מה אהבתם לפני הביטלס

Another Girl

New member
מה אהבתם לפני הביטלס../images/Emo35.gif

לא כולנו אהבנו את הביטלס תמיד,אני בטוחה. לכל אחד היו את החולשות הזמניות(או שלא...) שלו,חלקן התפוגגו,חלקן נשארו וחלקן עדיין מלוות אותנו בזיכרון מתוק או מריר... מה אהבתם לפני הביטלס
אני אתחיל ואתוודה ראשונה כדי שתראו שיכול להיות גרוע ממכם.אז ככה: לפני 5 שנים בערך ראיתי את הסרט The frisco kid(ובתרגום עברי לא ברור:רבי אברהם במערב הפרוע(!))עם ג'ין ויילדר והריסון פורד הצעיר. בסוף הסרט חשתי נסערת למדי,בשל מר פורד הצעיר,שכן חשתי שגיליתי משהו חדש,מעין הארה,למרות שהכרתי אותו מאז ומתמיד.וכך,בעת ששאר חברתי חלמו על ליאונרדו ובראד התחילה לה אובססיה של 4 שנים כמעט(!) על...כן,כן-הריסון פורד.ולא לשכוח שהייתי אז בת 16... לאובססיה זו הייתה אובססית לוואי,שכן התחלתי לראות בעקביות את כל סרטיו של הנ"ל ואז גיליתי את "מלחמת הכוכבים",ונדלקתי. על מוסיקה בכלל לא חשבתי ואם כבר אז רק על פסי הקול של הסרטים שלו(שאני עדיין אוהבת,מה לעשות שג'ון וויליאמס גאון...) אם הייתם אומרים לי בתחילת אותה תקופה שהיום אנהל את פורום הביטלס,סביר להניח שהייתי פשוט צוחקת לכם בפרצוף
מחכה לחולשות שלכם ושאר ירקות

אמממ...

אני לא כ"כ זוכרת...נדמה לי שהיה לי איזה חודש וחצי שאהבתי את היי פייב (הבושה!) ובמשך שאר הזמן לא כ"כ הקשבתי למוסיקה/ראיתי סרטים, הייתי דיי מנותקת ממוסיקה למרות שמאז שאני זוכרת את עצמי הקשבתי הרבה לשלמה ארצי...וכלמיני זמרים ישראליים...

לא להאשים אותי זו היתה התקופה....

אני מודיעה מראש. דרך אגב בתיה הריסון פורד הוררס בצעירותו היה הורססס ואת לא צריכה להרגיש אשמה. דרך אגב אני נכון לעכשיו די מחבבת אותו, יחד עם קלארק גייבל, ריצ'רד מְחַבֶרִים, טימותי דלטון ונואל גלאגר. טוב אני סוטה מהנושא
אז מה אהבתי לפני הביטלס? הרבה לפני שהחלתי להתעניין במוזיקה באופן רציני הייתי פופניקית בת 10 ומסכנה. ניק קרטר היה אביר חלומותי
ואחכ לא התעניינתי במוזיקה. בתחילת ז' התחלתי לחזור לזה, וזה היה סדר ההשתלשלויות מאז ועד היום: אירוסמית - מטליקה - נירוונה - פינק פלויד - ביטלס - עוד סיקסטיז - סינטרה - גי'ן קלי - שנות הארבעים... כעת רק האחרונים אקטואליים....
עכשיו אתם תשפילו את עצמכם.

Miss CB

New member
אמממ...

חוץ מאולי אנסינק (שנתיים עברו מאז, וזה הרבה זמן בגיל הזה...! די!), לא הייתה לי חולשה מביכה בסדר גודל דומה. דברים שאהבתי לפני הביטלס, ובכן קודם הייתה תקופה של איזה 13 שנים שבכלל לא אהבתי מוסיקה - רדיו פה ושם אבל לא ממש. אבל מדי פעם שמעתי פוליס, ובשלב מסוים התעניינתי בהם יותר ואני עדיין מאוד אוהבת את המוסיקה שהם עשו. גם דייר סטרייטס בא בשלב קצת יותר מאוחר, ואז כבר ביטלס ואז כלמיני ושנשארו עד עכשיו...

The Mad Hatter

New member
לפני הביטלס...?

בענייני מוזיקה-אהבתי את כל ה*** שהיה באם טי וי כל הזמן עם חיבה מוזרה לשירים משנות השמונים (זה עצוב, אני יודעת. אבל הייתי ילדה קטנה וטיפשה). עד שהיתה לי הארה ומשום מה התחלתי להתעניין בפינק פלויד והביטלס (בערך באותו זמן. אולי פינק פלויד היו טיפה קודם).

The Mad Hatter

New member
והחתימה של טלי הזכירה לי

(אני לא מאמינה ששכחתי)-כוורת! הלהקה הראשונה שבאמת באמת אהבתי. אני מצטערת...P:

ביטלמן

New member
את זה miss cb כבר יודעת... ../images/Emo9.gif

לפני ששמעתי את גאנס נ' רוזס לד זפלין מטאליקה וכל הלהקות שאני אוהב שמעתי טראנס... מהלעשות החברים שלי הרעילו אותי אני מקווה שלא תנדו אותי מהפורום...

Another Girl

New member
תצא בחוץ../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

סתם,נו. העיקר שהתעשתת וחזרת למוטב

מאור 87

New member
למה עצוב../images/Emo35.gif

דווקא מוזיקה של שנות השמונים היא מבין הטובות שהיו לדעתי.. ואפילו יש לי אוסף של 4 דיסקים בבית של The best of the 80's.. ואני אפילו מאזין לו מדי פעם..

שנות השמונים - לאאאאאאא

אני חושבת שחוץ מכמה מיצירות המופת של פינק פלויד ושות' לא היה בשנות השמונים שיר אחד ראוי ל.... ראוי. המקצב של התופים היה מונוטוני, אותו דבר בכל השירים. וחוץ מזה בכלל יש משהו בעשור הזה שאני לא אוהבת. חוץ משהיו אחלה סרטים.

מאור 87

New member
מה עם..

א-הא, פליטווד מאק, בננרמה, הבנגלס, אלפאביל, דוראן דוראן, קיילי מינוג, ספאנדאו באלט, קייט בוש, יוריתמיקס וכמובן.. מדונה

Miss CB

New member
עד כאן!

חדלי השמצה ברגע זה. נכון, שהמוסיקה שאפיינה את שנות השמונים, שמתקשרת לנו בעיקר עם סינטיסייזרים שעושים את כל העבודה
, לא הייתה טובה וקריאטיבית כמו בשנות השישים והשבעים שהיו כנראה ה-עשורים של הרוק, אבל לא להשמיץ - היו גם דברים שווים שמיעה. דייר סטרייטס, פוליס, אלו שתי הטענות העיקריות שלי (כי אני לא מכירה יותר מדי להקות מהתקופה). אבל היו עוד, והנקודה היא שגם אם היו הרבה שטויות ושירים מעפנים אז - הי וגם דברים טובים.

נכון שיש אבולוציה וכל זה?!

אז נכון הבלונדיני מ-אבבא דומה לשלב אחד לפני פינץ' מתהרוג אותי וזהו? כאילו נגיד היה קוף מפותח ואז בנאדם אז יש את זה מאבא ואז את פינץ'

מאור 87

New member
חחחחח אין לי מושג../images/Emo70.gif

לא רואה "תהרוג אותי וזהו".. אבל בהחלט הגיוני..

פוקימון...../images/Emo3.gif

הבושה.. האמת היא, לא אהבתי כ"כ מוזיקה. קצת שירים פה ושם, אבל לא היו לי דיסקים ולא הלכתי למקום מיוחד כדי לשמוע מוזיקה. לא אהבתי שום דבר מיוחד.

SmallVille Girl

New member
לפני הביטלס וואי שמעתי מליון שירים

ברדיו ואפילו הערצתי להקות כמו : בלו (להקה 10 ! שירים מצויינים !) ווסטליף ! ( זה רק בגלל שון )
אממממ... our lady peace lifehouse בקיצקיץ מכול הסוגים.... וכמובן אני עדיןן שומעת שירים אחרים ...

למעלה