מה אין עכשיו

טוב../images/Emo70.gif חחח..

מכנסי דפוקותי אילו מכנסים קצרים מאודד כמובן שאילו מכנסיים לבנות ואם את עדיין לא מבינה אז אילו המכנסיים שרואים קצת את התחת.. קצת כזה.. מבינה

O Boy

New member
מכנסי הדפוק אותי נחרשים...

בים, ממש יפים, באמת! אחותי קנתה (שממש לא בהרגלה) בפוקס 2 מכנסונים כאלה, יושבים פצצה.

cutey

New member
אמ..

הם מכנסיים מבד רגיל? כי אם כן..נראה שיש לי כאלה, ואתם יודעים אולי איפה אני יכולה לקנות מכנסי ג'ינס קצרות במחיר סביר?

i l0ve u

New member
שיו אני פשוט לא מבינה את האופנה

החדשה...... אני נכנסת לחנויות -כבר התרגלתי לראות כל מיני חולצות עם רשת או דגמח"ים למיניהם בגדים צבאיים וכל מה שאמרת.. הכל פשוט נעלםם חח בלעה אותו האדמה חח אני נכנסת לחנויות ולא מבינה מה אני רואה -הכל מוזר רציני.. חולצות בגזרות לא מובנות עם הדפסים וציורים עוד יותר לא מובנים... אני מתפדחת ללכת ככה ברחוב חחח וביום שישי אני אולי יצא למסיבה ופעם הייתי בונה על זה שאני ירד לעיר /שנקין וימצא שמה משהו ללבוש אבל אחרי הסבב שעשיתי בעיר לפני כמה ימים התחרפנתיייי חחחח אני פשוט לא מבינה את האופנה החדשה... מישהו מוכן לתת לי רעיונות אופנתיים ללבוש למסיבה????????

NItzan b

New member
תלבש מה שאתה רוצה...

למה צריך ללכת אחרי מה שאין באותו רגע... כמו שאמרתי קודם... יפה זה יפה

אאאאאממממממ....אני חושבת ש....

הלוק הצבאי היה סתם תקופה קצרה שעברה סוף סוף....כי באמת מיצינו אותה!!! הלוק הסיני די שולט עכשיו וטוב שכך!!!!...תמיד אהבתי אותו!!!! חצאיות ספורטיביות זה יפה........זה נראה לי יכנס טוב!!! הדגמחים לפי דעתי ממש אאוט!!!!אבל ממש!!!!!!
.... ו.......בקשר לקליפ של ביונסה....ברור שזה מה שנראה טוב..... כמה שיותר צבעוני...כמה שיותר צועק וזועק....!! פסים,נקודות וקישקושים.....

una chiqita

New member
נכון אני מאז ומתמיד אהבתי את הLOOK

של פסים ונקודות וכמה שיותר צבעוני..

נושא מה האין עכשיו

אני חייבת להגיד שאתה מזה לא צודק!!! אני הולכת כל הזמן למקומות בילוי בהן אני רואה איך מתלבשים באמת!!! אז תפסיק לבלבל את השכל ולהגיד שכל הפירחוני באמת היכנס לאופנה!! כי הפרחים האלה מביאים פריחה ובחילה לנוער בעם ישראל!! אנשים ימשיכו עוד הרבה זמן ללכת על הלוק הצבאי כי מאז ומתמיד הולכים עם רשתות וצבאי זה תמיד היה באופנה וזה תמיד יהיה... אז אנשים עזבו אותכם מה אין ומה האווט לכו עם מה שבאמת אתם אוהבים ומה שמתאים לכם....כי האופנה של הפרחים מגעילה ופרכית בטרוףףףףף.

GALITB2

New member
את מי אתם חושבים שז מעניין???

ראיתם משהו יפה שאתם רוצים ללבוש קנו תלבשו אתם אוהבים את זה יופי עכשיו שיקפוץ כל העולם!!!! מזה השטויות האלה אין ואאוט? את מי זה מעניין בכלל???

למעלה