מסתבר שזה מאוד אינדיבידואלי
השתתפתי במחקר קליני שבו עקבו במשך שבוע אחרי רמת הגלוקוז שלי בעזרת מד תת עורי רציף, ובמקביל תיעדתי כל מה שאכלתי. כוסמת היתה בין הדברים שהזניקו אצלי את הגלוקוז הכי גבוה. במקום השני קרוטונים. לא שזה משנה במקרה שלי כי אין לי נטיה לסוכרת, אבל למדתי מהמחקר הזה שאי אפשר להמליץ באופן גורף על שום מאכל. מי שסוכרתי מקבל גלוקומטר וצריך לבדוק את התגובה שלו למאכלים באופן פרטני.
ובלי קשר אני ממליצה לכולם להשתתף במחקר הקליני שעדיין נערך, זה שת"פ בין איכילוב ומכון וייצמן ובנוסף לגלוקוז הם גם מנתחים את הרכב חיידקי המעיים ועושים ריצוף של מרקרים גנטיים. אין לי שום קשר לעורכי המחקר. הם מקבלים כל אחד חוץ מסוכרתיים שמזריקים אינסולין. הנה קישורים:
הסבר על הפרוייקט:http://personalnutrition.org/Home
הרשמה להשתתפות: https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dGtMLVlJQ1pWX2xVNGNSUkFtNVJVaHc6MQ
השתתפתי במחקר קליני שבו עקבו במשך שבוע אחרי רמת הגלוקוז שלי בעזרת מד תת עורי רציף, ובמקביל תיעדתי כל מה שאכלתי. כוסמת היתה בין הדברים שהזניקו אצלי את הגלוקוז הכי גבוה. במקום השני קרוטונים. לא שזה משנה במקרה שלי כי אין לי נטיה לסוכרת, אבל למדתי מהמחקר הזה שאי אפשר להמליץ באופן גורף על שום מאכל. מי שסוכרתי מקבל גלוקומטר וצריך לבדוק את התגובה שלו למאכלים באופן פרטני.
ובלי קשר אני ממליצה לכולם להשתתף במחקר הקליני שעדיין נערך, זה שת"פ בין איכילוב ומכון וייצמן ובנוסף לגלוקוז הם גם מנתחים את הרכב חיידקי המעיים ועושים ריצוף של מרקרים גנטיים. אין לי שום קשר לעורכי המחקר. הם מקבלים כל אחד חוץ מסוכרתיים שמזריקים אינסולין. הנה קישורים:
הסבר על הפרוייקט:http://personalnutrition.org/Home
הרשמה להשתתפות: https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dGtMLVlJQ1pWX2xVNGNSUkFtNVJVaHc6MQ