ספורט אתגרי;-)
S S r 35 New member 19/6/07 #20 שמחה שאתם נהנים - זה הכי חשוב ובקשר לספורט הלבן ... טוב, לא שכנעת אותי המשך שבוע כייפי
א אלן 1 היחידה New member 19/6/07 #25 ../images/Emo140.gif:וואלה ,לא חשבתי במושגים האלו,,באמת לא .. מ ש ע מ ם ..חחחחחחחחחחחחחח אילנה
א אלן 1 היחידה New member 19/6/07 #22 ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gifטניס,יקירתי,,מרגיע...??? זה נהדר שאצלך זה כך אבל,,נשמע לי מתיש,מוציאים הרבה אנרגיה,, בשבילי תרפייה זה אמבטיה עם קצף,,, פאזל,,אבל לא בערב,,, אילנה
../images/Emo3.gif../images/Emo8.gifטניס,יקירתי,,מרגיע...??? זה נהדר שאצלך זה כך אבל,,נשמע לי מתיש,מוציאים הרבה אנרגיה,, בשבילי תרפייה זה אמבטיה עם קצף,,, פאזל,,אבל לא בערב,,, אילנה
י יוסי2 מכבי 1 New member 18/6/07 #13 בדרך כלל זה במחשבים או מוזיקה אבל לרוב שיש כדורגל זה עוזר להתנק לכמה שעות מהכול כי שם אתה משוחרר
ל לולי72 New member 19/6/07 #27 אני אוהבת להרגע כך ספר טוב (סיימתי עכשיו את "מחול הפלמינגו" של אורלי קראוס - ויינר (600 עמודים). וחייבת איזה רבע שעה לפני השינה עם הספר. סרט טוב בהולמרק או בערוץ 1 ביס. להיות לבד בשקט בבית ולשמוע מוזיקה בפול ווליום (כן, כן, זו אני) וגם לשיר.
אני אוהבת להרגע כך ספר טוב (סיימתי עכשיו את "מחול הפלמינגו" של אורלי קראוס - ויינר (600 עמודים). וחייבת איזה רבע שעה לפני השינה עם הספר. סרט טוב בהולמרק או בערוץ 1 ביס. להיות לבד בשקט בבית ולשמוע מוזיקה בפול ווליום (כן, כן, זו אני) וגם לשיר.
ד דנייייאלה New member 22/6/07 #32 אני כך..... 1. מחשב- לשחק או לגלוש באינטרנט 2. - לדבר בטלפון (במיחד עם סבתא שלי- אשה מיוחדת במינה).