מה, אף מילה על הבול שהשתנה?

orelie

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

suki da yo

New member
ועוד משהו

אם כבר משנים את איך שנראה הבול, לא יכולים מראש להעלות משהו שיראה נורמלי גם בפיירפוקס? אני רואה את הבול הישן עם פס כחול מכוער באמצע.

dedi1602

New member
מוזר

אני רואה גם בפיירפוקס והכל נראה תקין איפה מופיע פס כחול?

suki da yo

New member
בצי

אין דרך לחייב את הדפדפן לרענן אוטומטית? אני בספק אם כל הגולשים שלכם מכירים את אופציית ה CTRL+F5 וזה כנראה אומר שיש דיי הרבה גולשים שבטוחים שסתם לא התאמתם את הבול לפיירפוקס (מה שמובן, בהתחשב בחוסר התאימות הכולל...) בכל מקרה, אני חושבת שזה דיי מטופש להעלות בול שהעיצוב שלו תואם את הבלוגיה החדשה, אבל לא את הנוכחית, בלי שום סיבה נראית לעין. עדיף היה להעלות את הכל יחד.

Bezalel P

New member
אין לזה קשר לתאימות

זה עניין של הגדרות הקבצים הזמניים (cache). אני מאמין שרוב הגולשים רואים אותו כמו שצריך. לפעמים הדפדפן טוען את התמונה הקודמת ששמורה לו בזיכרון.

Ronit FL

New member
לא יותר פשוט לכתוב על הבול:

קודם עבור שקל תשעים. קצת הומור עצמי לא היה מזיק לכם.

musichunter85

New member
אני מקווה שזה אומר משהוא

על הכיוון העיצובי של הבלוגיה2.0 (בצלאל - איך זה שעוד לא נגעת בסוגיה לפני?). אני אוהב את העיצוב הזה מאוד. רק נשאר להפוך את הרקע לשקוף (לא קריטי) ולשנות את כל הבלוגיה בהתאם (קריטי! קריטי! קריטי!
), וזהו.

Bezalel P

New member
הכיוון העיצובי של הבלוגיה 2.0

יהיה דומה לעיצוב החדש שנעשה לא מזמן לכל האתר.

musichunter85

New member
אוי לי...

דווקא זה, מכל העיצובים שבעולם? אני לא אוהב אותו בכלל, ואני חושב שזה עיצוב שבעיקר מסבך דברים (נסה למשל לקרוא את שורות הקידום בעמוד הבית - השורה השניה בפיירפוקס, ונדמה לי שגם באקספלורר 7, תמיד חורגת מגבולות המשבצת, כך שרק חצאי אותיות נראים לעין).

Bezalel P

New member
אני לא רואה בעיה כמו שאתה מתאר בדף הבית

וגם אם כן, זה לא קשר לסגנון העיצובי של האתר...

musichunter85

New member
לא קשור, אבל גם לא מתקנים את זה

צעקתי על זה מהיום הראשון של השינוי, וחשבתי לתומי שבמסגרת הגרסאות הנסיוניות זה יחלוף תוך כמה ימים. הנה תמונת המחשה קטנטנה למדובר. לתשומת לב הנוגעים בדבר...

orelie

New member
מי שקיבל אותו עסוק בלראות האח הגדול ../images/Emo46.gif

או הישרדות.... מכוון שאלו התכנים היחידים שתפוז מקדם.... איך הם ישימו לב לשינוי???????

dedi1602

New member
מאוד מוזר אבל היום בבוקר

שום מילה על האח הגדול... שום מילה על הישרדות....

orelie

New member
נכון כי.....

כבר שבוע שאנשים מתלוננים על זה תיקרא אחורה ותפגוש כל יום תלונה של מישהו אחר הגיע זמן להתייחס לו?

Ronit FL

New member
צודקת ולא צודקת

אני לא רואה ולא אראה כנראה את הבול על רשומותיי מכיון שאני מתלוננת... לא צודקת מכיון שאני מכורה לריאלטי. כנראה פגם בייצור אצלי, או משהו
אני לא רואה פסול בצפייה בתכניות הרדודות האלה. זה שעשוע מרענן למדי. אבל מכאן ועד מה שמתרחש בבלוגייה, המרחק גדול.

למעלה