מה, אסור להיות קצת קיטשים?

נועם m

New member
מה, אסור להיות קצת קיטשים?

מה הייתה האהבה הראשונה שלכם?
אבל באמת, לא המורה למקרמה מגן חובה... איך התחיל? מי זה היה? יצא מזה משהו? ו"טאצ'" פסימי לסיום, כדי לא להיות נוסטלגים מדי.... איך הסתיים? אתם עדיין בקשר?

נועם m

New member
הנה שלי ../images/Emo99.gif

גיל 15 ומשהו. המדריך. נראה לי שזה קורה לכל בת בשלב כלשהו של חייה... הוא היה מבוגר ממני בשנתיים, ושונה מכל אחד שהכרתי עד אז. מעולם לא הייתה חניכה בעלת מוטיבציה גבוהה יותר...
נראה לי שנדלקתי עליו באמת מהפגישה הראשונה... אבל בהמשך, כשהתחלתי להכיר אותו יותר לעומק, גם הרגשות העמיקו בהתאם... באמת אהבתי אותו. לא "יצא" מזה כלום. לפחות לא במובן הזה. לאחר כמעט שנה של יחסים מאוד ידידותיים, וכשהוא כבר לא הדריך אותי, אזרתי עוז והצעתי לו לצאת איתי. הוא מאוד השהה את התשובה שלו, ובסוף אמר שלא מתאים לו קשר בקטע הזה של החיים. האמת שעכשיו, בדיעבד, אני יכולה להבין אותו. הוא בדיוק התגייס, לא לאן שהוא רצה, וכל החיים הסתבכו לו. ולמרות שברון הלב, נשארנו ידידים טובים. אני נהייתי מדריכה בעצמי (בתקווה שאף חניכה לא תידלק עלי...), והוא נורא עזר לי. בחודשים הראשונים לא ידעתי ממש איך לאכול את הקטע של ה"ידידות" ביננו, כי עדיין היו לי רגשות חזקים כלפיו. לא יודעת איך, אבל עם הזמן הגעתי למסקנה שגם אני מעדיפה אותו בתור ידיד. ויש בינינו קשר נורא טוב עכשיו. הוא מסוג האנשים אני יכולה לסמוך עליהם בעיניים עצומות, וזה די נדיר... כך שבסופו של דבר, ל"אהבה הראשונה" שלי כן היה "happy end".

pain is MY love

New member
אצלי זה פחות נחמד..

למרות שרבים יגידו שאהבה חד צדדית היא לא באמת אהבה אבל אני חושבת שעל רגשות אי אפשר להתווכח ועוד בייחוד שהמקרה הזה שינה כל כך את החיים שלי... אז ככה, הייתי בת 16 וקצת ורק התחלתי לגלות את כל עניין המסיבות-אלכוהול-סיגריות-בנים. עד אז הייתי תמימה וחסודה.. בכל מקרה, באחת המסיבות במועדון הקבוע והשכונתי שלנו נתקלתי בבחור אחד מהסביבה שהיה גדול ממני בשנתיים ורגע לפני הגיוס כבר פחות או יותר התאפס על החיים שלו ולא הצליח להיכנס לראש של ילדונת בת 16. בכל מקרה זה לא הפריע לי לבנות עליו ועל הקשר שלנו בניינים ומגדלים ופירמידות ולהיות בטוחה שתוך שנה שנתיים אנחנו נשואים+ילדים+בית+גינה+כלב+עוזרת. בואו נגיד שמהסרט שחייתי בו יצאתי די מהר אבל הרגשות שהספקתי ברוב תמימותי לפתח בינתיים נשארו לי עד היום... עברו 4 שנים. והוא עדיין מזניק את הלב שלי למצב טורבו כל פעם שאני רואה אותו.בוא נגיד שהבן אדם הרס אותי. הוא גרם לי לצאת מהאשליה הנעימה של "בחורים טובים" ו"קשר רציני" מאז שנכוותי בגללו חיפשתי רק אנשים שדומים לו.. חיפשתי את המניאקים, את אלה שלא שמים עליי, את אלה שיפגעו בי ואלה שאף פעם לא יחפשו קשר רציני.. ככה הכרתי את הכדורגלן שלי אגב, ונדלקתי עליו רק כי הוא ממש דומה לאהבה הראשונה שלי במראה החיצוני שלו! מאז גם כל בחור מזכיר לי אותו... אני נמשכת רק לבחורים שהם גבוהים ומוצקים בעלי שיער מתולתל וארוך וחיוך לבן כובש... הוא עשה לי איזשהי שריטה כל כך עמוקה במוח שאני לא מצליחה להשתחרר ממנה.. בואו נגיד שארבעת השנים האחרונות בחיי לא היו קלות. הייתי אובססיבית כלפיו. הייתי מסוגלת לשבת מתחת לבית שלו רק כדי לראות אם האור בחדר שלו נדלק או נכבה... (לפחות הוא גר שכונה לידי...) רוצים סיפור יותר גרוע? בפעם האחרונה שראיתי אותו לפני שהוא התגייס הוא אמר לי שהוא הולך למיונים של המסלול היעודי לקצונה. ידעתי גם שהוא התקבל וסיים את המסלול. אני באותה תקופה רק קיבלתי את המנילה אבל בגלל שהוא החליט להיות קצין החלטתי גם אני... וככה שנינו קצינים עכשיו.. הוא אפילו משרת איתי בצריפין ומה שמפריד בין המשרד שלי למשרד שלו זאת גדר תיל אחת... אבל עם זאת ראיתי אותו רק פעמיים בצריפין. פעם אחת לפני כמה חודשים ששנינו היינו קצינים תורנים ונאלצתי לבקש ממנו מפתח לש.ג כי שלי אבד והוא לא פיספס את ההזדמנות לבקש ממני תמורה הולמת... הוא התקשר אליי ב-1 בלילה אחרי שלא ראיתי אותו שנה שלמה והציע לי מיני הצעות שונות ומשונות וכל זה כשיש לו חברה כבר חצי שנה והיא בינתיים ישנה איתו בבסיס.... זה האופי שלו, ככה הוא והוא לעולם לא ישתנה... ראיתי אותו פעם אחרונה לפני חודש במקרה בשק"ם. כל הגוף שלי רעד ולא ילכתי להפסיק לחשוב עליו אחר כך כל השבוע... הלילה חלמתי עליו. סתם במקרה... אני עדיין חולמת עליו המון וחולמת שאנחנו נפגשים. איכשהו הוא תמיד יישאר עמוק עמוק בתוך השריטה במוח שלי שהוא בעצמו גרם לה...

pain is MY love

New member
זה סיפור חיי

יש בו עוד המון פרטים שלא הוספתי אבל מי שמכיר אותי יודע...

האמת,

כשהתחלתי לקרוא הייתי בטוחה שמדובר באיזו ילדה.. אבל גיליתי שטעיתי. אם את שואלת אותי, אתם עוד תהיו ביחד.

pain is MY love

New member
פעם גם אני חשבתי ככה

אבל ככל שהשנים עוברות אני רק מתבגרת ומבינה שלא נועדנו להיות ביחד...

moomita

New member
אמאל'ה איזה עצוב ../images/Emo10.gif

קראתי .. ממש יפה
אני מקווה לא להיות אובססיבית ככה.. הייתה לי בערך אהבה כזאת בחטיבה
רק טיפה שונה - לא ממומשת. אז קצת הבהיל אותי, אני מקווה שאני לא פועלת לפי הטעם של פעם
ושאני לא אפגוש אותו שוב
ולא אתרגש שוב 0-: (רואה הצלחת להפחיד אותי..
)

ChilD SouL

New member
אהמ...

הגדירי אהבה ראשונה. [זה או הפעם הראשונה שהתאהבתי, או החבר הראשון וכו' - יש הבדל
]

נועם m

New member
לא התאהבות

לא הפרפרים הטיפשיים בבטן שנעלמים ברגע שמפסיקים לחיות בסרט, ומבינים מי הבנאדם במציאות... משהו יותר עמוק מזה. לא חייב להיות טלנובלה, אבל יותר עמוק...

נועם m

New member
לא בהכרח

אפשר לאהוב מישהו גם בלי שהאהבה הזו תתממש... ע"ע הסיפור שלי...

ChilD SouL

New member
אני בטח המוזרה שבחבורה אבל...

התאהבתי לראשונה בכיתה א'. כן, כן... כיתה א'. זה נשמע מוזר, אבל אכן אפשר לאהוב ולדעת מה זאת אהבה בכיתה א'. ישבנו זה ליד זו כל השנים עד כיתה ו' והיינו החברים הכי טובים והוא לא ידע שאני אוהבת אותו והיה מדבר איתי על בנות אחרות [חחחח... זה קרה ביסודי
] ואז לראשונה חוויתי גם שברון לב. האהבה הזאת נמשכה עד אמצע כיתה ז', הלכנו לכיתות שונות והקשר לאט דעך וזהו. עד כיתה י' עוד היינו אומרים שלום זה לזו במסדרון, אח"כ אפילו את זה לא. טוב, קורה. סיפור הזוי.

מיטללל

New member
גם אני פעם ראשונה "התאהבתי" בכיתה א

ואצלי זה היה אפילו יותר נורא- הוא היה סוג של חלשלוש, וכל פעם שהרביצו לו, אני זוכרת שבכיתי. לא סיפרתי לאפחד למה אני בוכה כדי שלא ידעו שאני אוהבת אותו :p היינו החברים הכי טובים בעולם... ובכיתה ד' אפילו הפכנו להיות חברים "על אמת" (הוא היה הבן הראשון שרקדתי איתו סלאו!) עד שעברתי דירה בכיתה ה'. הלב של שנינו נשבר. ניסינו לשמור על קשר. דיברנו בטלפון. התכתבנו בדואר. אבל מהר מאוד זה דעך. ונעלם. בטירונות שלי ראיתי אותו בצריפין. הוא בדיוק עבר שם קורס. אבל אסור היה לנו לדבר.. (ככה זה בטירונות, והייתה אז צעירה) מאז לא ראיתי/שמעתי/חשבתי עליו. קשר של פספוס. :)

Cobe Anan

New member
כשמדברים על אהבה אמיתית...

משהו כמו שאני מכיר היום, אז... זה התחיל לפני קצת יותר משנתיים עם קצת רעידות, ועדיין עושה קולות של הולך להימשך FOREVER...

jdpworld

New member
אהבה

לא נוהג למספר...בכלל בערכה לא מזלזל. המורה בכתה אלף זה הרבה דברים, אהבה זה לא אחד מהם. הבלבול בין השנים אותי כבר הפסיק להדהים.

למעלה