מהנדסים בונים "זירת-קרב" ב-1947 (("רצח ))

מהנדסים בונים "זירת-קרב" ב-1947 (("רצח ))

מתכוונת לחפירות של חברת הנפט העיראקית בחוליקאת בשנת 1947 (( בעומק של קילומטר... )) כהכנה ל"קרב חוליקאת" . לא מדובר ב"מלחמת העצמאות" כי אם במבצע רצח פלילי המוני שאיננו קשור בכלל להגנה על הנגב . יש שם כמה שמות של מפקדים שהמשיכו " מחיל אל חיל " בדרכם הציבורית . יש כאן ,מחשבה פלילית"? אפשר להבין את השם חוליקאת שהפך ל"חלץ" כנראה קיצור של חיל-לץ

יגאל אלון - יצחק רבין מנהלים את הקרבות ......

שישים שנים לאחר מותם .... מתגלה ברשת האינטרנט מידע על חברות בריטיות ירדניות ועירקיות שחפרו בארץ-ישראל ועל פי החשש עסקו בתיכנון "פח יקוש" למלחמה המתוכננת של כיבוש ארץ-ישראל ע"י פליטי השואה שזהותם נדרשה ע"י הטמפלרים בהתאם לדתם האבנגליסטית של "באים במקום" כלומר "ממלאי מקום" של היהודים . מעניין מה היה תפקידו (( תפקיד זהה?)) של יצחק רבין ברצח 800 חללי צה"ל במלחמת ששת הימים

יגאל אלון נולד ב"כפר תבור" הקטן ...

ו"פח יקוש" חוליקאת מאיר את "כפר תבור" וגם את "גינוסר" באור מתחכם

לטאטא מתחת לשטיח את פרשת ילדי-תימן ?

המסר שמעביר " טיאטוא " "פרשת-ילדי-תימן" מתחת לשטיח של "וועדות חקירה" (( במקום לפתוח תיק חקירת-רצח-חטיפה על כל אחד ואחד מהנעדרים )) הוא - ש"משטרת ישראל" שותפה לחטיפת-ילדים ..... וכאשר היום גם כן אופף את תחום "דיני משפחה" וילון של סודיות ודלתיים סגורות - (( המשטרה שותפה להיעלמות ילדים ולחטיפת ילדים ולטרור ביולוגי נגד ילדים ולכל תחום ^^^^^^^^^ נגד ילדים ^^^^^^^^^^^^^ שקיים בלקסיקון . ודרך אגב - לא מדובר בפרשת רצח של שופט אחד בלבד ... - המקרה המתוקשר של ד"ר עדי אז"ר היה בסך הכל ...מקרה אחד בודד שהמשטרה לא הצליחה לטאטא מתחת לשטיח ובחרה ב"קרבן אדם בשם זוזיאשווילי" כעלה התאנה שלה. בוז למשטרת ישראל

ירד האסימון לגבי הרעלת המזכיר הראשי של ביה"מש

שמריהו כהן ז"ל - המזכיר הראשי של בית המשפט העליון אכן הורעל והרקע הוא - " ילדי תימן " . פרקליטות מחוז ירושלים = חיפפה את החקירה עד כדי כך שלא מצאו קשר בין ההרעלה לבין הפיגוע בבית הקפה יומיים לאחר מכן שבו נהרג איש משמר בתי המשפט . (( קפה מומנט). מי היה פרקליט מחוז ירושלים בפברואר 2002 ?

נקרופיל פדופיל זייפן ורוצח - שהורשעו בחו"ל...

לקראת חג הפורים הבה נבחן את התרחיש הבא . ארגון-ביון זר "מגייס" מבין יושבי בית-סוהר כלשהו - נניח בסיביר.... את המורשעים לכל חייהם.... ובונה להם תעודות ותדמית מתאימה . הם עולים לישראל כרבנים ויש להם כמובן חשבון-פתוח לשוחד ולבננית ישיבות . האם - או כמה זמן.... יוכלו להמשיך להתחפש לרבנים... מבלי לעורר חשד?

קידומם ייעצר בדרך ????

מה דעתכם על חבורת הרוצחים הפדופילים הרמאים הכפייתיים וכו..... שמעסיק אותו ארגון ביון (( וכעת נניח אפילו שלא מדובר בסיביר אלא בבוקרשט... על מנת להעצים את העלילה )).... שמייבא אותם לארץ עם כיסוי של "רב" או "בן-רב" שניצל לבדו בשואה מקהילה שלמה ואין עדים למה שהיה קודם ...... - האם יכולת המרמה-משחק שלהם תפיל בפח אומה שלמה או שיהיו כאלה שיחשדו וימנעו את השתלטותם על מוסדות המדינה הצעירה?

השופטת נאור מסתירה מידע מנאשמים - "שיבושים"..

שופטת שגמלה בליבה לשבש את מערכת המשפט על מנת להרשיע חפים מפשע - מה יעשה לה? נכתיר אותה ל"מלכת המשפט בארץ ישראל" על פי המסורת המשפטית?

השם המלא נשמט. "כב השופטת מרים נאור"........

שופטת בית המשפט העליון . ו א ם ב א ר ז י ם נ פ ל ה ה ש ל ה ב ת מ ה י ג י ד ו א י ז ו ב י ה ק י ר ?????.. קוראת לכבוד השופטת מרים נאור להתפטר באופן מיידי היום. ל א כ ל י ו ם פ ו ר י ם.

האם "פורום רמת גן" נסגר בעקבות הרצח ?

כולם יודעים שהיועצת המשפטית של עיריית רמת-גן הפכה לרעייתו של שופט בית המשפט העליון (( מלצר ?)) בעקבות מינוי בעלה לשופט של בית המשפט העליון . האם סגירת "פורום רמת גן" בתפוז - המועד נקשר לרצח הקלדנית או לשידרוג של היועצת המשפטית של העיריה?

מעורבות של "אברבנאל" ברצח ד"ר עדי אז"ר ז"ל -

היכן חקירת משטרה את פרקליט מחוז ירושלים - באשמת מעורבות ברצח השופט ד"ר עדי אז"ר ז"ל ?
האם התיק בתל אביב עדיין פתוח - של רצח השופט ? מיד אברר...מבררים מבררים מבררים מבררים...... (( בכל זאת עבר כבר הרבה זמן מאז הרצח...)) טוב חבל להשאיר אתכם במתח אני חוזרת אח"כ עם תשובה

"סגן המפכ"ל של משטרת-ישראל" מסתיר מידע....

בפרשת רצח השופט ד"ר עדי אזר ז"ל - וזה מזכיר איזה שהוא סיפור ששמו "אם לא למעלה מזה" ומיד נרוץ לגוגל לראות במה מדובר.... -אני ה מ ו מ ה . ממש ה מ ו מ ה ..... - מי אתה מר אילן פרנקו .....שתחליט על הסתרת מידע בנושא של "רצח שופט בישראל" - מידע שיכול לסייע בפיענוח תיקי "רצח שופט" בכל העולם

efect

New member
יש לי מידע על רצח השופט עדי אזר

לקפקא פראג! קראתי את תגובתך על המידע שיש בידך על הרצח. שמי רם ברמן והייתי מפקח מס הכנסה. תפרו לי תיק בפרקליטות ת"א. אני יודע שעדי אזר התערב במקרה שלי ועל כן נרצח. אם רצונך ליצור עימי קשר האימייל שלי [email protected] חשוב לי מאוד המידע שיש לך, מרים נאור יודעת את האמת אך לא אישרה לי משפט חוזר, יש לי רישום פלילי, כבר 10 שנים אני לא עובד.

למעלה