מה אפשר לבקש?

winker21

New member
מה אפשר לבקש?

שלום,
כחלק מתהליך התיעלות הייתי רוצה לנהל חשבון אחד בבנק אחד מאשר שלושה חשבונות שכל אחד בבנק שונה.
הבנקים הם מזרחי טפחות (החשבון של אשתי) , בנק פועלים (חשבון ישן שלי) והבינלאומי הראשון (החשבון הראשי שלי....לקחתי משכנתא לפני כמה שנים).

מכיוון שכל בנק שאני יעבור אליו אני יעביר לשם לפחות עוד משכורת ועוד סכום נאה של כסף ולכן מכיוון שאין לי מושג בנושא הייתי שמח לדעת על מה אני יכול לנהל משא ומתן (אלו עמלות) ולכל עמלה מה היעדים שאני יכול להגיע ועבור זה אשמח לקבל את עזרתכם.

על מנת לקבל את עזרכתם בלהבין את סוגי העמלות שאליהם אני יכול להתמקח אני יפרט את הפעולות שעשיתי בשנים האחרונות
המרות כספים
העברות כספים בין בנקים (קבלה והוצאה ..מטבע זר ושקלי)
ניהול תיק (אין לי מושג אילו עמלות אני משלם וכמה)
ניהול שוטף
אני חייב לציין שמה שפתיע אותי שנכון לעכשיו אני נוטה לכיוון הבינלאומי שמאוד הפתיע אותי עם שערי המרות יותר נמוכים שבאו לטובתי בניגוד לפועלים שלקח גם עמלות מנופחות על קבלת כספים מחול.

לסיכום, אשמח להבין על אלו עמלות אני צריך להתווכח ומה המספרים לעמלות טובות. ודבר שני, כאשר אבחר בנק , אני אדרש להעביר את הכספים מהבנקים (ועל זה כנראנ אני אצטרך לשלם)... האם יש אפשרות שהבנק הנבחר יכסה את העלויות ?

תודה

העברת חשבון בנק

שלום רב,
על מנת להחליט לאיזה בנק להעביר את פעילותך, עליך לבדוק את מכלול התנאים שכל בנק מציע לך בהתחשב בפעילותך הפיננסית בבנק ולא רק את העמלות (כך למשל במקרה שלך יש משכנתא באחד הבנקים).
בנוגע לעמלות, עליך לבדוק את העמלות שגובה כל בנק ובנק עבור הפעולות העקריות שאתה נוהג לבצע בחשבונך ולהשוות ביניהן. בכל סניף בנק ישנו תעריפון המפרט את העמלות הנגבות בגין כל פעולה ופעולה (לרוב מתפרסם גם באינטרנט). אפשר ורצוי לנהל משא ומתן עם הבנקים ולנסות לשפר את התנאים ובכלל כך גם את תעריפי העמלות.
צריך לקחת בחשבון גם את התהליך של סגירת החשבונות והעלויות הכרוכות בכך.

בהצלחה,
יסמין לוינבוק, עו"ד

למעלה