PRoToTYPE 2oo9
New member
מה אני אעשה עם זה עכשיו?
בשנת 93 בסוף שירותי הצבאי נשפטתי בבית דין צבאי, הורדתי לדרגת טוראי וריציתי תקופת מאסר של שלושה חודשים בכלא 4. הייתי צעיר עשיתי טעות ושילמתי עליה בחומרה מאז ועד היום התחתנתי, הוצאתי תואר, הספקתי לעשות שירות מילואים פעיל יותר מ-10 פעמים ואפילו עבירת חנייה קטנה ביותר לא ביצעתי מאז ואני גר במרכז..
לצערי, רדף אותי הרישום הפלילי, סעיף שעבר לאזרחות ומציב בפניי מגבלות לא קטנות במועמדות לעבודות בהן חשקתי ובאפשרות שלי לעבוד בכל משרה ציבורית מכובדת. בשנת 2006, אחרי מאבק עיקש, מאבק ממושך של עשרות מכתבים פקסים וטלפונים נתבשרתי כי נשיא המדינה מחק לי את הרישום הפלילי האמור וחשבתי שכאן נחתם הגולל על הפרק החשוך הזה ושאוכל להמשיך בחיי ולנשום לרווחה אבל לא... היום הגעתי לתחנת המשטרה באיזור מגוריי והוצאתי תדפיס ר"פ כפי שנתבקשתי ממקום העבודה הנוכחי שלי, כהליך סטנדרטי, נוהל רישום מקובל לשלב הבא בקידומי המקצועי וראיתי כי עדיין מופיע הרישום למרות שבפועל היה אמור להימחק, אם לא באישור הנשיא אז בעיקבות התיישנות 16 שנה חלפו מאז, 16 שנה של מאבק עיקש ואני לא רואה לו סוף... מה אני עושה עכשיו? איך אני פותר את העניין הזה? אשמח לחוות דעתם של המומחים שכאן שבוע נפלא לכולכם !!
בשנת 93 בסוף שירותי הצבאי נשפטתי בבית דין צבאי, הורדתי לדרגת טוראי וריציתי תקופת מאסר של שלושה חודשים בכלא 4. הייתי צעיר עשיתי טעות ושילמתי עליה בחומרה מאז ועד היום התחתנתי, הוצאתי תואר, הספקתי לעשות שירות מילואים פעיל יותר מ-10 פעמים ואפילו עבירת חנייה קטנה ביותר לא ביצעתי מאז ואני גר במרכז..