Another Girl
New member
מה אהבתם לפני הביטלס../images/Emo35.gif
לא כולנו אהבנו את הביטלס תמיד,אני בטוחה. לכל אחד היו את החולשות הזמניות(או שלא...) שלו,חלקן התפוגגו,חלקן נשארו וחלקן עדיין מלוות אותנו בזיכרון מתוק או מריר... מה אהבתם לפני הביטלס
אני אתחיל ואתוודה ראשונה כדי שתראו שיכול להיות גרוע ממכם.אז ככה: לפני 5 שנים בערך ראיתי את הסרט The frisco kid(ובתרגום עברי לא ברור:רבי אברהם במערב הפרוע(!))עם ג'ין ויילדר והריסון פורד הצעיר. בסוף הסרט חשתי נסערת למדי,בשל מר פורד הצעיר,שכן חשתי שגיליתי משהו חדש,מעין הארה,למרות שהכרתי אותו מאז ומתמיד.וכך,בעת ששאר חברתי חלמו על ליאונרדו ובראד התחילה לה אובססיה של 4 שנים כמעט(!) על...כן,כן-הריסון פורד.ולא לשכוח שהייתי אז בת 16... לאובססיה זו הייתה אובססית לוואי,שכן התחלתי לראות בעקביות את כל סרטיו של הנ"ל ואז גיליתי את "מלחמת הכוכבים",ונדלקתי. על מוסיקה בכלל לא חשבתי ואם כבר אז רק על פסי הקול של הסרטים שלו(שאני עדיין אוהבת,מה לעשות שג'ון וויליאמס גאון...) אם הייתם אומרים לי בתחילת אותה תקופה שהיום אנהל את פורום הביטלס,סביר להניח שהייתי פשוט צוחקת לכם בפרצוף
מחכה לחולשות שלכם ושאר ירקות
לא כולנו אהבנו את הביטלס תמיד,אני בטוחה. לכל אחד היו את החולשות הזמניות(או שלא...) שלו,חלקן התפוגגו,חלקן נשארו וחלקן עדיין מלוות אותנו בזיכרון מתוק או מריר... מה אהבתם לפני הביטלס