מה אוכלת מדונה - עם שף צמוד...

Tal_Ya_Tal

New member
אחונים= אבחונים../images/Emo41.gif(ה../images/Emo63.gifים היו באנגלית)

מירה23

New member
המקרוביוטיקה עברה שינויים לא מעטים וכיום

היא הרבה יותר רחבה, על אף שהבסיס לשיטה נשאר די דומה, והמעניין - המחקרים המדעיים האחרונים, שעוסקים בננו חלקיקים של המזון והשפעות גומלין ביניהם מראים כי תפריט היסוד הוא פשוט נכון מכל בחינה, לכן השפעתו המבורכת על מחלות אוטואימוניות ומחלות כרוניות - הוא מאזן והאיזון הזה גורם לגוף להתמודד בהצלחה עם המחלות, כפי שטענה תמיד המקרוביוטיקה. שומשום נכלל במקרוביוטיקה ומכאן שגם טחינה. לגבי חומוס, תנסי לעשות ממרח חומוס עם שעועית זה לא רע בכלל. ניסיתי. אבל אם את רוצה - קחי קצת חומוס. אני לא אוהבת את ההיצמדות לכללים נוקשים, אם את אדם בריא - למה לך ? אפשר לגוון וחייבים ליהנות. שבת שלום ומבורך.

Linny

New member
100 אחוז דגנים בלי ירקות

ופירות? זה בריא? זה נותן את כל המינרלים והויטמינים ושאר החומרים המיטיבים?

Tal_Ya_Tal

New member
זה מה שמאמינים המקרוביוטים כנראה

אין זאת התפישה שלי. בכל אופן, ב
ו, ג'ורג' אושאווה מדבר על כך שאין לבזבז אפילו גרגיר אחד של אורז. אפילו אם הוא כבר רקוב. ישנן גישות שונות. היוגים לעומתו, לא יתקרבו למזון שהוא רקוב, כי הוא אינו סאטווי (טהור) לכן היוגם גם אינם אוכלים פטריות. (או בצל, או שום בשל חריפותם הם נחשבים למזון מתובל-רג'סי)ואילו מזון רקוב נחשב אצלם לטמא-טמאסי. ישנם מקומות בעולם שאורז נחשב בהם למזון מקודש, כי הוא מזון שלם. האמת, שהוא בעל ערך גלוטני נמוך, הוא מזין ויש בו קבוצת ויטאמינים מסוג B (כמובן אם אוכלים אותו מלא
) אישית, אני מאמינה בלאכול מה שיותר פירות וירקות חיים. L&L TALYA L&L TALYA

d a p h n a

New member
כל כך מצחיק אותי

שמישהו אשכרה ישב וכתב את התפריט שמדונה לכאורה אוכלת, שאני שוקלת לא למחוק את ההודעה הזו.

מירה23

New member
הקישור למדונה הוא אקטואלי, המקרוביוטיקה קיימת

מסוף המאה ה-19. הכל בעיני המתבונן, אם עשיתי למישהו שירות - זה משמח אותי.

למעלה