מהצד השני.....

246 As is

New member
מהצד השני.....

הפעם אני מבקשת להתייעץ מהצד העברייני.....לצערי.
לפני שלושה חודשים נתפסתי נוהגת במהירות מופרזת. 140 קמ"ש בכביש שבו מותרת נהיגה ב - 90 קמ"ש.
הייתי לבד על הכביש ולבד ברכב. תפס אותי שוטר בודד, ובידו אקדח מהירות אלקטרוני.
השוטר הראה לי את צג המכשיר ורשם זימון למשפט. באותו רגע הוא גם לקח לי את הרישיון ונתן לי אישור להגיע תוך שעה לקצין משטרה, לדיון.
קצין המשטרה פסל פסילה מנהלית ל - 60 יום.
עוד באותו היום הגשתי בקשה לפסילה מנהלית. דאגתי שהבוס שלי יכתוב שאני זקוקה נואשות לרישיון על מנת לתפקד בעבודה וכו' וכו'. השופט ביטל את הפסילה המנהלית על רקע המכתב ועל רקע העבר התעבורתי הנקי - יחסית שלי (עבירה של מהירות לפני שלוש שנים. נסעתי על 60 בכביש של 50, בעיר.)
אז ככה, שאלתי היא -
על סמך ניסיונכם, האם כדאי להודות בעבירה ולבקש הקלות בעונש? על בסיס מה לבקש הקלות?
או לחילופין, האם להגיע למשפט בנובמבר מצויידת בעו"ד? האם יש טעם לצלם את החומר שאצל המשטרה? מה הסבירות שהמכשיר של השוטר לא היה תקין?

עזרתכם................... תודה!

shlang

New member
את בעצמך מודה שנסעת מהר, אז

האפשרות שהמכשיר לא היה תקין ירד מהפרק
תנסי להגיע לעיסקת טיעון עם התובע , במשפט תהי צפוייה לשלילת רשיון

246 As is

New member
למעשה אתה טוען

שכדאי שאגש להתייעץ בצורה מסודרת עם עו"ד.....
אני לא רוצה להשמיץ אבל כשפניתי לעו"ד על מנת שיעזור לי עם הבקשה לפסילה המנהלית הוא דרש ממני 4000 ש"ח עבור הגשת הבקשה והופעה בבית המשפט.
מאחר ולא יכולתי להוציא סכומים כאלו, כתבתי את הבקשה בעצמי וגם ייצגתי את עצמי והצלחתי לבטל את הפסילה המנהלית. אני שוקלת לבצע את אותו הליך גם בדיון בעבירה עצמה.
בשורה התחתונה אני שואלת - נניח ואודה ואבקש לקבל הקלות בעונש -
אלו סעיפים אני יכולה להעלות או כדאי לי לעלות בבקשתי כתומכים להקלה בעונש?
האם העובדה שהייתי לבד ברכב או העובדה שהייתי לבד על הכביש?
האם מכתב ממקום העבודה שמציין את עובדת הכרח הרישיון?
או אולי עבר תעבורתי שאינו מכביד?
מה עוד?

מוגזם

הסכום הנדרש רק עבור המהלך הרשוני מוגזם
כל שציינת לעיל הינםגומים להקלת העונש
ביחוד עבר נקי בכפוף לוותק הנהיגה
may the force be with u

לא לכתוב

ללמוד בעל פה ולתת את ההצגה שלך בבית המשפט
וכפי שנאמר אצל הגששים
עד שבני מעיו ישירו בכי

creth11

New member
שלב ראשון לנסות פשרה מוסכמת עם התובע

ולדון איתו על העונש אותו יבקש להטיל ולהגיע להסכם גם על העונש
פשרה המכילה חיסכון בזמן שיפוט מתקבלת בברכה ע"י השופט ומאפשרת לבקש הקלות בעונש
העונש מורכב מ _ פסילה בפועל, פסילה על תנאי, קנס כספי ועונש על תנאי . ניתן לשנות במשא ומתן גודל של מרכיב אחד על חשבון אחר, במיקרה שלך להקטין את הפסילה בפועל ע"ח פסילה על תנאי וקנס כספי מוגדלים וכ"ו.
אם אין מה לומר וליטעון במישפט, לא כדאי לנהל מישפט, סתם מבזבז את זמנו של השופט ואינו מיתקבל בעין יפה.

246 As is

New member
פגז -קומפוט

ככה אני מרגישה!
הבאתי על עצמי רעה רעה במיוחד... :)
תודה לכל העונים!
אני אנסה לסגור עם התובע, כפי שהמלצתם. בתקווה שאצליח לצאת עם עונש מינימלי (לפחות בעניין פסילת הרישיון בפועל).

אנשים, חמש דקות איחור לעבודה, נראות לי עכשיו קורצות במיוחד.... ובהחלט עדיפות על פני הסרט הזה.
פעם הבאה, זו האופציה שבה אני בוחרת.
:)

למעלה