מהפך בחדר שלי.

וווואי קלעת בווווול למה שאני מחפשת

כל כך תודה! זה נשמע רעיון ממש מגניב. מה את חושבת על זה שאני אצבע למטה בחום כהה ומעל חום בהיר. רק שתי שאלות 1. באיזה צבע להשתמש? אקריליק, מים..מה בדיוק? 2. ואיך בדיוק משפשפים את הצבע? יוווווו תודה בזכותם נראה לי שהולך להיות לי חדר ממש מדהים, בדיוק כמו שאני רוצה. ובקשר לארון.... אממממ הייתי רוצה אותו יותר כהה, יש לך מושג איך מורידים את הפורמייקה? או שיש לך רעיונות טובים לכסות אותו...שיתאימו לחדר? יו הרגע עלה במוחי להדביק עליו כל מיני גלויות ודברים ישנים כאלה... לעשות את זה בסגנון של מיכל נגרין (מכירה)....מה את אומרת?

לולהההה

New member
יש צבעים מיוחדים

לעשות על הפוסטר עצמו סדקים צריך רק שהוא יהיה מודבק או מחובר לבסיס מעץ סתם פלטה כזאת כמו מה שתוך בתמונה מאחוריה ולעשות את הפיצוצים ואחרי זה יש חומר שנקרא פטינה והיא חומה והיא למלא את הסדקי אבל את יכולה גם למלא את הסדקים עם צבעי שמן באיזה צשבע שאת רוצה אחר כך עם שמן פשתן מנקים את השאריות של הצבע שמילא את הסדקים ומומלץ אחר כך לשים לקה אם את רוצה על מסגרת לעשות פיצוצים או את שיטת הקרקל צריך מסגרת עץ בלי לקה או ציפוי ויש צבעים מיוחדים לעץ גם בחנויות יצירה ואת התהליכים אני יכולה להסביר לך או שתימצאי בפורום אומנות שימושית ואיפה התכוונת לצבוע חום ככה וחום בהיר?

אפשר לעשות אותו הדבר גם אם תמונות

כאילו תמונות של מצלמה? (חחח אתם יודעים מה הכוונה?) אולי יש לכם תמונות של חדרי שינה כאלה שייתנו לי רעיונות טובים?

לולהההה

New member
לא...

כי בדרך כלל עושים את זה עם מפיות נגיד וממש משאירים את השכבה הדקה ביותר כי אם התמונה מאוד עבה זה נורא יבלוט מחוץ לפלטה של העץ עם פוסטר עוד אפשר כי זה נייר פשוט

lank

New member
../images/Emo68.gifאני מקווה שהשאלה היא לגבי

טכניקת הדיסטרסינג. אז ככה - משייפים את המשטח בעזרת נייר לטש עדין, צובעים שכבה אחת בגוון הכהה ( אם מדובר בארון הפורמייקה חובה למרוח צבע מקשר ) . מחכים לייבוש מלא - מומלץ לחכות מספר שעות או אפילו יום. מורחים שכבת שעווה ( אפשר להשתמש בנר רגיל ) בכל האזורים בהם מעוניינים לבצע "קילוף" לצבע ( כדאי בעיקר באזורים של קצה הדלת או ליד הידיות ) מעל צובעים שכבה שנייה בצבע הבהיר. מחכים שוב לייבוש מלא והפעם מומלץ לחכות לפחות יום. אח"כ משייפים בעזרת נייר לטש עדין באזורים בהם מרחנו שעווה והנה הצבע העליון יורד ומתחת רואים את הגוון התחתון. מומלץ בחום למרוח מעל 2 שכבות של לכה בגוון מט. כמובן יש להחליף את הידיות ואפשר גם לעטר בעזרת שבלונות יפות. בהצלחה.

התכוונתי לעשות את המסגרת של

התמונה בזה ולא את הארון. ומז"א פשוט לטפטף עם נר בטוח? מה השם של הצבעים? אוווופ אין לי שום רעיון טוב וזול לשפץ קצת את הארון המציק הזה.... ונראה לי שהצבעים האלה זה עסק קצת יקר לצבוע ארון שלם לא? יש לך אולי עוד משו בראש שאפשר לעשות עם הארון?

lank

New member
../images/Emo68.gifארון בגדים

אפשר להדביק טפט ולהחליף את הידיות.

איפה קונים?

ואת בערך יודעים את המחירים פחות או יותר? אני יודעת שזה שונה מטפט לטפט אבל אני פשוט צריכה לדעת אם ההשקעה משתלמת... איזה צבעים של טפטים את ממליצה לארון?

רקמיכל

New member
בזכרון יש את..

אני גם מזכרון, אני ממליצה על החנות "תחביב בכיף" מרכז מסחרי השמורה. טל:04-6293352 (מאיפה את?) יש שם חומרים:מפיות,פוסטרים,דבקים,צבעים,מיכחולים וכל מה שקשור לעבודת יד וגם עורכים סדנאות לעיצוב במפיות ולטכניקות צביעה מיוחדות. הם מאד-מאד-מאד נחמדים ועוזרים עם רעיונות. גם ב"אצטרובד" במושבה ליד הדואר יש צבעים וקורסים לצביעה אומנותית. היחס שם תלוי במי את פוגשת... כל קטע קיר צבוע בטכניקה אחרת. יש המון בדים מדהימים. לשני המקומות שווה ללכת, אפילו רק כדי לראות ולקבל רעיונות.

lank

New member
../images/Emo68.gifטוב לדעת שגם בזכרון

יש מקומות שנותנים מרחב , דימיון ועזרה בעיצוב. כך שאין צורך שתגיעו עד לאזור המרכז. שיהיה לכן בהצלחה.

וואלה תודה

אני מנווה הברון ואת? תודה על הרעינות.... אולי אפילו נפגש נתייעץ ביחד חחח שווה לא?

lank

New member
../images/Emo68.gifאשמח מאוד להיפגש

ולהחליף חוויות. את עדיין שומרת לי על שידת המגרות ( שרציתי לבת שלי ) ??? תצרפי תמונות לש החדר גם אחרי שתסיימי לשפץ... לא נוותר לך רוצים לראות את התוצאות!!!

I am ADiDi

New member
אוף... תחביב בכיף נסגר לפני חודש

או יותר..... אבל יש לנו עדיין את עצטרובד וגם את תרבות בבינימינה. אני אוהבת גם את "עשר אצבעות" בקסטרא בחיפה.

ronnipi

New member
הבהרה חשובה לגבי הטכניקה של הנר

לא מטפטפים שעווה אלא פשוט משפשפים נר לבן (או בהיר אחר - פשוט שלא ישאיר צבע על העבודה) בין שתי השכבות - לא את כל הפריט! רק מקומות נבחרים! הרעיון הוא שבמקום שבו יש שעווה השכבה השניה של הצבע לא "תידבק" לשכבה שמתחתיה ואפשר יהיה לקלף/ללטש את השכבה העליונה ולחשוף את שכבת הבסיס. כלומר: צובעים צבע בסיס (שיבצבץ אח"כ מלמטה, כלומר בסוף רואים אותו מעט יחסית), ומחכים לייבוש מלא. חלק מפני השטח של הפריט משפשפים בנר (והאפקט מתקבל מאד יפה על הפינות של הפריט שאותו צובעים), ואז צובעים שכבה שניה. לאחר יבוש מלא (אפשר לזרז ע"י רוח של פן - אבל לא מקרוב מידי - זה ימיס את השעווה!!) משתמשים בנייר לטש עדין ומשייפים את השכבה העליונה. במקומות בהם מרחנו שעווה, השכבה העליונה תתקלף ותיחשף השכבה שמתחת. בכל מקרה - פורום אומנות שימושית (505) ופורום אמנות שמושית למתחילים (969) הם מקום מתאים מאד לשאול על שידרוגי רהיטים. יש שם מכורות לפיות, ואוספות "זבל" מושבעות שישמחו לסייע ברעיונות, טכניקות, תמונות ומילים טובות!!!

lank

New member
../images/Emo68.gifלהילה האדומה - יש החלטה??

לאחר דיונים ממושכים בפורום , האם יש החלטה לגבי מראה החדר??? מחכים לעידכונים וכמובן מעוניינים לראות תמונות עם שלבי ביצוע!!! כמו ששמת לב ( או אולי לא?? ) החל משבוע זה הצטרפתי לצוות המנהלים של הפורום , הכולל אותי ( לן קרפטי קצב ) את סמדר ואת יובל. אשמח לדעת שאכן נעזרת בנו וביצעת בהצלחה את המהפך בחדר. מעוניינים לראות תמונות ( אולי נכניס אותן לגלריה של DIY ). מחכה לעידכונים.
בהצלחה .

bubit27

New member
אולי....

תפרקי את השידה. תצבעי כל פנים (או תחתית מבחוץ) של המגירה בגוון אחר של אותו צבע (נגיד בורדו, שזיף וכד') ותתלי אותם בשורה על הקיר. או מלמעלה למטה.

amira4

New member
ערסל ישיבה

הבת שלי תלתה בחדרה ערסל ישיבה בצבע אדום ששינה לגמרי את החדר שלה והוסיף לו נופח של שובבות.

למעלה