מה אני עושה לא בסדר??

FrecCo

Active member
בכלל, מינרייז יכול לעבוד לטובתך הרבה פעמים

עם אסים, מול שחקן אחד ולפעמים גם מול שניים פרה-פלופ אתה גם תקבל השוואה ברוב המקרים (מה שלא תמיד יקרה עם X3) וגם תגרום להם להיות מחוייבים לקופה במידה.. והדבר הכי טוב שמינרייז נותן לך זה שבחיים לא ישימו אותך על אסים. פוסט פלופ ברוב המקרים יחשבו שזה קונטיניואיישן בט של דונק מעפן ואתה תקבל רי-רייז שמנמן. גם פרה-פלופ אתה יכול לקבל רי-רייז. דווקא בגלל שההימור הזה מסגיר חולשה. ברגע שהיריב השווה לי מינרייז פוסט-פלופ הוא נותן לי אור ירוק להימור גבוה כי הוא פגע במשהו או לפחות שם אותי על בלוף. זה פשוט לשחק אסים SLOW אבל עם אופציה לקבל קצת יותר מצ'ק כל הדרך. לי זה עובד, דווקא מול שחקנים טובים.

Shaycus

New member
יש משהו אחד שאני חייב לחלוק עליך

"והדבר הכי טוב שמינרייז נותן לך זה שבחיים לא ישימו אותך על אסים." אם אתה משחק נגד שחקנים שממש אבל ממש ברמות הכי נמוכות שיש אז אתה צודק אבל שחקן עם טיפה שכל יבין שאם אתה עושה 3 בטינג על יד בממוצע ופתאום מעלה את המינימום אז הוא יבין שיש לך מפלצת הדעה שלי היא כמו של פיל אייבי בעניין הזה, אם יש לי יד טובה אני אצור value ליד והעלה כמה שיותר בשביל לפתח קופה -כמה- שיותר גדולה, אם הבנאדם מתקפל אז לפחות הרווחתי בליינדים, זה תמיד אבל תמיד עדיף מאשר להפסיד ל2 7 מסריח

AdAmD1

New member
כל הזמן אני נתקל באנשים כאלה בHU

שמחליטים כל יד לתת מינרייז. זה כל כך קל לקחת להם את הכסף כשהבליינדים גבוהים שזה מצחיק שהם עוד משחקים על כסף אמיתי בכלל.

Harleydude

New member
הרבה פעמים זה בשביל לבלבל ולעצבן

במיוחד כשעושים מינרייזים עם אסים פרה, גורמים לבנאדם השני די לשלם לך הרבה פוסט-פלופ עם טווח זוגות פוקט מאוד רחב , תלוי כמובן בפלופ. הסיכון הוא כמובן שאתה נותן לו את הPOT ODDS הנחוצים לפגוע, אם למשל אני מחזיק K10 סוטד ואני מקבל מינרייז ואני יודע באיזושהי דרך פלא שזה אסים (לדוגמא) אני בחיים לא מקפל כי היריב מריץ פה איזשהו מהלך והוא מצפה לקבל הרבה ערך אחרי על הרבה לוחות. קצת מזכיר את המהלך של פשוט להשוות עם אסים פרה אבל לא בדיוק. הרעיון הוא, ייצוג לא הולם של היד שלך ע''מ להטעות. לפחות ככה נדמה לי, אני אישית לא משתמש במהלך וברגע שאני רואה מישהו עושה אותו גם אם אני לא בקופה העכבר כבר לחץ עליו בשביל לרשום הערה אם היד תגיע לשואודאון.

למעלה