מה אני אמורה לעשות עכשיו??
אהלן,
אחרי מחשבות רבות החלטתי שמתוך חמשת המוסדות אליהם נבחנתי ללימודי אדריכלות,
רק אחד באמת מעניין אותי.
התמיינתי כמובן גם אליו, בנוסף גם שכרתי דירה בחיפה (שם המוסד נמצא) כדי להתחיל להתמקם ולעבוד בתור ברמנית בנתיים,
כמובן שהציפיה הייתה להתקבל השנה, למרות שאמרתי לעצמי שגם אם לא אתקבל, פשוט אעבוד שנה ואחסוך, כי קשה לעבוד תוך כדי תואר בעיקר באדריכלות.
המיונים היו קשים, ובכללי קשה להתקבל לאדריכלות כי יש הרבה מאוד מועמדים,
ולבסוף קיבלתי מכתב שאומר שאני נמצאת ברשימת המתנה.
אז הרבה אמרו לי "נו יופי, זה טוב, את בין הטובים, יש לך סיכוי" וכו'..
אבל באמת שהייתי מעדיפה לקבל תשובה חיובית או שלילית כי קשה לי נורא עם חוסר הוודאות.
הקטע הוא, שעכשיו נדפקתי ככה או ככה,
כי אם נגיד בעוד חודש-חודשיים יודיעו לי סופית, ואני אוכל סרטים עד אז,
אז נגיד ויודיעו לי שלא התקבלתי, ואני כולי ציפיות שאולי כן, אז ממש אתאכזב, והקטע הוא שבשביל להחזיק את הדירה אני אהיה משועבדת לעבודה בשנה הזאת,
אז לא אוכל למשל לטייל עם חבר שלי (שמשתחרר בנוב') ואז עוד יותר אתבאס כי זה לא שאהיה עסוקה עם התואר או משהו..
נגיד יודיעו שכן התקבלתי- גם חרא! כי אני לא אהיה מוכנה לזה נפשית, אני צריכה לדעת סופית שהתקבלתי בשביל להתחיל להכין את עצמי,
כי תאורטית זה לא עובד, ואני לא רוצה לבוא ללימודים לחוצה וחרדתית כי גיליתי שאני מתחילה ללמוד רק ברגע האחרון,
ואני גם לא רוצה להתבאס מהקבלה כי זה אומר פחות זמן עם חבר שלי..
בקיצור-
אני מבואסת ממש.
לא יודעת מה כבר יהיה לכם לענות על זה, אבל בעיקר רציתי לשתף.
אהלן,
אחרי מחשבות רבות החלטתי שמתוך חמשת המוסדות אליהם נבחנתי ללימודי אדריכלות,
רק אחד באמת מעניין אותי.
התמיינתי כמובן גם אליו, בנוסף גם שכרתי דירה בחיפה (שם המוסד נמצא) כדי להתחיל להתמקם ולעבוד בתור ברמנית בנתיים,
כמובן שהציפיה הייתה להתקבל השנה, למרות שאמרתי לעצמי שגם אם לא אתקבל, פשוט אעבוד שנה ואחסוך, כי קשה לעבוד תוך כדי תואר בעיקר באדריכלות.
המיונים היו קשים, ובכללי קשה להתקבל לאדריכלות כי יש הרבה מאוד מועמדים,
ולבסוף קיבלתי מכתב שאומר שאני נמצאת ברשימת המתנה.
אז הרבה אמרו לי "נו יופי, זה טוב, את בין הטובים, יש לך סיכוי" וכו'..
אבל באמת שהייתי מעדיפה לקבל תשובה חיובית או שלילית כי קשה לי נורא עם חוסר הוודאות.
הקטע הוא, שעכשיו נדפקתי ככה או ככה,
כי אם נגיד בעוד חודש-חודשיים יודיעו לי סופית, ואני אוכל סרטים עד אז,
אז לא אוכל למשל לטייל עם חבר שלי (שמשתחרר בנוב') ואז עוד יותר אתבאס כי זה לא שאהיה עסוקה עם התואר או משהו..
כי תאורטית זה לא עובד, ואני לא רוצה לבוא ללימודים לחוצה וחרדתית כי גיליתי שאני מתחילה ללמוד רק ברגע האחרון,
ואני גם לא רוצה להתבאס מהקבלה כי זה אומר פחות זמן עם חבר שלי..
בקיצור-
אני מבואסת ממש.
לא יודעת מה כבר יהיה לכם לענות על זה, אבל בעיקר רציתי לשתף.