מהפך בחדר שלי.

מהפך בחדר שלי.

אני רוצה להפוך את החדר שלי מחדר מצועצע ודי ילדותי לחדר קצת יותר בוגר... ללכת על סגנון. קצת אולי שאנטי, ים,צדפים, קטורות....לא יודעת בדיוק בדיוק איך להגדיר. אז הוספתי תמונות של החדר הנוכחי......|שמאלה| בעיקרון את הפוף הכחול העפתי, הכוכבים, התמונות מהארון, במקום השולחן והמפה שמתי שולחן כתיבה מאוד יפה מאיקאה. הוספתי את הספה הקלאסית הזו של איקאה בצבע אדום. אני מתכננת לצבוע את החדר בצבע קרם. ואני אשמח לקבל עוד עוד רעיונות.... אולי משהו שאשפר לעשות עם הארון מכיוון שלא נותר לי כסף להשקיע לארון. אז אולי אפשר לשפץ אותו, אולי להשים עליו טפט? אם כן איזה? ומאיפה אפשר להשיג? אני מאוד אוהבת ים וצדפים... אולי אפשר להכין איזה מובייל צדפים יפה? איך? הורדתי את כל התמונות מהחדר, ואני חושבת או לקנות או לצייר תמונות על בד. על איזה צבעים אתם ממליצים? כדי ליצור חדר עם אווירה, רוחנית חומה שמזכירה את השקט של הים? תודה רבה רבה מראש למי שיעזור לי

ועוד

מה אתם אומרים להשאיר את הפוסטר של בראשית? או שזה לא מתאים לגוון? ואת המראה להשאיר ככה? או לצבוע בשחור... כי אני לא יודעת אם כחול כהה יתאים לחדר...

את המגירות האלה בעיקרון העפתי

כבר....חח תודה לאל! אבל בעיקרון אתם חושבים שאפשר לעשות עם הגרוטאה הזאת משהו.?

גם את השולחן הזה העפתי

ושמתי במקום שולחן כתיבה יפה מאיקאה. מה אתם ממליצים לשים עליו? שמתי בנתיים נרות, צדפים, קטורת, וקופסה עתיקה.

את המדפים האלה צבעתי בשחור ועל

אחת שמתי את המערכת...מה שנותן את האווירה החומרית והמודרנית כי היא בצבע כסף... יש לכם אולי רעיון איך להוסיף למדף משהו שיתשתש את המערכת. ועל מדף אחר שמתי ספרים. את הפוף והכריות העפתי.

אמממ וזהו בעיקרון החדר שלי

אשמח מאוד מאוד מאוד והודה לכם אם תענו על חלק או על כל שאלותיי... או לפחות תתנו לי כיוון כלשהו. שלכם, הילה

lank

New member
../images/Emo68.gifחלל מדהים - אפשר לעשות הרבה

נתחיל מהפוסטרים והקיר שליד המיטה: אם את אוהבת את הפוסטרים קיימות מספר אפשרויות להדביק פוסטרים אהובים על משטח עץ ולהוסיף פס צבעוני מסביב , בגוון אחיד שיתן מסגרת יפה לכל התמונות. אפשר לקרוע חלק מהפוסטרים ידנית , לצבוע את הקיר בגוון כסוף מטאלי , להדביק מעל את הפוסטרים הקרועים , לאוו דווקא צמודים אחד לשני ולהוסיף מעל לכה מבריקה. תקבלי קיר מדהים במראה מודרני. את אותו רעיון ניתן לבצע גם על הארון שאת לא כל כך אוהבת. לגבי הארון: גם כאן קיימות מספר אפשרויות אם את הולכת על הסגנון המודרני , אז גם את הארון אפשר לצבוע בצבע כסוף במראה מטאלי . אך כאן חשוב מאוד לשייף את המשטים ולמרוח שכבה עליונה של חומר מקשר שיהווה בסיס לצבע. אפשרות נוספת להדביק טפט - קיימים טפטים במראה זוהר או מטאלי שיכולים להתאים. אפשר גם לתת לארון מראה של עץ או מראה מיושן בשני גוונים , אבל אלו טכניקות מורכבות יותר. לגבי השידה , אם את לא מעוניינת בה אשמח לקבל אותה ( לחדר הילדים של בתי הקטנה ) מה לגבי התאורה והוילונות ?? את מעוניינת להמשיך גם כאן בסגנון מודרני או לשלב משהו אחר? ושיהיה לך בהצלחה.

זה אחלה רעיונות

אבל זהו שאני עכשיו יותר לא מתחברת כל כך למראה המודרני... ומעדיפה מראה מיושן. קצת עתיק, קצת בוגר, קצת רומנטי עם זאת.... קצת נמאס לי מהמראה המוזרני. אה ולגבי השידה... אם תעברי בזכרון יעקב את בכייף יכולה לקחת אותה... העצות שלך ממש טובות מגיע לך...

lank

New member
../images/Emo68.gif

וואלה תודה על המחמאה ותודה על השידה. תשמרי לי אותה , יש לי פרוייקט בכרכור אז אני מניחה שאוכל לעבור לזכרון בקרוב. עוד נתאם איך ומתי. את מקסימה. חוץ מזה חבל שאת לא מאזור המרכז, אחרת הייתי ממליצה לך להיכנס לגלרייה של מזי מוסרי בחולון. שם מעבירים סדנאות בשיפוץ רהיטים וצביעת קירות. אפשר לראות אלמנטים ששופצו , לקבל ייעוץ ולרכוש מוצרים. יש שם הכל - החל מחומרים לאיטום ומילוי סדקים ברהיטים ועד לשבלונות ומכחולים. בכל אופן את יכולה להתייעץ איתם טלפונית. 5585585 - 03 החל משעה 10:30 ועד לשעה 20:00 ( בימי ג' רק עד 14:00 )לבקש את מזי או את שירלי - תאמרי להם ש לן שלחה אותך. אשמח לעזור עוד אם אוכל.

לולהההה

New member
רעיונות שלי

בגלל שראיתי שיש לך תקרה שהיא באלכסון אז ממליצים בדר"כ לצבוע גם את התקרה בצבע של הקיר ואם יש לך קיר שהוא רגיל אז אם את אוהבת את הסגנון הישן כמו שאמרת אפשר לעשות עליו ווש והצבע הצהוב בהיר הזה מתאים להכל וזה צבע ממש נחמד הייתי ממליצה לך להשאיר אותו ולעשות על קיר אחד ווש והצהוב יהיה בבסיס וזה יצא ממש יפה אני דווקא את הפוף הייתי משאירה אבל זה בגלל שאני אוהבת פופים אם כבר את לא רוצה אותו אז סבבה למראה רומנטי והכל את יכולה לקחת שבלונות כמו שהמליצו לך של מלאכים לעשות על הארון כמובן אחרי שיוף וצבע אם את רוצה לשנות את הארון ולהדביק נצנצים על הדוגמא של השבלונות ראיתי שיש לך חלון ליד השולחן כתיבה אז ממליצה על וילון בבד די שקוף שיתן גם מראה רומנטי

תודה...

אבל מה לגבי טפט לארון? זה נראה לך יתאים? ומה עם תמונות....איזה את ממליצה למראה עתיק.. משהו בוגר. צהוב משתלב עם אדום כי יש לי עכשיו ספה אדומה
זה בעיקרון בעייתי במקצת. ולמה לא לצבוע לקרם?

לולהההה

New member
קרם זה אחלה

והטפט נשמע לי נחמד אבל לא הייתי עושה כלללל הארון,יגיד את המגירות והדלתות ואת הבסיס הייתי משאירה רגיל,גם תחליפי ידיות זה יכול לתרום הרבה בתור אחת שבקטע של ציור על עץ וכאלה אם את מכירה את התחום למראה עתיק יש תכניקות לעשות פיצוצים על קופסאות וכו' ולמראה רומנטי זה מלאכים,פרחים,שושנים

לא לעשות עם ההארון כלום?

איזה ידיות לשים? כי אני ממש לא רוצה משו מתכתי כזה מבינה? את מכירה את הסגנון של מיכל נגרין? עם כל המלאכים הגלויות והדברים האלה? זה יהיה יפה אם אני אשים את זה על הארון...ואז למרוח שכבת לכה?

lank

New member
../images/Emo68.gifלגבי הפוסטרים

אם את מעוניינת לקבל מראה מיושן , הייתי ממליצה לך לשמור את - פסטיבל בראשית , ג'ייגה והתמונה של אצבע לאצבע. אפשר ליישן אותם בטכניקות של סדקים ( STEP 1 + STEP 2 ) או טכניקה הנקראת קרקלגלייז. קיימת גם אפשרות להכניס אותם לתוך מסגרות וליישן את המסגרות ע"י טכניקה הנקראת דיסטרסינג שיוצרת מראה מקולף למסגרת. את אותו רעיון אפשר ליישם גם על ארונות. בוחרים שני צבעים שונים - אחד בהיר ואחד כהה וע"י הטכניקה גורמים לצבע העליון להשתפשף ולחשוף את הצבע התחתון המנוגד לו. מקבלים מראה רומנטי מיושן ואולי זה מה שאת מחפשת?

lank

New member
../images/Emo68.gifאיזה כייף לדבר בשידור חי

כשמקבלים ישר את הפיטבאק .

לולהההה

New member
אני פשוט מבהירה

השיטת פיצוצים שיוצרת סדקים לה יש את סטפ 1 וסטפ 2 את המראה המקולף הוא נקרא קרקל את החומרים אפשר להשיג בחנויות פנאי ויצירה פשוט תבקשי את השמות שרשמתי לך של שני התהלכים ידעו מזה את ההסברים לזה יש בפורום אומנות שימושית גם וגם תוכלי לפנות אלי לקבל הסבר איך לעשות ומה

למעלה