מהמייספייס של לינדזי

LindZiv Cohan

New member
תגובה שאיזה מישו הגיב לה שם../images/Emo46.gif

Wow girl, its all about the gays!!!! Is that why your so sensitive? Because she thinks its ok to be go but not to shove your gay beliefs down our throats, and our throats are the majority!!! You're just a puppet troll of Hollywood that has no idea what it takes to run this country! You live in an obsessed little world. Just admit it since your so proud, you eat the box! Why not say if your so proud??? Hypocrite!! Thats what you are!! So abortions, those are a good thing, right? You would sue TMZ if they got your picture coming out of the abortion doctor!!!! You would be the first to sue, just like you did with the mink coat!!! So you want to protect something your not even proud of? Why is that???? Its not about Christians, its about RIGHT AND WRONG!!!! Its not about Jesus or anything like that because I am not one!!! Why can't you just Act and keep your mouth shut? Did you graduate from college? Did you graduate from Post Graduate school? Do you have a doctrite in anything? No, your just an actress, so go back to do what you do best and keep your politics to yourself! Your just a little girl smoking dope, drinking every night, shakin your ass in the clubs, your one step about Paris Hilton and she is worth way more money than you do!!! Wake up, shut up and say Hi to Britney!​
גררררררררר. הוא בן 44, אין לו משו אחר לעשות?! ופאק, זאת עוד היתה אחת התגובות הפחות נוראיות שהיו שם. מה רע באנשים שלא הלכו לקולג'? זה אומר שהם פחות חכמים? כאילו שהוא יותר חכם. אידיוט. אני רוצה להרביץ לו! ולכל החארות שהגיבו שם "כן, להיות גיי זה חטא" לעזאזל, זה כמו להגיד שצריך להרוג את כל היהודים.

LindZiv Cohan

New member
וגם,

מזה משנה לו אם היא מודה בזה שהיא לסבית או לא?! בפני המשפחה והחברים שלה אני בטוחה שהיא התוודתה, וזה מה שחשוב. היא לא חייבת לאף אחד אחר דין וחשבון, בטח שלא לתקשורת. אוף, זה ממש מעצבן אותי בעע.

דנדנאלה

New member
מה לעשות....

יש אנשים שפשוט עתומים ומטומטמים! היא לא הכלה לקולג' ביגלל שהיא רצתה לפתח את הקריירה שלה....והיא הצליחה... ואמרתי את זה כבר מליון פעם ואני יגיד שוב! אין שומדבר רע בליהיות לסבית\הומו\B!!!!!!!!! אנשים עדיין חיים המאה ה18!>< ולא מוכנים לקבל שומדבר חדש......ועוד משהוא...כל אחד מאיתנו נימשך לשתי המינים....פשוט אצל חלק מהאנשים המשיכה למין מסוים יותר גדולה....זאת אומרת...גם אם אני סטרייטית....ויש לי 99% משיכה לבנים...תמיד יש את האפשרות של ה1% הזה שאני יתאהב בבת....אני לא חושבת שיש בן אדם שמאה אחוז נימשך למין אחד....זה נישמע קצת טיפשי אבל זאת דעתי=\

LindZiv Cohan

New member
גמני חושבת..../images/Emo45.gif

וזה מזכיר לי שמישו שם כתב "מעניין מתי תחליטי שאת בעצם אוהבת בנים" יעני שכל פעם יש לה טרנד חדש. אם היא אוהבת מישהו זה צריך להיות בזכות האופי ולא לפי המין:/

NoOop

New member
תכלס...

אבל את האמת זה לא ממש משהו שאפשר לחהגיד על אחרים. אם הם חושבים שהומואים ולסביות זה לא נחמד או לא נוח לראות זה סבבה אבל יש גבול. להגיד דשהם יצורים או אנשים מוזרים ולנסות להעיף אותם מהמדינה וכאלה. זה בכלל מטופש, כי מי הם האנשים האלה שיחיליטו על זה? ולעזאזל, מתי יגיע היום שאנשים יפםסיקו להאמין לדת מטופשת ויחיו לפי מה שהם רוצים וזהו... בגלל שהדת אומרת לא לעשות את זה, אז מבחינתם הדבר הזה הוא רשמית אסור ואם זה קורה, התהפך העולם. אבוי לנו -.-" ואת האמת.. אותי מאוד מגעיל לראות הומואים. לא בקטע רע, פשוט זה תמיד גורם לי לחשוב אם חבר שלי היה עם גבר -.- וזה עושה לי ממש רע. חח אז אני לא אוהבת כל כך אבל אני בחיים לא אגיד שהם שונים מאיתנו. למשל לאון כפרעליו מהאח הגדול D: איזה בנאדם נשמה.. :] (סתם, זה לא היה קשור). חה, חפירה:]

LindZiv Cohan

New member
מסכימה איתך, בקשר לדת../images/Emo45.gif

אני נורא מקווה שהיום הזה יגיע בקרוב, שכולם יבינו שכולנו בני אדם. ונממ... לי זה לא מפריע, שמעי זה לא שאת נמצאת איתם בחדר כשהם...עושים דברים.

NoOop

New member
למזלי לא באותו חדר,

אבל באותו איזור. חח אז זה גם איכשהו עושה איכסה אבל שוב, אין לי בעיה איתם כל עוד הם שומרים את היחסים שלהם לחדר המיטות.

NoOop

New member
וואי מהממת :)

חחח אהבתי את התגובה של סמנתה P: בעיקרון לינדזי צודקת, אם ככה האיש הזאת חושבת לא צריך לתת את לה את הכח על מדינה שלמה כי בסה"כ היא אמורה לראות ככל בנאדם שווה ולא לשמור על הדעות שלה. הקטע הוא שהרבה חושבים כמוהה.. אז אולי בגלל זה היא תבחר[?] O:

LindZiv Cohan

New member
אני נורא מקווה שלא:S

בואנה מזה השטויות האלה, מה היא באמת מאמינה שבעזרת תפילה היא תגרום להומואים להפוך לסטרייטים?! >< כאילו שהם ירצו. ומה אם הם לא יסכימו ללכת? או מה אם חלק כן ילכו והפלא ופלא- הם עדיין הומואים? מעניין אותי מה התוכנית שלה

למעלה