../images/Emo238.gif קישואים עגולים במלית קינואה
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1750512&r=1 מנה צמחונית קלילה בריאה וטעימה! מקור :walla עם כמה שינויים שלי אילנית12 חומרים: 1 בצל קטן חתוך לקוביות קטנות 6 קישואים עגולים מרוקנים 1/2 כוס קינואה לבנה מיץ מלימון אחד+1 כף שמיר טרי קצוץ הכנה: מזהיבים את קוביות הבצל ומוסיפים את חלקם הפנימי של הקישואים, ואחרי דקה גם את הקינואה, הלימון והשמיר הקצוץ מערבבים ,מכבים את הגז .את התערובת מכניסים לתוך הקישואים החלולים ומרתיחים בסיר עם מעט מים, מנמיכים את האש, מבשלים 10 דקות, מכבים, מכסים במגבת נקייה ומכסה תואם. פותחים את הסיר כעבור שעה ו נהנים מכל ביס. שינויים שלי : הוספתי לתערובת : קוביות גמבה חתוכה,מלח ,פלפל,והוספתי יותר שמיר. הוספתי רק 2 כפות קישואים(את הבפנים). הוספתי מים, קצת פחות מגובה הקישואים(,עם מעט מים, הקינואה לא מתבשלת). בישלתי בערך 30 דקות. על אש קטנה צריך לבדוק את התבשיל מדי פעם. את הקינואה אני שוטפת היטב ומסננת מהמים בהצלחה! שבוע טוב לכולם
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1750512&r=1 מנה צמחונית קלילה בריאה וטעימה! מקור :walla עם כמה שינויים שלי אילנית12 חומרים: 1 בצל קטן חתוך לקוביות קטנות 6 קישואים עגולים מרוקנים 1/2 כוס קינואה לבנה מיץ מלימון אחד+1 כף שמיר טרי קצוץ הכנה: מזהיבים את קוביות הבצל ומוסיפים את חלקם הפנימי של הקישואים, ואחרי דקה גם את הקינואה, הלימון והשמיר הקצוץ מערבבים ,מכבים את הגז .את התערובת מכניסים לתוך הקישואים החלולים ומרתיחים בסיר עם מעט מים, מנמיכים את האש, מבשלים 10 דקות, מכבים, מכסים במגבת נקייה ומכסה תואם. פותחים את הסיר כעבור שעה ו נהנים מכל ביס. שינויים שלי : הוספתי לתערובת : קוביות גמבה חתוכה,מלח ,פלפל,והוספתי יותר שמיר. הוספתי רק 2 כפות קישואים(את הבפנים). הוספתי מים, קצת פחות מגובה הקישואים(,עם מעט מים, הקינואה לא מתבשלת). בישלתי בערך 30 דקות. על אש קטנה צריך לבדוק את התבשיל מדי פעם. את הקינואה אני שוטפת היטב ומסננת מהמים בהצלחה! שבוע טוב לכולם