מה אמרתי אתמול ,הינה שחאדה ערביה

MikeTyson

New member
שלמה ניאזוב צודק !!!

למה שערבים ישתתפו במכביה אם התחרות היא ליהודים בלבד? אז עדיף שלא יהיה איגרוף במכביה וזהו.

daskaliano

New member
זה שהענף ברובו ערבי - נכון

אבל אם לא יגיעו ספורטאים מהמגזר היהודי לא ישתנה המצב ולקטר אפשר עד מחרתיים. בסוף כדי לשלוט באיגוד צריך להביא מתחרים. כדי להביא מתחרים צריך לבנות אותם מלמטה ולתת להם את התנאים להיבנות לתחרויות. אין דרך אחרת. בינתיים השפות השולטות שם הן ערבית ורוסית. רק אני מדבר עברית עם הילדים שלי. חבל - אבל ללא מעשים תמשיכו לילל ולומר שגנבו לכם תחת הרגליים את השטיח.

MikeTyson

New member
תקשיב למשפט הבא:

לא צריך ערבים במכביה בלי פוליטיקה, בלי התנתקות, בלי שום דבר. פשוט לא צריכים ערבים במכביה, מכביה זה משהו מיוחד ליהודים. ואם אין יהודים בענף מסוים? אז שלא יתקיים. אבל למה להכניס ערבים לשם? הם מתאימים למסגרת שנקראת "המכביה"? לא! ויפה מאוד שהם משתתפים במכביה ובזה הם שומרים על מצב האיגרוף בארץ עוד איכשהו מעל המים, אבל אני ואתה יודעים שערבים למכביה לא מתאימים.

daskaliano

New member
ידידי - אם זה רק ליהודים אז יופי

אגב חשוב שתבין שאם זה רק ליהודים אז יופי. אני מבטיח לך שאם ערבי היה זוכה במדליה באולימפיאדה שרת החינוך היתה רצה להצטלם איתו ללא עכבות. אבל זה לא העניין. מצב האיגרוף אינו מוכר לך ואני מבטיח לך שיש די הרבה מתאגרפים רוסים וערבים שינצחו את רוב המתאגרפים של הזירה ללא בעיות מיוחדות. האמן לי שהרמה הטכנית של החובבנים הטובים בין אם הם ערבים ובין אם לאו הרבה יותר גבוהה ממה שאתה רואה בטלויזיה. אני מזמין אותך לצפות ולהחליט.

BROWN BOMBER

New member
טייסון...

באמת למה שלא תנסה... כבר הצעתי לך בעבר לבוא לאחד המועדונים של האיגרוף החובבני באיזור המרכז כדי שתוכל להיתרשם ולהשוות בין מה שאתה רואה במועדוני ה CMA ובין האיגרוף החובבני האולימפי... או לבוא לאחת התחרויות עם החברים שלך... תראה סגנון אחר לחלוטין של איגרוף ורמה טכנית מאוד גבוהה... רק אתמול חזרתי מהטורניר שנערך בעפולה.. ראיתי כמה מחבריי מתחרים ותאמין או לא - לרגע חשבתי על קאמבק... תבוא, תתרשם ולא תצתער...

garey

New member
ראיתי את עבודתם המהירה באוסישקין

ונהניתי מאוד אין מהיכולת ואין מהמהירות ,וההקשבה לשופטים , הכל דפק כמו שעון ללא דיבורים ללא ויכוחים ממש היה תענוג לעבוד איתם וליראותם,כמובן שגם קהל הגיע איתם אז מה לעשות שהחשיפה לקויה , ד"א פתחו פורום אולי עכשיו היתעוררו ,אנחנו ישנו כמותם ,עכשיו כשיש 2 זירות היתעוררו כולם ,אולי יצא לטובה כל העסק וכך ידעו גם על החובבני, ג'רי

daskaliano

New member
אגב - בשביל שתבין את התקנו קח קישור

תקרא את תקנון העמותה קרי איגוד האיגרוף. התקנון לא נכתב על ידי ויליאם והוא עוד מהימים שהיהודים שלטו בענף קרי - לפני 1996.

garey

New member
ואיפה ויליאם שחאדה כרגע באליפות

באליפות העולם ברוסיה ,למה שם יותר מכובד מהמכביה , גם שם דגל ישראל מונף כולל ההימנון ,וזה בטוח , אז עם לאליפות העולם ערבים ישראלים ורוסים וישראלים מתאימים להזמנה , הם ראויים להיות ולהילחם בכל זירה ,כולל המכביה , חבל על הזמן עם לא ניהיה למעלה במקומם אין עדיין סיבה להחליפם, אז סיכומו של עינין בעיני בכו"א שיצליחו באליפות העולם ותתארו לכם הפתעה ..............וואלה לימור ליבנת באה לחבק אותם , אני מאחל בהצלחה כי הם מייצגים אותי אותך ואת דגל המדינה , צבע הדם בבית חולים בבדיקה הוא צבע אחיד א-ד-ו-ם ג'רי מזרחי

garey

New member
MikeTyson לניבחרת הם מתאימים??

מיקי טיסון ידידי, פוליטיקה לא פוליטיקה ,עבאס סוען הציל את ניבחרת ישראל בכדורגל וואליד באדיר לא פעם ולא פעמיים ,לשם הם מתאימים??????? אין לי קשר לאיגרוף למעט הזמנתם לארוע באוסישקין שהיה , נהניתי די מאוד מעבודתם הנימרצת כולל מיו"ר מר ויליאם שחאדה כאדם, מעבר לזאת לא חוויתי חוויות כלל בכפר יסיף או מעבר לזאת חניכי המאמן של בני כולל בני נהנו מאוד מהיחס שיתקבלו בכפר יסיף, עכשיו כל עוד במדינה ישנם ערבים ישראלים וקשורים לענפי הספורט הם ראויים כמוני וכמותך לייצג את " הספורט " בכל מצב נקודה ,לא רק כשנוח לנו בכדורגל וטוב לנו בכדורגל ,עובדה שבעבר הביא ויליאם מדליה וכבוד למכביה ,למה לישלול מה עשו כדי לישלול אותם ,תן לי מצב שעשו משהוא שלא ראוי להכניסם למכביה ,ואני ציוני בדיוק כמוך וכמו אחרים ,אבל לא פוסל את הספורט ולא את האדם בזמן שלא עשה לי כלום,תוכיח אחרת ואני לא יודע עם הוא לא מתאים למכביה עד שלא הראה שהוא לא מתאים . אולי הוא מתאים יותר מימה שאנו חושבים ??? ג'רי מזרחי

daskaliano

New member
טייסון ידידי - הפחד הוא מהלא מוכר

אני שמעתי לפני שנתיים איך הגיעו לעיתונות ואמרו שהיהודים מפחדים להגיע לכפרים הערביים וההורים מפחדים לשלוח את הילדים שלהם לתחרויות. איזה חארטה. אין חארטה גדולה יותר מזו. אז החליטו שאליפות הארץ תהיה בחלקה בעיר יהודית ובחלקה בעיר ערבית. אח"כ היתה תחרות בכפר כנא ליד נצרת. שוב נשמעו הזמירות הללו על פחד וטרור, ויליאם הביא אבטחה של משטרה וחברות פרטיות כאילו רוה"מ הגיע וכמה מתאגרפים הגיעו מהמרכז אחרי כל הבלגאן ? פחות מ10. הכל תירוצים. כל פעם בישיבות של האיגוד מחפשים עיר שתארח את האליפויות ואף אחד לא לוקח. בסוף מי לוקח ? נהריה, כפר יסיף, עכו, נצרת. האמן לי אני גר בנהריה ובשבתות הפחד היחיד שלי בכפרים סביב הוא שאיזה ישראלי שבא לעשות קניות לא יתנגש לי באוטו. שיפסיקו לזבל לי את השכל. אף אחד לא מפחד אני כל הזמן נמצא בכפר יסיף ואני זוכה שם לכבוד וליחס טוב. נכון זה לא מקום מפואר אבל מעולם לא נתקלתי בפחדים או בגילויי אלימות מצד איש.

MikeTyson

New member
תקשיבו -

ג'רי, בומבר ודסקלו... אני לא בא אל הערבים בטענות על כך שהם שולטים על הענף. אני לא בא אל הערבים בטענות על סגנון ועבודת הקרב שלהם. ואני לא בא אל הערבים בטענות שהם משתתפים במכביה, אני פשוט קובע עובדה: הם לא מתאימים. ג'רי, לגביך, אתה צריך להפריד בין נבחרת לאומית למכביה. בנבחרת לאומית לא חייבים להיות רק יהודים... עבאס סואן, וואליד באדיר וערבים טובים אחרים היו בנבחרת, הצילו אותה פעמים רבות ועל כך אין ויכוח. בגלל זה, הנבחרת שלנו נקראת "נבחרת ישראל" שאזרחי ישראל (גם הערבים שחיים בישראל) יוכלו לשחק בה ללא הבדל דת או גזע. אבל המכביה זה משהו אחר לגמרי, המכביה שייכת אל היהודים בלבד. וכמו ששלמה ניאזוב אמר - איך יכול להיות שערבים יקחו את הענף לידיים בתחרות שהיא בכלל של יהודים? גם לזה אני לא בא בטענות - שלא תבינו אותי לא נכון. שילכו ויתחרו, מה אכפת לי? להפך - אני רק נהנה מאיגרוף טוב. אבל בשורה התחתונה, וכולם יודעים את זה - הם לא מתאימים.

garey

New member
לא מתאימים למה ,לאיגרוף או ליהודים

נבחרת ישראל היא מעל המכביה ב 10 דרגות ויותר , ניבחרת ישראל היא של כולם אז המכביה לא,מי קבע זאת העם כתוב שלערבי אסור להתחרות במכביה .למה ויליאם יתחרה בזמנו הרי הוא ערבי לא, מה שכתב ניאזוב עם כל הכבוד אני לא מכיר את האדם, ולא קראתי את כתוביו, אז אייך בנבחרת ישראל הערבים כן משחקים הם לקחו את הכדורגל לידיים לא עדיין ועם יוצר מצב של 7 ערבים מעולים בכדורגל מה נעשה אז או מה נגיד אז, הניבחרת של ערבים ,הם לא מתאימים כי.......... זה כל מה שבסופו של דבר אתה אומר כך אני מבין את תשובתך , אין סוף לויכוח החוכמה ליצר כמה שיותר יהודים מיתחרים ולא מפונקים , החוכמה ללכת כל יום ולהשקיע כי תוצאות הם על הזירה במיגרש או באולם ספורט ,גם עם אתה יהודי וגם עם אתה ערבי ישראלי , את הטוב ביותר מהם ימצאו כבר המדליות ,לא דסקלו לא אני לא אתה ולא ניאזוב עם כל הכבוד לכולנו זו הדרך היחידה ,ולא הם לא מתאימים , ג'רי מזרחי

daskaliano

New member
כל מה שבכינו עליו אנחנו עושים לאחר

אבא שלי התאגרף כיהודי מול גויים ומול אנטישמים בשנות ה30 וה40. הרומנים מינו אותו למרות גילו הצעיר למאמן נבחרת הקדטים של רומניה למרות ואע"פי שהיה יהודי ובתקופה ההיא להיות יהודי היה פחות חשוב מלהיות עכברוש. כל גילויי הגזענות שסבלנו מהם כעת אנו ממשים על אחרים. נכון מכביה זה ליהודים. מה אין רוסים מתאגרפים ? יש רוסים, יש ערבים וכולם אזרחי ישראל. אם יש בעיה מקצועית עם הערבים צריך ללבן ולפתור. אם הבעיה עוברת לפסים של גזענות חבל ומכוער.

MikeTyson

New member
שום גזענות

לא שמעת ממני מילה רעה על ערבים, לכן אין כאן גזענות. סה"כ אמרתי שהערבים אינם מתאימים למכביה.

t123t1

New member
נאלץ להסכים

מכביה ליהודים בלבד אפשר לצרף כמה ספורטאיםלא יהודים שימיצגים את המדינה בכבוד אבל לא רוב מוחץ

t123t1

New member
אבל תבין

ניתן דוגמא שערבי מיצג אותנו בכדורגל זה לא כאילו הוא רוצה להציג את ישראל בעולם ששילוב והכול הם פשוט עושים את זה מאינטרסים שלהם כמו יצוג המגזר וכאלה הם בחיים לא ישתלבו כי הם לא רוצים להשתלב הם רוצים מדינה ששטחה הוא ארץ ישראל ועד שלא נגיע לפתרון שלדעתי מלחמה(זה לא שאני בעד אבל העם החזק ישרוד ולא זה יכול לימשך מצב זה עשרות שנים) אנחנו יכולים לעשות הכול והם ירגישו עדין מקופחים

garey

New member
t123t1 אתה נכנס לקטע אחר לגמרי

יש עדיין עוד קטעים כאלו בין היהודים בנושא הקיפוח??? וללא מדינה כי לנו יש ,אז מה אתה מצפה מהם ,עם כל הליכלוך והזוהמה שהם חיים בה ,כמונו לפני לא הרבה זמן 35 שנה ,כך חיינו אנו ,והם עדיין חיים כיום כאילו לפני 35 שנה ,אז מה אתה מוכן להיתחלף איתם עם בבתים עם בביוב עם בכל החרא, אתה בעל הבית במדינה תידאג להם כמו שדואגים לנו ,ואז תיראה מאיפה השינאה מתחילה ,כך קרא עם עדות המזרח ,ברגע שבגין ז"ל עלה לשילטון עדות המזרח פרחו סיגסגו ניהיה טוב בנו בתים מכוניות הכל זרם זה היה חזונו של האיש ,ניהיה שיויון לכן רמת הגזענות פחתה לכמעט אפס ,כי שלכולם יש אז הכל זורם כלשני אין כך זה ניראה ,קיבלת פוליטיקה בגרוש וחצי ,ואני ממש ממש לא אוהב להיכנס לפוליטיקה , אבל זו האמת כולם בורחים מהמציאות האמיתית ,והתוצאות לא מאחרות להגיע , אבל בצורה של שינאת חינם .כך דוגמא ארה"ב הגדולה היתעללו בשחורים ,מחקו אותם ,חיו חיי פשע סמים קשים מה לא ארלם ,לאט לאט הכירו בהם ראה תוצאות כיום ים עשירים רובם מקובלים בחברה כולל פירסומות כולל הכל ,היום הם מקובלים ,כשאתה מקובל ההתנהגות אחרת ,ג'רי מזרחי

t123t1

New member
gareyל

אתה מדבר בכלל על משהו אחר תקשיב זה לא יעזור ככול שניתן להם יותר הם ירצו יותר שתבין לנו יש מדינה יהודית אחת הם לא יכולים להשלים עם זה והם גם לא ישלימו עם זה כול עוד הם ימשיכו עם הראש בקיר שתבין כל מה שהעלת פה על השחורים ועל הערבים שחיים לפני 35 שנה זה משהו אחר השחורים באפריקה רק רצו להיות חופשיים אז פה אנחנו רוצים לתת לערבים מדינה בצד שלהם הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שיש תושבים בארץ שלנו שעיוורים למצב אתה אומר בסדר ניתן להם מדינה ניתן להם את גוש קטיף אחרי זה זה יתחיל להיות יהודה ושומרון אחרי זה יפו חיפה ירושלים ואת בתינו הדרך היחידה זה מלחמה ולא יעזור למרות שאני לא בעד הטענות שהעלת שהערבים חיים 35 שנה אחורה תחשוב בהיגיון מי הביא אותם למצב הזה הם עצמם הם הלכו עם הראש בקיר ופתחו עלינו במלחמה מלחמת העצמאות שתבין עוד לא בנינו תשתית הינו אחרי השואה באירופה וכבר הם תקפו אותנו ולא הסכימו להקשיב עכשיו תחשוב בהיגיון אילו היה ההפך הערבים היו מנצחים במלחמת העצמאות איפה אתה וילדיך ונכדך ודורות ההמשך שלך היו אני מאמין שאתה יודע איפה הם היו וכול המדינה הזאת היתה לא רק שהם לא היו נותנים לנו לבנות מדינה היינו אני מאמין ממשיכים לחיות באנטישמיות ואני מאמין שהם היו משיכים את תעשיית הנאצים הבעיה של הערבים זה העוני אך תחשוב כך מי הביא אותם למצב הזה ול המסיטים לדעתי כול המסיטים וכול החוליגנים דינם מוות ואם זה ימשיך להימשך כך הם יפלו יותר ויותר לכיוון הזבל עד שלא תיהיה דמוקרטיה אמיתית ולא יהיה שם אנרכיה לא משנה מה נעשה בשבילהם הם עדין ירצו להשמיד אותנו ועכשיו בנוגע למכביה איתי (מייק טייסון) צודק במאה אחוז המכביה היא ליהודים בלבד נבחרת ישראל זה משהו אחר ומכביה זה משהו אחר המכביה נועדה להביא את כול הספורטאיים היהודים ואני מדגיש יהודים במכביה ללא יהודים אין מה לחפש אין ממש אין עם כול הכבוד שהם אזרחי מדינה וכו.. במכביה שנועדה ליהודים בלבד אין להם מה לחפש ונבחרת זה משהו אחר

למעלה