מה אם מפגש אנשים?

עכשיו שיש לי זמן אני אסביר

סקס לנוער זה פורום די גדול.... לכל מפגש מגיעים בממוצע 30 אנשים.. מהפורום הזה נוצרו הרבה קשרים (הכל החל ממערכות יחסים עד לחברויות) וכמובן שאנחנו סקס לנוער אז קורה לפעמים שיש קטעים פיזיים...

אני אוסיף ואומר

שלפי דעתי זה לא בטוח ללכת למפגש כזה :) אני בטוח שיש כמה פדופילים מתחזים בפורום הזה, ואם לא פדופילים אז סתם סוטי מין. ואני בטוח שהמון ילדות בנות 14 תמימות יגיעו למפגש הזה. ואולי מתישהו כל העסק הזה יתפוצץ לתפוז בפנים. אבל איך שבא לכם ...

o_O

אני הייתי בכמה וכמה מפגשים ולא היה שום דבר מוזר (חוץ מאלדר.. ) שום פדופילים שום סוטי מין ושום כלום...(שוב אני אומרת חוץ מאלדר אבל הוא לא נחשב)

Hii BiTcH

New member
מממ..

פדופילים לא באים לשם.. ואלדר הוא לא פדופיל או משו כזה,הוא פשוט בנאדם מוזר. כאילו,אני רבה איתו כל החיים [פעם הייתי,הוא נעלם] ואחרי זה הוא אומר לי "את בנאדם מקסים ואת מדהימה ובלה בלה" וזה לא רק אלי,לכולם.. הוא סתם מוזר,זהו.

cobainos

New member
זה רק נדמה לך

הם לא מגיעים למפגש עצמו אבל מגיעים למקום המפגש בזמן שנקבע ומסתכלים מרחוק ואחרי זה עוקבים אחריכן לבתים!

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gif אני יכולה ביום שני

הכי נוח לי.. שאר השבוע אני עובדת אחרי הצהריים.

SoldieRonit

New member
אחלה בחלה ..... ../images/Emo13.gif בעיקר היום ../images/Emo45.gif

הייתי בפגרה

SoldieRonit

New member
מלאה...שישבת אני עובדת ../images/Emo22.gif

עובדים חמישה ימים בשבוע-40 שעות בממוצע

חחחחח וואלה היופ פתחתי אירוע

ענתה לי שרית- היה איזה אירוע מול הבסיס שלי כמעט נגמר בקטטה

הייתי באה בכיף.

אין לי כל כך הרבה תאריכים(מפגש של סקס לנוער, טיול, ועוד מפגש) אבל אני יכולה להזכיר לכם שמוצא"ש פנוי לי, אה כן, אנחנו יכולים להגפש אפילו לא בחג. אחר צהריים אחד גם יהיה טוב. אה ולמי ששאל, המפגשים של סקס לנוער הם בסדר גמור, אנחנו מאוד משעשעים.

למעלה