מהפכה במטבח – מישהו צופה? (זהירות חפירה
)

Pluplu

New member
הפרק על האולם אירועים

הפרק על האולם ארועים ממש עשה לנו תחושה של דה זה וו.
הזדמן לנו להיות שם לפני כ-3 שנים כשהוא רק נפתח. הייתה איזה אי הבנה לגבי שעת החופה אבל בפועל, כשהגענו, יחד עם הרבה אורחים נוספים, מצאנו מקום לא מאורגן, למעשה סגור שייבש אותנו במשך שעה וחצי במבואה בלי להציע לשתות אפילו (סוף אוגוסט). גם אחרי זה זה לא השתפר, אבל הייבוש זכור לי במיוחד (הלכנו ברגל לסופפר הצמוד להביא כמה בקבוקי מיים לעצמנו)
חשבנו שזה חלק ממחלות הילדות אבל מתבר זה הנורמה של הבעלים

תשמעי, אומנם נהנתי מהפרק, אבל זה לא מתקרב מההנאה

שחשתי כשקראתי את הפוסט שלך!!
&nbsp
אני חייבת להציע לך להפוך את זה למקצוע :)
&nbsp
מסכימה עם כל מה שכתבת...
אני לא יודעת אם ראית את הפרודיה על התוכנית שרצה בפייסבוק, אבל זה אחד לאחד...
אותי זה ממש הצחיק.
&nbsp
בקשר לשרית חדד, כנראה שגם את המחשבות שלי הם 'קראו כי ישר חשבתי עליה.
&nbsp
למרות שהסידרה הזאת ומאסטר שף מאוד צפויות ומתוסרטות, אני מוצאת את עצמי נהנת יותר ממהפכה במטבח...

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על המחמאות.
לאיזו פרודיה את מתייחסת? זו שקישרתי?

כן :)

ראיתי רק עכשיו שקישרת, משום מה מהנייד לא הופיע לי הסרטון...
פשוט ענק!
&nbsp
ואין בעד מה

הספקתי לבקר במסעדה הקווקזית לפני שנמכרה

נכנסנו לשם בצהריים לפני חצי שנה בערך, והיינו, לצערי, הלקוחות היחידים.
אם אני זוכרת נכון, קיבלו את פנינו 2 הגיסים. הם סיפרו על צילומי התוכנית והמליצו על המנה הקווקזית שהוכנה בעקבות התוכנית של אסף גרניט.
למרות שהגענו בשביל השיפודים (רצינו לגוון אחרי שביקרנו המון פעמים בציפורה המצויינת שממוקמת לא רחוק משם) - נטשנו את רעיון השיפודים וניסינו בהמלצתם את המנה הקווקזית (זאת עם הבשר והערמונים על האורז) והיא דווקא היתה לא רעה בכלל.
נראה לי שהם חיכו שהתוכנית תשודר סוףסוף, כדי שהמקום יתפרסם, אבל זה לא קרה, וחבל. עד שהתוכנית כבר הגיעה לשידור - המקום כבר החליף בעלים.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על הדיווח! משמח לשמוע שהיה טעים, חבל שלא החזיקו מעמד

זו דוגמה מבאסת למסעדה שעלתה על הכיוון הנכון ושידור התכנית בטווח קצר יכול היה לעזור לה כמו אוויר לנשימה... אגב, אני תוהה מה לגבי כל הבלוגרים שאסף הזמין, שהיו אמורים לפרסם ביקורות ולהפיץ את שמה בציבור.

למעלה