"מה אנחנו הולכים לעשות הלילה, מוח?"

mantrix

New member
כמובן ../images/Emo6.gif

רק שזה יהיה על עולם וירטואלי שבו אכלא אותך (*אההממאטריקסאההמ*), כדי שלא תעמוד בדרכי בשליטה על העולם האמיתי

RichardSmith

New member
התכוונת מנטרקיס, לא? ../images/Emo8.gif

אתה באמת חושב שהעולם מחוץ למטריקס הוא האמיתי?! האמת היא מה שאתה עושה אותה, קובע שהיא.

pieceofmadness

New member
גברברים חביבים,

בלי מהלומות. ממילא לא שווה לריב, כי בעוד מאה שנה, כשיעשו סרט דוקומנטרי על האיש ששינה את העולם, זה די ברור שהבמאי ינקוט בשיטה הקלאסית של "חפש את האישה". כך שהעולם בידי ואתם יכולים לנוח.

pieceofmadness

New member
וקוצרת את התהילה

על העבודה השחורה של גברברה האומלל. כמה עגום להיוולד במאדים...

RichardSmith

New member
לא שמעת על כך

שהדרך היא החשובה ולא המטרה? בסוף הדרך כולנו נמות. את צריכה להתמקד בלהנות מהמסע ולא לחשוב במונחים קפיטליסטים קרים שכאלה כמו "תהילה", "מעמד" ועוד המצאות נלוזות.

pieceofmadness

New member
למה אסור להתעסק בתופעות לוואי?

הכל נובע ממקום טהור - התהילה היא הסימפטום היחיד שיעמוד לצאצאיי אחריי. זה הרי לא יתרום להם שום דבר אם אמא שלהם לא סבלה מאי שפיות, אלא נהנתה ממנה בכל צורה אפשרית.

pieceofmadness

New member
לא מטורף, אלא בלתי נמנע

אבל אין לי שום כוונה להירקב בצללים ולצאת לאור רק עוד מאה שנה, ב"חפש את האשה" הסלחני והמקרטע.

תגובה

השאלה שכתבת היא באמת רצינית!!! בן-דוד שלי החליט (אחרי מחשבות רבות) לעשות פרוייקט, בו משתתפים כיום גם משפחתו וחבריו (כ-70 איש). הרעיון הוא שכל אחד בעולם ישאל את עצמו: "איך גרמתי היום לעשות את העולם יותר טוב?" ו- "איך מנעתי משהו רע בעולם?" כמובן, שבשביל להגיע לכל העולם צריך להתאמץ, אבל זה בדיוק מה שהם עושים. בקרוב יהיה אתר בעברית ואנגלית (עד כמה שאני יודעת). בינתיים הפרוייקט עובד עם מוסדות רבים. מה דעתכם על זה?

RichardSmith

New member
בהחלט בעייתי...

איך את מגדירה מה זה "טוב"? הטוב מוגדר לפי ערכי החברה, טוב לאחד יכול להיות רע לאחר. אבא אלכוהוליסט שנותן לבנו לשתות זה טוב?... המטרה של האנשים יכולה להיות הרשמה באתר, כלומר מטרה של אגו ולא המעשה עצמו. כמובן את יכולה לטעון, כל עוד הם עשו את המעשה, מה חשובה הסיבה? אפשר להשתדל לעשות טוב גם בלי האתר. בזמנו הלכתי ברחוב בהיותי חייל. איזה דוד אחד סחב סלים מהשוק לתחנת האוטובוס. הוא עצר אותי וביקש ממני לעזור, לפי דעתי רק מכיוון שהייתי במדים. מצד אחד התעצבנתי על זה, הרי אני לא עבד שלו... כן עזרתי לו, בשורה התחתונה כי הוא ביקש ממני. באופן כללי, אני עודר לכל אחד כל עוד זה ביכולתי, חוץ מכסף. אם אתה קונה לאיש רעב דג, אתה מאכיל אותו ליום אחד. אם אתה קונה לו חכה ומלמד אותו לדוג, הוא ישב בסירה וישתה בירה כל היום. משפט מהמשנה/גמרה. לסיכום, אפשר לעזור לשם העזרה ולא לשם אתרים שטופחים על האגו.

למעלה