מה אוכלים היום?

נטאשKה

New member
השבוע הארוחה הכי מושקעת הייתה ביום א

המבורגר ביתי טבעוני מפטריות חורש ופורטבלו עסיסיות, צלויות בתנור, טחונות, מעוצבות ברינג שתהיה צורה וצלויות על מחבת פסים, בלחמניות המבורגר ביתיות שעברו פיניש בגריל, עם קטשופ, חרדל ביתי חריף חריף, חסה, עגבניה ובצל לבן.

אתמול אכלנו בעיקר פירות העונה וסלטים - סלט ענקי לצהרים ומגוון מנות קטנות של סלטים לארוחת ערב. בין הסלטים סלט עשבי תיבול ירוקים ברוטב לימוני, סלט עדשים שחורות מרענן, סלט בורגול וקישואים, סלט חסות פריך עם שקדים, סלט עלים עם גזר וקולרבי מגוררים וסלט אבטיח ועגבניות בבלסמי.

היום - עוד לא יודעת. ממתינה לשראה

מחכים לארגז השבועי

במקרר עגבניה אחת, אחת ויחידה...
יש בצל ותפוחי אדמה אבל אלה לא נחשבים ירקות...

אתמול הכנתי ממה שנשאר- שני זוקיני, חצי בצל מותחל ושכוח, כמה פרוסות דלעת יפנית שנאפתה עם זיגוג בתנור- כולם עם גוש טופו במעבד מזון והפכו לקציצות אפויות בתנור.

הפסים "באשמת" במברשת שאיתה מרחתי שמן זית על התבנית לפני האפיה

שאריות את יודעת

יצאו סבבה למרבה המזל

פעם סבתי לימדה אותי, לפני הרבה שנים, שכל שארית שמוסיפים לה ביצה וקמח/פרורי לחם הופכת ללביבות... אורז, פסטה, ירקות ישנים, פירה... נו אז מסתבר שא. זה נכון. ב. לא חייבים ביצים. ג. לא צריך לזרוק אוכל

חסכוני ואקולוגי

Cמן רשום

New member
היום אני בקטע אוריינטלי

הבאתי מהבית ירקות וטופו מוקפצים ברוטב חמוץ מתוק תוצרת עצמית וקופסה נפרדת עם אורז מלא מבושל וקופסה שלישית עם נבטים שאני מוסיף טריות ופריכות. תיכף אני הולך לרדת על זה.

לא מזמין אף פעם במסעדות מוקפצים בגלל כמויות שמן בלתי הגיוניות בעליל ששמים בפנים לצד רטבים תעשיתיים עתירי MSG ושאר קללות וכימיקלים.

למעלה