מה אף אחת לא תכתוב על המפגש?????

shanyz

New member
אוקי על המפגש:)

היה נחמד מאוד:) הכל התחיל שכיוונתי שעון חלשעה 9 וחצי.. משום מה השעון לא צילצל, אבל קמתי מעצמי בשעה 9 ורבע!! כל הכבוד לי!!!!!!! =) קמתי, הלכתי לסופר לקנות קצת ממתקים (עדי, מצטערת שהמשלוח שלי לא היה גדול ומפואר כמו של כולם
) הלכתי לתחנת האוטובוס, האוטובוס כמובן איחר... התקשרתי לאביב להגיד לה שאני אאחר (אני ואביב קבענו לפני שנפגש...) בזמן שנאי מחכה לאוטובוס, דיברתי עם מיכל מספר פעמים
לבסוף הגיע האוטובוס, עליתי עליו....ונסעתי לעזריאלי
הגעתי לעזריאלי, עליתי למקום שקבעתי עם אביב ופגשתי את אביב!! התחבקנו, דיברנו והלכנו לחנות אחת. החנות הייתה זולה מאוד, אבל לשתינו לא היה כוח להתחיל למדוד דברים, אז ויתרנו... בסוף עלינו למעלה, קנינו צלחת אורז פיצית וחמודה כזאת...היה טעים!!! (נכון אביב?
) חיחיחי... בכל אופן, היא הראתה לי תמונות מפורים ומהחופשה שלה בחרמון... היה נחמד, דיברנו וקצת צחקנו
אחר כך ירדנו למטה..ליוטבתה.... פתאום ראיתי את תמר! ראיתי שהיא מחופשת לזינה...וככה אני זיהיתי... בנאו להגיד שלום, היתה מבוכה קלה...:) מה לעשות...
בכל אופן, הכרנו וזה...ואז דפי הגיעה, אמרנו שלום...אז ברודי הגיעה, גם אמרנו שלום, ואז חיכינו וחיכינו ומיכל הגיעה.. וכשאני שמעתי על התוכנית המשרעת שרקמת (יחד עם נטע!!! יופי נטע!!!! אני לא אשכח...) להתקיף אותי מאחור ולגרום ללב שלי ליפול על הרצפה..!! אני לא אשכח את התכנון!! (למרות שהוא לא יצא לפועל!! האאא מגיע לך!!!!
חיחיחי) בכל אופן, רציני, אם היית עושה לי את זה, באמת שהייתי מתעלפת או מתחילה לבכות..:) לבסוף עלינו למעלה, כמו שכולם אמרו, אז אני לא אחזור.. ו.. רק משהו קטן לנטע, בבקשה אל תפרסמי תמונות שלי טוב? אני יודעת שאמרתי לך אלף פעם, אבל למקרה ששכחת..:) קודם תשלחי לי ואני אראה אם אכפת לי שהתמונות שאני מופיעה בהן יהיו באתר טוב? תנקס!
וזהו, ירדנו לאכול, אני ומיכל הלכנו לקנות אוכל, עשינו טיול קצר במעלית...הגענו למקדונלדס, הייתה מוכרת בשם רנה!! התלהבנו קצת..:) התלהבנו גם מילדים קטנים וחמודים שהתחפשו.... חזרנו, קצת אכלנו.. אההה ולתמר, תודה רבה רבה על המשלוח!! הוא היה מאוד יפה ומושקע:) תודה! תודה גם למיכל שהביאה לכל אחד שקית ממתקים קטנטנה:) ו... זהו, אחר כך הייתי צריכה ללכת כי אמא שלי יכלה לקחת אותי בשעה ההיא... וגם הייתי צריכה להספיק לישון כי ישנתי אצל חברה אתמול... וזהו:) היה נחמד! צ'אווווווווווווווווווווו

למעלה