מה אני עושה לא בסדר??

inteli

New member
מה אני עושה לא בסדר??

טוב, אני מחורפן לגמרי כבר! 14 טורנירים רצוף אני עף על באד ביטים.. ניסיתי להעלות את כולם לריפליי אחד, אבל זה לא הצליח. אם מישהו רוצה להסתכל ולתת עצה - אני אשמח. 1: http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1838474 2: http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1838476 3: ttp://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1838477 4: http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/183847 וזה נמשך ונמשך... נגמר הרול, נגמרו העצבים. לא סתם קוראים לזה פול טילט כנראה..

b.o.b

New member
כמה דברים קטנים

ב - 1. אתה חייב חייב לתת רייז פריפלופ הרבה יותר גדול, יש לך לימפר אחד מUTG אתה לא יכול לתת מינרייז כי הביגבליינד יקבל אחוזים מעולים להשוות לא משנה מה יש לו, שלא לדבר על הלימפר, אם ההימור פתיחה שלך בדרך כלל הוא מינרייז, הייתי מעביר אותו לX3 ועל כל לימפר הייתי מוסיף עוד X אחד, ז"א שהיית צריך לתת 960 ולא 480 כמו שהימרת, שיחקת נגד דונק גמור, אז אולי הוא היה משווה גם את זה, אבל לפחות אתה מגדיל את הקופה עם אסים מול יד רנדומלית, לא היה חסר שבפלופ הוא עם זוגות בפלופ כזה, כי זה נראה שהוא משחק עם כל שניים. בשורה התחתונה, הכנסת את הכסף כשאתה מוביל בהרבה והוא על פלאש דרואו וזה נהדר(התוצאה הסופית מעצבנת אבל לא צריכה להשפיעה) מצד שני אם הוא רוצה לשחק עם בולשיט של ידיים, אל תתן לו לעשות את זה בזול. יש כאלה שיגידו שההימור בפלופ צריך להיות טיפה יותר גדול, אני בכל מקרה חושב שזה גובה בסדר גמור להימור. ב - 2. אין לך הרבה מה לעשות יש לך פחות מ3 ביגבליינד, דחיפה טובה והוא מקבל אחוזים מעולים להשוואה, חוץ מזה שהוא יכול להסיק שאתה דוחף עם כל יד שיש לך בספוט הזה. ולהפסיד 70\30 קורה המון, בקטנה. 3ו4 לא עולים לי...

b.o.b

New member
פלאש דרואו וטופ פייר, הוא בטח חשב שהוא טוב

ביד השנייה הייתי מתקפל לפני הפלופ

יש לך ב-BB שחקן שנשאר עם 280 אחרי שהוא שם 240 ב-BB. עדיף לך לקוות שהדילר יכנס מולו אול-אין - מה שהוא כנראה יעשה - השחקן יעוף ותתקדם אוטומטית למקום השלישי מאשר להיכנס אול-אין לקבל השוואה מהדילר עם כל שני קלפים, פולד מה-BB ולהסתכן בלעוף מקום רביעי. ושים לב - גם אם אה מנצח את הדילר - עדיים לא סיימתי שלישי... ביד הראשונה - אין מצב שאתה מעלה לפני הפלופ 1/4 מהקופה, זה פשוט מתכון לאסון... היד השלישית - די שיחקה את עצמה, אין מה לעשות במקרה הזה...

inteli

New member
הBB

בסיט אאוט, אאוטו מאק. אני חושב שזה מה שעודד אותי גם להכנס אול אין. (ושלא ראיתי יד טובה מזו במשך המון זמן). ובראשונה - ההיגיון מאחורי איך ששיחקתי היה לנסות לעשות כמה שיותר רווח כדי להגיע ולעבור את הבאבל כי היחס סטאק:ביג בליינד היה על הפנים. אז בגלל שיצא ששיחקתי אולטרה סופר טייט לפני זה חשבתי שאם אתן שם העלאה גדולה הם מיד יתקפלו ולא ארוויח הרבה ביד הזו. מן סיכון מחושב שהתברר כחישוב מסוכן. פשוט נראה שלא משנה איך אשחק את הידיים האלה, תמיד הביג סטאק ישווה וינצח. וגם הבנתי מה אני עושה לא בסדר - אני מגיע לשלבים האלה של הטורנירים עם מעט מדי צ'יפים, צריך כנראה לקחת יותר סיכונים בשלבים מוקדמים יותר. כנראה הניסיון למזער את גורם הדונקי בתחילת ואמצע הטורנירים לא יכולים לעבוד.

אדרבא

אם ה-BB בסיט אאוט, למה לא לחכות שיעוף ואז אתה מקום שלישי בטוח?? הרבה יותר עדיף לפי דעתי מאשר לסכן הכול ולצאת במקום הרביעי, וגם אם יהיה לך מזל ותכפיל - עדיין רוב הסיכויים שתסיים שלישי... אל תשכח שב-SNG הפער בין מקום רביעי לשלישי הוא יותר גדול מהפער בין מקום שלישי לשני...

b.o.b

New member
לא בטוח...

בכל מקרה, רק שציינת שמתי לב שזה בכלל סיטאנדגו, בכל מקרה הייתי דוחף עם KJo מהבטן. אם הוא מחכה שהשורט יעוף, הוא צריך לחכות שהבליינדים יעברו אותו, מה שאומר שהוא יישאר עם בלינד וחצי(ושזה בהנחה שהבליינדים לא עולים בידיים הקרובות) מה שאומר שבדרך הזאת הוא מוותר על הטורניר חוץ ממקום שלישי. KJo מוביל בהמון על הטווחים של ידיים רנדומליות של הבליינדים והוא בעצם צריך רק לגרום לSB לפרוש כי הBB בסיטאווט, אני לא יודע מה היה הסכום של הסיטאנגנו ואני לא מומחה בסיטאנדגו של שולחן אחד אבל אני הייתי דוחף, למרות שאני לחלוטין מבין והגיוני לחלוטין לפרוש ולחכות שהבאבל יהיה הBB.

inteli

New member
או, תודה.

סוף סוף קצת נחמה והזדהות ממישהו

2המרפא

New member
אם אתה עושה מינ רייז עם אסים אתה יכול להאשים

רק את עצמך.

AdAmD1

New member
או לצורך העניין עם כל יד.

באמת שהדבר היחיד שמעצבן אותי במשחק באינטרנט (הצלחתי להתגבר על באט ביטים ודאון סווינגים) זה הטיפשים שמשחקים רק עם מין-רייז.

Godu

New member
../images/Emo45.gif אם יש דבר שאני שונא

זה שאנשים משחקים חלש עם אסים, רואים פלופ עם הרבה אנשים ובסוף האסים שלהם מחזיקים מעמד עד הסוף נגד מישהו שהחליט ללכת עד הסוף עם טופ פייר למשל. שיחקת חלש עם אסים ? הפסדת ? מגיע לך.

Harleydude

New member
וואללה לא

אם יש מולי יריב שיש לי איתו דינמיקה של הרבה אקשן בין שנינו והוא מעלה רחב א-ב-ל מקפל את רוב הטווח שלו כשאני עושה 3בט ונגיד שאני תופס ממנו יריב חכם ונגידדדד שאני מקבל אסים והוא העלה לפנייי, ובוא גם נגיד לצורך הדיון שיש לי פוזיציה. מה שאני חושב זה: אם אני אעלה, הוא ימשיך רק הטופ-טופ של הטווח שלו, אם הוא יפגע בטופ פייר הוא ישווה לי רחוב-שתיים מקסימום ויתקפל, אם הוא לא יפגע הוא יתקפל על הפלופ. אם הוא יפגע עם הפוקטים שלו הוא ישווה פלופ ובטרן יהיה סיכון של העלאה חזרה על לוחות לכאורה יבשים והרבה ריברים יהיו בלגאן. כמו גם הרבה טרנים שייראו רטובים לדרואים למיניהם שאני אהיה בדילמה אם בכלל להמר וכמה. ברגע שאני רק משווה, אני משאיר את היוזמה בידיו. אני אקח את הסיבט על הפלופ, ואם יש לו זוג ויש לוח כמו 3 3 5 לדוגמא אני יכול לרושש אותו מיד שנמצאת פלוס מינוס באזור הג'קים. אני יכול להחליט אם אני מעלה לו בפלופ ומוכר ליין של בלוף וגורם לפוקט שלו להיראות טוב או מעלה לו בטרן, תלוי בדינמיקה. זה כמובן מהלך של תנודות גבוהות, ואני אף פעם לא אעשה אותו במולטיוויי כי אני לא רוצה לראות 44 לוקח פלופ, אבל מול שחקן אחד, כשהדינמיקה מתאימה אפשר להוציא יותר ערך ככה. אני לא אומר שצריך לשחק אסים לאט או מפוחד, ברוב המקרים זו טעות כואבת, בקופות מולטיוויי זה איסור מוחלט אלא אם כן אתה מראש הולך על קופה לא של אול אין ויודע מה אתה עושה, אבל כשאתה הדס אפ מול שחקן אחד ואתה מספיק מכיר אותו ויש לכם את הדינמיקה הנכונה יש לך הרבה פלופים חלומיים ( לוחות יבשים בעיקר) שיכולים לפגוע בו טוב ולגרום לו לחשוב שאתה מבלף או שהוא הולך על ערך ולייצג איזה 99. עוד דוגמא היא אם אתה UTG +1 והUTG העלה ואתה יודע שהוא יגן חזק כי הוא מעלה מאוד צר מUTG, עוד יותר נחמד אם הבליינד אוהב לעשות 3בט ואז אתה בכלל יכול לצאת גאון. לשחק אסים לאט אם אתה יודע מה אתה עושה זו אמנות, אם לא, זו אחת הטעויות היותר יקרות בפוקר. כמו הכל - זה תלוי מצב.

shaywh

New member
יא, בסופו של דבר אתה רוצה ידיים חזקות בטווח

ההשוואה שלך. בהנחה שאתה שחקן שמשווה מדי פעם ולא רק מעלה או מתקפל. לא צריך לעשות את זה הרבה אבל אם אתה בונה על מישהו לסקוויז אז זאת בטח אופציה שאפשר לשקול. אני יכול לעשות את זה יותר עם KK ואז יש סיכוי יותר טוב שAx כלשהו ינסה לגמור את הסיפור לפני הפלופ.

Godu

New member
כתבתי "רואים פלופ עם הרבה אנשים"

אם נשאר אחד לראות את הפלופ אני מסכים איתך לגמרי. פעם ראיתי את ג'וני צ'אן עושה לדויל טראפינג של הלייפ במצב כזה אבל זה היה שולחן עם מעט שחקנים ורק ג'וני ודויל ראו פלופ.

Harleydude

New member
לראות פלופ עם כמה שחקנים עם אסים

זה לשרוף כסף, מסכים איתך, למרות שראיתי את דוואן עושה את זה באיזה HSP ומשחק אותם די יפה, היה A בפלופ למרות שהיה לוח די מסוכן בריבר היה 4 לסטרייט ובארי קיפל בטרן A3 שהיה מקבל סטרייט בריבר ודוואן לקח את היד אבל זה בהחלט לא משהו מומלץ וזה תמיד גורם לי לדפוק לעצמי כאפה על המצח כשאני רואה דונקים עושים את זה בטורנירים.

2המרפא

New member
אני רוצה שמישהו יסביר לי פעם אחת ולתמיד מה

המטרה של המינרייז? מה זה אמור להשיג?

FrecCo

Active member
זה

מבריח דונקס עם יד זבל ומרוויח מדונקס עם יד בינונית קיצר עובד רק בפרירולים...

2המרפא

New member
הבנתי. בחיים שלי לא שיחקתי פרירולים

שלא היו קשורים לפרסים כאלה ואחרים אז אין לי ממש מושג.

למעלה