השבוע הארוחה הכי מושקעת הייתה ביום א
המבורגר ביתי טבעוני מפטריות חורש ופורטבלו עסיסיות, צלויות בתנור, טחונות, מעוצבות ברינג שתהיה צורה וצלויות על מחבת פסים, בלחמניות המבורגר ביתיות שעברו פיניש בגריל, עם קטשופ, חרדל ביתי חריף חריף, חסה, עגבניה ובצל לבן.
אתמול אכלנו בעיקר פירות העונה וסלטים - סלט ענקי לצהרים ומגוון מנות קטנות של סלטים לארוחת ערב. בין הסלטים סלט עשבי תיבול ירוקים ברוטב לימוני, סלט עדשים שחורות מרענן, סלט בורגול וקישואים, סלט חסות פריך עם שקדים, סלט עלים עם גזר וקולרבי מגוררים וסלט אבטיח ועגבניות בבלסמי.
היום - עוד לא יודעת. ממתינה לשראה