"מהפכה" בישראל: המלצה לפונדקאות גם להומואים

ooortalll1

New member
אני סטרייטית בלי רחם

במקרה שלי החוק יוכל להועיל רק במידה ויאושר לרווקות פונדקאות בתשלוםםםם!

Widsith

New member
יש לי שאלה לכלל אותם תומכי פונדקאות

אני מבין שאתם רוצים ילדים וזה, אבל אתם מבינים שפונדקאות בתשלום אומר ניצול של נשים עניות בארץ ובחו''ל (שהמקרה האחרון הוא בלשון המעטה, הרבה יותר חמור כי מדובר בנשים במצב סוציו אקונומי גרוע ביותר)? אתם לא מתביישים לתמוך בזה? שלא לדבר, שבוודאי עם הגישה הזאת שיותר רק מטעמי "אלטרואיזם" יווצר שוק שחור בנושא. אם אתם כל כך רוצים ילדים, למה אתם לא מאמצים?

כאן הם

New member
אתה לא מבין שום דבר בפונדקאות

מאיפוא הקרצת את זה ש"ניצול של נשים עניות בארץ ובחו''ל "?

הפונדקאית שלי היא בעלת בית, מכוניות חדישות ואפילו סירת מנוע. היא כל כך אוהבת שמנצלים אותה שהיא עשתה את זה בפעם השניה.

אין שום ניצול של פונדקאיות בשום מקום בעולם!

לא מסכים? אז, בבקשה: תביא לי אפילו סיפור אחד אישי של פונדקאית שטוענת שניצלו אותה. אז, ללא ספק אשנה את דעתי. אני מחכה ....

תחשוב קצת, רק קצת בהגיון: אם אתה רוצה להיות הורה דרך פונדקאות, היינו הפונדקאית נושאת בבטן שלה את הילד שלך, אז אתה "תנצל" או תתייחס אליה לא יפה? השתגעת? היא תברח לך עם הילד. רק אם תחזיק אותה בכלוב תוכל למנוע את זה. וזה עוד לא שמעתי שזה קרה.

רענן

Widsith

New member
סליחה, פונדקאות בהודו שברור מי האישה

שתעבוד בזה (רמז - לא שייכת לקאסטות ומעמד שבהן אישה יכולה להתפרנס), ואני מכיר לא מעט שעשו את התהליך החולני הזה, זה לא ניצול. נכון. שלא לדבר, גם במדינות מערביות, איזה נשים לדעתך מרצון יכנסו להריון עבור זר שהן לא מכירות? בפרט שהריון הוא תהליך פיסי שתובע הרבה אנרגיה, זמן, ועלול לפגוע בבריאות? נשים בעלות אמצעים? הן המיעוט. תחשוב, נראה אם תבין למה זה ניצול. פונדקאית לא תברח - היא צריכה את הכסף. המיעוט מתנדב למשימות האלה. תמשיך לשקר לעצמך שמי שניגשת לפונדקאות נמצאת במצב טוב. זה כמו לטעון שמי שפונה לזנות פונה לזה כי היא אוהבת סקס.

כאן הם

New member
שוב, אין לך אפילו קצה של מושג לגבי פונדקאות!

אם לא איכפת לך, במקום לשמוע סיפורים דרמטיים מפיך על ניצול ושאר דברים מחרידים שקוראים עם פונדקאות בהודו או בכל מקום אחר, אולי תביא לי סיפור אפילו סיפור אחד אישי(!) של פונדקאית שאומרת משהו דומה למה שאתה מספר.

כך אלמד מאדם ידען ומלומד כמוך ואצטרך לשנות את דעתי ולהסכים איתך.

"איזה נשים לדעתך מרצון יכנסו להריון עבור זר שהן לא מכירות?"

לא חסר! אולי זה לא דבר שאתה היית עושה אם היית אישה, אבל אם היית טורח לבדוק באתר תפוז, יש פורום שלם לפונדקאיות. לך תשאל אותן מה לא בסדר אצלהן שהם מוכנות לשאת ילד בהריון עבור מישהו זר. אולי תלמד מהן משהו?

רענן

Widsith

New member
מאחר ואתה כל כך משכיל ועם כ''כ הרבה שכל ישר

אשמח לדעת מאיפה אותם הסימוכין שנשים הודיות/גרוזיניות/אוקראיניות/כיו''ב נכנסות מרצון לעסקי הפונדקאות. אני חושב שיש הבדל עצום בין הנשים בפורום פונדקאות (אלא אם הן כולן עובדות זרות) לבין הטיפולים בחו''ל. אני רוצה את המקורות האלה שהנשים האלה בחו''ל לא מנוצלות, לא ממעמד כלכלי וחברתי נמוך, שיש להן אופציות תעסוקה אחרות שמאפשרות מחייה בכבוד, שהן לא סובלות מנזקים רפואיים, שהדאגה בתהליך היא קודם להן ולא לעובר, שמדובר ברופאים רציניים, וכיו''ב, אולי אז גם אני אוכל להתחסד ללא הפסקה ולהתעלם מטענות על ניצול.

כאן הם

New member
כי לא שמעתי על מקרה אחד!

כי מעולם לא שמעתי על מקרה אחד אפילו של פונדקאית שטענה שניצלו אותה, התעללו בה, או אפילו רק לא התייחסו אליה יפה.

כבר שנים שאני מחפש מיקרה כזה.

אין לי ספק, ואני בטוח ב-100% שגם אתה חיפשת דוגמא אחת כדי להשתיק או להראות לי... ולא מצאת... ולא תמצא!

אגב שמעתי המון פעמים מהרבה אנשים, היינו הרבה אנשים חושבים ככה, שילדים למשפחות הומולסביות הם מסכנים ויוצאים דפוקים בשכל בגלל שאין להם אבא/אמא ושההורים שלהם הם סוטים. מה דעתך על זה? אני לא מכיר מקרה אחד של ילד כזה, אבל ככה אנשים חושבים.

מבין מה אני מנסה להגיד פה?

רענן

פרח7

New member
שמעת אבל העדפת לפסול את העדות

כי היא הובאה ע"י מי שפועל למען זכויות נשים.

כאן הם

New member
שמעתי ופסלתי. הנה: תשמעי, ותפסלי בעצמך

את יודעת מה? אני לא אבזבז הרבה מזמני, ומזמנך בנושא.

לקח לי רק כמה שניות באינטרנט לחפש "מחקר הומופובי מטעם פסיכיאטרים" ומצאתי את הקישור המצורף.

לא סתם מחקר, אלא ע"י מומחה אמיתי, פסיכיאטר עם דיפלומה, פסיכיאטר בכיר, שחקר ומצא שניתן לרפא הומוסקסואליות: "[פרופסור] שפיצר פרסם מחקר התומך באפשרות להמרת הנטייה המינית." הוא אפילו חקר לא פחות מ-200 אנשים בנושא: "על סמך ראיונות טלפוניים עם כ- 200 גברים ונשים אשר עברו טיפולים להמרת הנטייה המינית, ובחינת דיווחיהם על נטיותיהם לפני הטיפולים ואחריהם, קבע שפיצר כי שינוי הנטייה המינית אפשרי, גם אם לא בקרב כל ההומואים והלסביות, אזי בקרב מי שיש להם מוטיבציות גבוהות לכך."

למה שלא תאמיני למחקר הזה? זה מחקר, ע"י מומחה, אדם משכיל, ולכאורה אין לו אג'נדה, והיו חוקרים שעבדו עבורו. היו 200 נחקרים!!!!

זה מחקר הרבה יותר טוב מאשר המחקר שאת הבאת ע"י אירגון נשים פמניסטי שהוא "למען נשים" שלא ברור איזה כישורים מחקריים יש להם. אבל להם בטח יש אג'נדה.

אם פסיכאטרים היו עושים אותו מחקר על פונדקאות בהודו, עוד איכשהו הייתי יותר נוטה להאמין להם.

בקיצור, אם יביאו לי כמה אנשים שיאמרו "הייתי הומו ועכשיו אני סטרייט לחלוטין בעקבות הטיפול", אז תהיה לי סיבה להאמין למחקר של הפסיכיאטר.

ולכן, אני מבקש, כבר שנים, שוב ושוב, שתביאי לי סיפור *אישי* של אפילו פונדקאית אחת מהודו שמספרת באופן *אישי* שניצלו או פגעו בה.

אז אני מבטיח לך שאשנה את דעתי לגבי פונדקאות בהודו
.

יאללה! לעבודה.

רענן

Widsith

New member
צודקת, ועדיין ישנן עוד אפשרויות...

יש הורות משותפת, למרות שאם אני לא טועה, ואשמח לתיקון כאן במקרה שכן, היו זוגות הומואים שאימצו...

פרח7

New member
בעבר היה ניתן לאמץ אימוצי חו"ל

היום גברים רווקים לא יכולים.

אימוצים של ילדים בארץ אפשריים על פי חוק, אך בפועל, לפי מה שידוע לי, זה עוד לא קרה.

אימוץ ילד של בן הזוג אפשרי - אבל לא על זה מדובר.

הורות משותפת מתאימה רק למי שרוצה חצי ילד

ושוללת את האפשרות ששני האבות יהיו הורים שווי זכויות.
שלא לדבר על זה שדנים את הילד מראש לחיי נודדות בין שני בתים.

פרח7

New member
חושבת שהניסוח "מתאימה רק למי שרוצה חצי ילד"

הוא מעט בעייתי.
הורה לילד בהורות משותפת אינו הורה לחצי ילד ואינו חצי הורה לילד
הוא הורה שלם לילד שלם.
גם ההורות אינה חצויה אלא מלאה לחלוטין.

זמן ברוטו שיש להורה עם הילד הוא אכן קטן מאשר לו היה בהורות לא משותפת.
זה לא אומר כלום על זמן הנטו של הורה עם ילד.
וכבר ראינו מקרים שבהם אבות בילו יותר זמן נטו עם ילדיהם דווקא אחרי הגירושין למרות שלכאורה היה להם הרבה פחות זמן ברוטו.

בעניין הנוודות בין שני בתים, מסכימה אתך שבמקרה שזה מתאפשר זה יותר נוח לכולם שכולם יגורו יחד.
אבל גם פה יש לשקול מחיר של מגורים בבית אחד לעומת האפשרות האחרת.

אמא

New member
להומואים אין אפשרות לאמץ

ויש הרבה אנרגיה.
הם פשוט צריכים להשקיע אותה במאבק - על הזכות לאמץ.

וסביר להניח שאם יפתחו חזית כזו - יצליחו.

ועם זאת,
כמו שהרעב אינו מכשיר שוד ,
הצורך בסיפוק מיני לא מכשיר אונס או ניצול זונות,
כך העדר יכולת של קבוצה מוחלשת אחת ללדת,
לא יכול להכשיר זכות של קבוצה מוחלשת עוד יותר,
לא להיות מנוצלת.

פונדקאות היא פסולה מוסרית,
ושום מצוקה או עולה אחרת לא משנה את זה.

פרח7

New member
שני דברים

1. כל הכבוד לליצמן שהוא לא מתערב בהחלטה, אלא מאציל סמכויות לדרג המקצועי בעניין הזה
2. הלוואי שזה יהיה אפשרי, אני מאמינה שהנשים הישראליות שהן פונדקאיות, מיודעות היטב על התהליך, ובכלל שהיחס אליהן והתהליך כולו מבוקר ומפוקח.

כאן הם

New member
באמת? "כל הכבוד לליצמן"?

מה "כל הכבוד לליצמן"?

את כפי הנראה לא מבינה איך פוליטיקאים עובדים, במיוחד מר ליצמן.

מר ליצמן הוא פוליטיקאי מבריק. באמת! אני מתכוון לזה ב-100%. החל מ"רופאי שניים בחינם לילדים" ועכשיו זה.

במיקרה הזה, אני מעריץ אותו על תרגיל ממש נהדר שהוא יצר איך לקבע אפליה נגד גברים בחוק הפונדקאות.

אני גם מעריץ אותו איך שהוא די מצליח לעשות רושם, אפילו עלייך, שיש "מהפיכה" לטובת הומואים ועכשיו אין אפליה והכל ממש יותר טוב.

האמת היא שלא הייתה לו ברירה בגלל תביעות בנושא על אפליה בוטה שכתובה בחוק נגד גברים. אז מה הוא עשה? "גברים גם יכולים לעשות את זה!" נהדר. רק משהו פיצי קטנטן ופעוט לגבי האפשרות הנהדרת החדשה לגברים: הפונדקאית ללא תשלום.

זה נשמע נהדר אפילו לנשים יפות נפש שהינה אני מונע "מסחור גוף" עבור ההומואים האלו.

אני כבר רואה את התור הארוך של נשים שמתנדבות לעשות פונדקאות ללא תשלום.

ומר ליצמן לא גמר כאן. יש לו דבר נוסף על הראש! מה יגידו אלו שהצביעו עבורו, שהנה הוא עושה משהו עבור הומואים.

לפוליטיקאי יש פתרון לכל בעיה. והפתרון פה: "זה לא אני, אלא ועדה ואני מאציל סמכויות לדרג המקצועי בעניין הזה".

פוליטקאי מבריק.

ואני גם פוליטיקאי מבריק ואם היה ביכולתי, הייתי עושה וטו על כל הרעיון המהולל פה. זה יקבע אפליה נגד הומואים לדורות!

רענן

אמא

New member
נשים ישראליות

הן לא מקשה אחת.

נשים במצוקה - קצת יותר.

גם בישראל, הפניה לפונדקאיות היא לנשים במצוקה: "פונדקאות - החובות מאחורייך" זה הסלוגן של המגייסים,
ולא בכדי.

http://www.facebook.com/pundekaut

כאן הם

New member
מה רע בסלוגן? גם סרסורים משתמשים בזה.

אנחנו מוצפים כל הזמן בהצעות מאוד מפתות לעשות כל מיני דברים שיעשו לנו המון כסף מהר(!) כדי ש"החובות מאחורייך".

הברוקר שלי מציע לי דברים כמעט כל חודש... סרסורים תמיד מציעים עבודות ורעיונות לעשות כסף.

אפילו בלי לשמוע הצעות, כולם יודעים שלשדוד ולגנוב זה המון כסף ומהר. אפשר גם למכור איברים בשוק השחור.

אז מה? גם את חושבת שנשים במצוקה הן מטומטמות חסרי יכולת מחשבה והחלטה וחסרות חוט שידרה? אני מתבייש לשמוע את זה שוב ושוב מנשים לגבי נשים אחרות. כמעט שום גבר לא חושב ככה על נשים.

למשמע דברייןך, כל אחת תהפוך לזונה אם היא תשמע הצעה מסרסור? כולן מתחילות לשדוד ולגנוב? הן מוכרות איברים?

כולן יהפכו לפונדקאיות אם הן רק יראו את ההצעה הזו בפייסבוק?

אז הנה כאן בפורום (הקליקי כאן), שני דפים למטה, מספרת לנו פונדקאית לשעבר שהיא לא היתה "במצוקה" ונואשת לכסף. היא עשתה את זה כדי לעזור.

ולכן, יש לי חדשות בשבילך: לא רק נשים במצוקה צריכות כסף. אני חושב שחוץ ממליונריות, כל(!) אישה תשמח אם יהיה לה עוד כסף. גם הפונדקאית שלי שהיא בכלל רחוקה מלהיות ענייה.

אני בטוח לחלוטין שאת תשמחי אם היה לך יותר כסף... אלא אם את אישה צנועה וחסודה שמסתפקת במועט... ואין לי רושם שאת כזאת.

פונדקאיות הן לא כולן נשים עניות מרודות נואשות לכסף.

אני בעצמי, כאן בפורום, מציע לנשים, לעזור לאלו שפחות שפר עליהם מזלם ממך, ובתמורה נוספת, לקבל הרבה כסף תמורת שירות של 9 חודשים, נוח וקל יחסית, שלא מפריע כמעט לחיים היום יומיים שלך, עבודה וגידול המשפחה שלך. אם את מעונינת, חפשי באינטרנט ותמצאי את הדרך בעצמך להיות פונדקאית.

רענן

למעלה