אין דבר יותר מביך מזה במיוחד שזה בא עם אוראלי
S Sharoman New member 7/12/16 #15 מזכיר לי את הסצנה מ Mallrats שבה ברודי מספר ל טי.אס שהוא הפליץ מול חברה שלו לשעבר בפעם הראשונה, בזמן שהיא בדיוק ירדה לו
מזכיר לי את הסצנה מ Mallrats שבה ברודי מספר ל טי.אס שהוא הפליץ מול חברה שלו לשעבר בפעם הראשונה, בזמן שהיא בדיוק ירדה לו
D dare devil ית New member 7/12/16 #16 אחד הדברים הבודדים שאני לא מגישה נוח איתם בסקס זה לקבל רימיניג- כי אני תמיד מפחדת שיציא לי מה שלא אמור לצאת באותו רגע וזה די טיפשי כי ממש לא איכפת לי מהמקרה ההפוך (כל עוד שזה לא נעשה בכוונה)
אחד הדברים הבודדים שאני לא מגישה נוח איתם בסקס זה לקבל רימיניג- כי אני תמיד מפחדת שיציא לי מה שלא אמור לצאת באותו רגע וזה די טיפשי כי ממש לא איכפת לי מהמקרה ההפוך (כל עוד שזה לא נעשה בכוונה)
S Sharoman New member 7/12/16 #17 מבין אותך בצורה מסויימת לא נח לי לקבל רימינג (לא ברורה לי הסיבה) אבל מאוד נח לי לתת. אבל כל עוד את עושה חוקן לפני ולא אוכלת יותר מידי אני חושב, שלכל הפחות, תוכלי להיות מוכנה אם וכאשר זה יגיע ותוכלי לתת אזהרה קודם...
מבין אותך בצורה מסויימת לא נח לי לקבל רימינג (לא ברורה לי הסיבה) אבל מאוד נח לי לתת. אבל כל עוד את עושה חוקן לפני ולא אוכלת יותר מידי אני חושב, שלכל הפחות, תוכלי להיות מוכנה אם וכאשר זה יגיע ותוכלי לתת אזהרה קודם...
G gentle lover New member 8/12/16 #21 אין מה להיות מובכת מזה זה קרה וקורה לכמה נשים שהכרתי. בדרך כלל הן היו מאוד נבוכות בהתחלה, ואחרי שרואות שאני לא מתרגש מזה הן נרגעות וחוזרות להתרכז בסקס.
אין מה להיות מובכת מזה זה קרה וקורה לכמה נשים שהכרתי. בדרך כלל הן היו מאוד נבוכות בהתחלה, ואחרי שרואות שאני לא מתרגש מזה הן נרגעות וחוזרות להתרכז בסקס.