מה אמרתי אתמול ,הינה שחאדה ערביה

אגרוף חובבני- במכביה...../images/Emo67.gif

היום פורסם בעיתון הספורט של מעריב על המכביה... האגרוף החובבני לא ישתתף במכביה.... משום שרוב המתאגרפים שם בני מיעוטים.... רואיין גם שלמה ניאזוב יו"ר האיגוד האגרוף המקצועני. יניב

ניאזוב מעלה טענות קשות כלפי האיגוד

החובבני... ואומר... הערבים מהווים רוב משום המגמתיות של השיפוט בתחרות של האגרוף החובבני... הישפו חד צדדי... וכו... אף אחד מהיהודים לא רוצה להשתתף בגלל זה... תקראו ותפנימו..הנה זה הפעם לא אני אומר... אלה שלמה ניאזוב... אגדה בפני עצמה!! יניב

קצת על שלמה ניאזוב...

ייצג את ישראל באולימפיידת לוס-אנגלס, זכה באליפות ישראל 6 שנים ברציפות ואף התחרה כמקצוען בארה"ב , כיום הוא משמש כיו"ר האיגוד אגרוף המקצועני הישראלי המתנהל במקביל לאיגודו של מר שחאדה. ניאזוב אומר בכתבה.. לשאלה של הכתב.." כיצד הם מהווים את הרוב בענף.."? תשובה של ניאזוב":- בגלל השיפוט. שפטתי בכמה אליפויות בארץ ולא מזמן עזבתי אחרי יום אחד של תחרות. אני לא רוצה לשמוע מהם יותר כי הם נותנים לערבים לנצח. השיפוט חד צדדי, וכל האליפויות הצפון. באוגוסט תערך אליפות ישארל בנצרת בגלל זה הצברים לא באים. יניב

daskaliano

New member
האליפויות בצפון כי במרכז לא מארחים

לא פעם בישיבות של הענף באים ומציעים לארח אליפויות ואף אחד לא מרים את הכפפה. תעלו את השאלות לאיגוד האיגרוף ותראו מה התשובה. למה האליפות לילדי 1993 -1994 היתה בכפר יסיף ? חיפשו מי יארח אותה ובהתחלה אמרו בצפת אולם התחרטו וזה עבר לכפר יסיף. למה האליפות לילדי 1991 - 1992 היתה כל שנה בנהריה ? אף אחד לא רצה לארח. בסוף כולם מדברים אבל לא עושים.

daskaliano

New member
הצברים לא באים כי אין צברים בענף

אני מזמין את כולם לראות ולהראות לי את הצברים בענף. הלוואי היו הייתי המאושר באדם. מי יתן ויתאמנו צברים בענף. איפה אירגנו תחרות של אגרוף שלא דרך האיגוד "רק לצברים" ? לכמה מתאגרפים תגיע ? ל4 - 5 ? עזבו - תירוצים יש בשפע. אני לא פעם בא ומנסה לשכנע חברים של ילדים שלי להתאמן. אחרי כמה אימונים כולם פורשים. זה ענף שהאימון בו הוא לזירה ואנשים שלא צריכים לצאת מהקרקעית ולא נמצאים בזבל לא מעניין אותם בעולם איגרוף.

mikiz123

New member
באמת יש שיפוט לא הוגן. גם..........

גם בקרב של אלעד שמואל אלעד היה אמור לנצח וזה היה ניצחון ברור אבל השיפוט המלוכלך טען אחרת

daskaliano

New member
נו אז מה, זה קרה גם לבן שלי.

אז גנבו לו קרב. שימשיך ויתקדם ויתמודד שוב עד שיפיל את היריבים שלו. מה לעשות. לברוח ? לנטוש ?

daskaliano

New member
אמרתי כבר - תעלו יהודים לזירה

אני מעלה את הילדים שלי. לא מדבר - מעלה לתחרויות אליפויות והבן הבכור שלי זכה במדלית כסף באליפות ישראל 2005 למשקל עד 42 ק"ג. תפסיקו לדבר, תביאו את כל הילדים הנוער והבוגרים שלכם לאליפויות באיגוד האיגרוף. לא כל השופטים ערבים, יש שופטים רוסים לרוב. קדימה= תביאו לאליפות 40 - 50 ילד מכל מועדון, תתחילו לעשות ואם תוכיחו עשייה תזכו בעקביות גם תעבירו שליטה לידיכם לענף. אני אין לי בעיה עם מי ישלוט בענף.

BROWN BOMBER

New member
מצתרף להצעה...

למה שהצברים לא יתחילו לעסוק באיגרוף באמת? אפילו אותם המתחרים של מועדוני ה CMA. זה גם יעזור לאזן את הכוחות וגם יאפשר להם לצבור את הנסיון הכל כך חשוב בלי לפגוע ברקורד...

daskaliano

New member
כמו שהם עושים אליפות CMA בקאראטה

למה הם לא יעשו אליפות CMA באיגרוף ? אני יגיד לך למה. י אחרי 3 תחרויות ישארו להם 10 אחוז מהמתחרים. בוא נקרא לילד בשמו, מדובר בענף קשה מאוד, תובעני ומשעמם רצח. הדרישות גבוהות גם נפשית וגם פיסית וקשה למכור אותו כשיש בשטח אקזוטיקה כמו קאראטה קונג פו וכיו"ב. זה לא ריווחי ולא כלכלי. אין מה לעשות. באגרוף המקצועני בעולם באים כאלה שאין להם מה לאכול ולא כאלה שיש להם שעתיים שבועיות לFUN. אף אחד לא מתאגרף מקצוען בשביל תחביב ידידי הבומבר.

BROWN BOMBER

New member
חסר כאלה???

המדינה מלאה במתאגרפים כאלה... מה לדעתך? עם לא היה את כל הסיפור של הרייטינג, טלוויזיה, וכל מה שקשור לשואו באיגרוף. היה לנו את כל המתאגרפים של ה CMA היום? הסיפור של להיות מקצוען ולהתפרסם זהו חלום של הרבה אנשים גם בארץ גם בעולם... גם אלה שלא הכי מתאימים לזירת האיגרוף...

garey

New member
גם מהתאילנדי היתחרו ביסיף אז....

מאור עליה איבגני רובינסקי יוסי מזרחי , מי שרוצה אין זו אגדה מי שלא רוצה יקרא את האגדה,

garey

New member
יניב פישר חבל מאוד אני הייתי נילחם

יניב אין קשר ליהודי או ערבי כלל ,אני הייתי נילחם בתור יו"ר כן להיתחרות בכל הכוח הספורטיבי ,למען קהילית האיגרוף ,זה ש 90 אחוז ערבים זאת אני לא יודע ,גם עם כן לא הייתי מוותר ,אז מה יעלו מיקצוענים הרי אין אפשרות ,בידיוק חשבתי שבניו של יעקב כן מיתאמנים וכן מצליחים שם למרות ...... אז הבעיה לעניות דעתי היא אתם {לא cma מדגיש}ויליאם לקח את המושכות ורץ שנים עם אחורה או קדימה זה עינין אחר ,עם חושבים להרים ענף צריך ללכד שורות ,מה שאין לא שם לא במקצועני {בתאילנדי לפחות שינו פאזה כך אני מאמין ורואה }, כולכם מחפשים אשמים ובסופו של דבר אין הישגים , אולי מיזעריים, תקן אותי עם אני טועה מה הביאו האיגרוף המיקצועני לארצנו, וחלילה באמת מבלי לזלזל אני רוצה לדעת תוצאות ,כמו בכדורגל כמו בכדורסל או ג'ודו, תן לי תוצאות יעקב הראה נתונים ,תן לי גם שנדע , אולי אתה צודק יותר וזה באמת באמת ללא היתלהמות אני לא יודע תוצאות בזירות המיקצועניות של חניכים שלנו בחו"ל ובארץ ,והלואי שיהיו המון אני הראשון שאשמח ,ג'רי

daskaliano

New member
בכל העולם האיגרוף ענף של מיעוטים

אין מה לעשות אף אבא ישראלי יהודי שיש לו פרוטה בכיס לא יוביל את הבן שלו בשמחה ובששון להרויח את לחמו מזירת האיגרוף המקצועני. לגבי חובבני: תפתח מועדון של איגרוף ולידו מועדון של תאילנדי או קארטה. תראה את ההתפלגות במכירות - קאראטה יהיה מצליח , תאילנדי ישרוד בקושי והאיגרוף ישב מובטל. זה מה שקורה היום בפועל. העיריות והמועצות המקומיות הערביות תומכות בענף מעט ונותנות מעט ציוד לילדים שלהם שם כדי שיתאמנו, האמינו לי שהעוני שם פי 100 יותר מאשר אצלנו. תבואו ותראו איך ילדים שם באים עם בגדים מרופטים ועם רצון לנצח ותראו איך הצברים באים עם כרס ממקדונלדס. חברים - מתאגרפים מכל העולם לא באו מבברלי הילס ולא מעמק הסיליקון. רוב המתאמנים באומנויות הלחימה באים ל"חוג" של פעמיים בשבוע. הטובים באים 3- 4 פעמים בשבוע ו10 אחוז במקרה הטוב מתחרים. באיגרוף לא באים בשביל הFUN והדרישות הן להתחרות. זה שפתחו מועדון של מיליון דולר בתל אביב לא אומר שעכשיו יעמדו בתור להתאמן לזירה. איך שלא תסתכל על זה זו המציאות.

למעלה