שמעתי ופסלתי. הנה: תשמעי, ותפסלי בעצמך
את יודעת מה? אני לא אבזבז הרבה מזמני, ומזמנך בנושא.
לקח לי רק כמה שניות באינטרנט לחפש "מחקר הומופובי מטעם פסיכיאטרים" ומצאתי את הקישור המצורף.
לא סתם מחקר, אלא ע"י מומחה אמיתי, פסיכיאטר עם דיפלומה, פסיכיאטר בכיר, שחקר ומצא שניתן לרפא הומוסקסואליות: "[פרופסור] שפיצר פרסם מחקר התומך באפשרות להמרת הנטייה המינית." הוא אפילו חקר לא פחות מ-200 אנשים בנושא: "על סמך ראיונות טלפוניים עם כ- 200 גברים ונשים אשר עברו טיפולים להמרת הנטייה המינית, ובחינת דיווחיהם על נטיותיהם לפני הטיפולים ואחריהם, קבע שפיצר כי שינוי הנטייה המינית אפשרי, גם אם לא בקרב כל ההומואים והלסביות, אזי בקרב מי שיש להם מוטיבציות גבוהות לכך."
למה שלא תאמיני למחקר הזה? זה מחקר, ע"י מומחה, אדם משכיל, ולכאורה אין לו אג'נדה, והיו חוקרים שעבדו עבורו. היו 200 נחקרים!!!!
זה מחקר הרבה יותר טוב מאשר המחקר שאת הבאת ע"י אירגון נשים פמניסטי שהוא "למען נשים" שלא ברור איזה כישורים מחקריים יש להם. אבל להם בטח יש אג'נדה.
אם פסיכאטרים היו עושים אותו מחקר על פונדקאות בהודו, עוד איכשהו הייתי יותר נוטה להאמין להם.
בקיצור, אם יביאו לי כמה אנשים שיאמרו "הייתי הומו ועכשיו אני סטרייט לחלוטין בעקבות הטיפול", אז תהיה לי סיבה להאמין למחקר של הפסיכיאטר.
ולכן, אני מבקש, כבר שנים, שוב ושוב, שתביאי לי סיפור *אישי* של אפילו פונדקאית אחת מהודו שמספרת באופן *אישי* שניצלו או פגעו בה.
אז אני מבטיח לך שאשנה את דעתי לגבי פונדקאות בהודו.
יאללה! לעבודה.
רענן