מה אהבתם לפני הביטלס

אני זוכר שעוד לפני הביטלס...

אני אהבתי לישון. ולמרבה הבושה, גם נהגתי לנשום בזמני הפנוי. בכל מקרה, לגבי מוזיקה, הביטלס היו הראשונים, וכמובן שגם האהובים ביותר.

יטבת22

New member
`````

בחממה שאני גדלתי בה המוזיקה ששמעתי (בתחילת שנות התשעים) היתה בעיקר שירי ארץ ישראל היפה - להקות צבאיות וכאלו, והביטלס. להקות בנים אף פעם לא עניינו אותי - גם כי המוזיקה שלהם פשוט לא יפה בעיני, וגם כי כבר אז חשבתי שזה טפשי (באמת! אפילו פוגים לא אספתי כי חשבתי שזו אפנה טפשית).

שטותלי

New member
אממ.. תראו..

הביטלס הם רק.. איך להגיד את זה.. מס' 2 אצלי. זהו. אמרתי את זה. כן, אני בקושי משתתף, יותר קורא מאשר כותב, יותר לומד מאשר יודע.. טוב, אז ככה: אמא שלי אהבה ביטלס, ובגלל זה יש לי קלטת עם כמה שירים (כנראה מאיזה תקליט אוסף שהיה לסבאסבתא שלי). אם כך- אותם שמעתי הרבה. חוצמזה- היו לי: שלמה ארצי (המון!), גידי גוב, אריק אינשטיין ויוני רכטר (שירי ילדים) ארקדי דוכין והחברים של נטאשה (מאבא שלי) ובזמן האחרון- אתניקס, רד הוט צ'ילי פפרס, מאיר בנאי, מתי כספי (קצת) ו- הפסגה: דני רובס!! ובזכותו- כן, כן, בזכותו- חזרתי לביטלס. וגיליתי עוד ועוד מדהימים.. למרות ש(וממש לא נעים לי..)רק מקאזאה- כי לא יצא לי להשיג.. אל תהרגו אותי, טוב?

תראה...

לגבי הקאזה לא אנחנו נהרוג אותך... אנחנו רק נקרא את גזר הדין (מוות), ו-another girl תבצע כהרגלה את העבודה השחורה (שכוללת את מה שכתוב בעמוד הראשי. כשתקרא תבין).

The Mad Hatter

New member
תראה,

אני רוכשת חיבה גדולה לקאאזא, למרות שאני משתמשת בזה כדי להכיר שירים שאח"כ אני קונה בדיסק, בדרך-כלל. אני רואה את זה בתור מטרה שמקדשת את האמצעים. ^_^ ואני מקווה שלא יחרימו אותי פה, אבל הביטלס אצלי הם גם בסביבות המקום 2-3 בסדר העדיפויות, אבל זה יותר תלוי במצברוח.

tin ker bell

New member
ReD HoT Chilli PePPErs../images/Emo128.gif../images/Emo58.gif

והם עדיין להקה אהובה ביותר!! אף פעם לא אהבתי במיוחד פופ... חוץ מזה שהייתי צופה המון ב-MTV. ובקשר ללהקה מספר 1 או להקה מספר 2 בסדר העדיפויות.. זה יותר תלוי במצב-רוח שלך, ובאיזה שיר אתה רוצה לשמוע באותו זמן, לא??

למעלה