמך. בזה אני בטוח. אני בטוח שאת עשית לפחות 80 אחוז מהעבודה לבד - בכוח הרצון שלך, וגם מי שמכיר אותך יודע את זה. הרי הטבעת אצלך פתוחה מאז ולא סגרת אותה. את הסמל של מי שעברה את הניתוח בקיבה, אבל ההשפעה עבדה על הראש. עשית את הסוויצ´. אני בטוח שאת תשמרי על המישקל גם אם תחליטי להוריד את הטבעת, אבל אני מציע לך שלא. חבל. יש סיכוי לחזור ולהעלות במישקל. לדי תדעי.

מירי,

New member
אין פה שום עיניין של הוכחות...

בהזדמנות הראשונה , אנסה להסביר את עצמי...

רוני#

New member
מירי ../images/Emo46.gif

מה פתאום את חושבת בכיוון הזה ? עד שהגעת לתוצאה נהפלאה הזו ..... ראיתי בשבת האחרונה - ונדהמתי (לדעתי קצת מוגזם ...) אז ללכת ולפתוח ??? את הרי יודעת מה מחכה מעבר לסיבוב בעקבות הפתיחה (ירין קימור ....) אז עיצה ידידותית - תרדי מהרעיון . שנית - בוואללה יש משתתפת חדשה בשם רינה אורן - מנהריה עוד שבוע היא אמורה להינתח ע"י חרוזי האסותא היא מ"רגום" - סתם לעידכון . ביי - רוני

למעלה