מה?אין היום זהות בדויה????

the big girl

New member
השבוע גם לא ישדרו את זהות בדויה

נמאס מטלעד האלה והשטויות שלהם, הם שינו את לוח השידורים, "שרק" ישודר במקום הסידרה. אומללים!!! שבועיים בלי זהות בדויה????

תמיד אפשר...

להוריד באינטרנט או הבחירה העדיפה עלי: להשכיר ב- DVD (אם יש בבית) את כל העונה השניה.

Alias4Ever

New member
אבלל כתוב...

ששרק זה ב- 21:40 ושיש אחרי זה זהות בדויה ב-23:30... אז זה אומר שכן או לא? למה להאמין?

דיD

New member
בא לי להרוג אותם

מה זה זה???? איזה חוצפה??? אני רוצה להתקשר לשאול אותם מה קורה אבל אתם בטוחים שאין זהות בדויה? שלא יהיו פדיחות

Alias4Ever

New member
מה שאני קראתי

זה שיש שרק ואז זהות בדויה..אני חושבת שכדאי להתקשר רק כדי לשאול אם באמת יש או לא...

the big girl

New member
נכון להיום זה מה שמופיע באתר של

הרשות השניה: 20:00 חדשות 20:45 שומר מסך עם אמנון לוי 21:40 שרק - סרט קולנוע ש.ח. 23:30 זהות בדויה הסימן 27 סדרה דרמטית נקווה שכך יהיה

Alias4Ever

New member
וכולם בקריאת אמן נרגשת

אמן

לשדר אותה בכל זאת אחרי שרק, אבל חוץ

מהמקרה הזה- הם תמיד התעללו בה. בוז לטלעד! פלא שרוצים להעיף אותה מערוץ 2.

Alias4Ever

New member
זה לא ממש שרוצים להעיף אותם..

יש מכרז ולפי מה שאני הבנתי זה אומר שאחת החברות תעוף אבל לא בטוח שדווקא טלעד...הקטע הוא שאם היא תעוף מה יהיה על זהות בדויה?

דיD

New member
שלא יחשבו להוריד את "זהות בדויה"

בכלל מהטלויזיה, שלא יעלה להם בכלל לראש.

לצערינו, זה כן עלה להם בראש... מאוד

עלה להם בראש....
לצערינו, טלעד היא הזכיינית הכי מחורבנת בערוץ 2 (אני רואה לראות פה אחד שלא יסכים איתי), ועל בטוח יורידו אותה. ויחד איתה, תרד ALIAS.

LemonLimeLilach

New member
באמת רוצים להעיף את טלעד?!

וואי וואי וואי. לא שאכפת לי מהם, אבל.. אליאס? אבל לאומי!

Alias4Ever

New member
כן רוצים להעיף אותם

כי הם נוראיים....אני שונננאאאאתתת אותם !!! אבל אני משתדלת לא לכעוס עליהם יותר מדי כי בכל זאת הם החברה היחידה שהייתה מספיק חכמה לקנות את ALIAS (אירוניה?!?!?!?!?!?) והם באמת מועמדים רציניים ל"הדחה" (אפרופו ריאליטי) אבל הקטע שהם קיימים משהו כמו 11 שנה והם תמיד שורדים בסוף את המכרזים...אז יש תקווה...אני חושבת ש...למרות שזה ממש ממש ממש קשה...תתחילו להתפלל שלא יעיפו אותם..ושאם יעיפו אותם אז שחברה אחרת תשתלט על הזכויות על ALIAS כמו שקרה עם וורנר ברוס שערוץ 3 הסתכסך איתם אז אחת הזכייניות ב- 22 קנתה את הזכויות על חברים יחד עם ערוץ ביפ... קיצר: "ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם שנתן לנו את התוכנית המעולה ALIAS חזק את טלעד בדרכה הארוכה לזכייה במכרז.." אמן..

דיD

New member
אוי ואבוייייי ../images/Emo46.gif מזה הדבר הזה???

מתי המכרז של ערוץ 2? מתי נדע אם היא עפה או לא??? אני לא מתכוונת לעבור על זה בשתיקה חייבים לעשות משהו רבותיי.

חבר'ה, זאת בשורה טובה! לא מבינים??

זה אומר שאולי ערוץ שכן מעריך סדרות טובות כאלו (HOT3, ערוץ 10) ישדר אותה!! זה נפלא!!!!!

Alias4Ever

New member
כן זה נשמע הגיוני אבל..

יש פה סיכון שהם לא יקנו את התוכנית..אתה לא יכול להיות בטוח שהם ישדרו את זה במקום טלעד..זה סיכוי של 50:50

למעלה