מה אתם אומרים על הסרטון הבא:

ווינגז

New member
בדיוק קראתי, זה מאוד שחור ולבן אצלם

הם פוסלים את כל הספורט למעשה, ומציגים רק את השיטה שלהם בתור שיטה מקובלת והומאנית.

H a R a Z y

New member
מה שמצחיק זה שיש להם רק ארבעה

סוסים שעברו את האילוף הזה ומוצגים לכולם.. לפחות זה מה שמראים באתר.. אבל זה לא משנה את העובדה שזה מדהים..

זה אדיר..... ואמממ

לדעתי יש סוסים עם אופי מסויים שאפשר ללמד אותם דברים כאלו.. שהם "חכמים" קצת יותר מסוסים אחרים ואוהבים מגע של אדם ופינוקים וכאלו.. נגיד רונלד לימדתי אותו גם כמה דברים שקשה יותר להוציא מסוסים אחרים ואם אפשר זה יקח יותר זמן.. ולדעתי בתחילת הלימוד של התרגילים האלו כן השתמשו יותר בשוט או בעזרים אחרים.. הרמת רגליים וכל זה אי אפשר ללמד רק מסימונים...

Deep Blue Sky

New member
המ..

אני פעם ראיתי שאומרים לו "תרים יד" הוא מרים את הרגל ("יד"). וזה ניראה לי בא רק מהיחס שנותנים לסוס.

SNTQ

New member
אם כבר התעללות-מציאות הסוסים בעולם!

ליתר דיוק-המציאות האכזרית של הסוסים בעולם ~|אזהרה|הסרטון קשה לצפייה בחלקו|אזהרה|~ http://www.youtube.com/watch?v=9a9eeoR2vE4&mode=user&search= (קישור ישיר)

MC sApiR

New member
ואו,סרטון קשה,

מה הם עושים להם? זתומרת אחרי שהם נמצאים במקום הזה,מה הם עושים להם באוזן ומה יוצא להם מזה שהם תולים אותם ככה?

SNTQ

New member
אכן קשה..

את תעשיית בשר הסוסים את מכירה?! אחרי שהם נמצאים בצפיפות נוראית ימים על גבי ימים,הם נכנסים למכלאה,כמו שרואים בסרטון ושם הם פשוטו כמשמעו "מקבלים כדור בראש" (זה לא משהו באוזן).. תולים אותם ככה זה כבר צורת שחיטה..

SNTQ

New member
תכלס? כל העולם

אבל לדעתי התעשיית בשר סוסים הכי מפותחת היא בארהב אם תרצי אני אבדוק ואחזור עם נתונים סטטיסטיים..

באמת ארצות הברית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני יודעת על אירופה...

SNTQ

New member
בכל העולם בתכלס..

אני אחזור מחר עם נתונים סטטיסטיים

Deep Blue Sky

New member
מזעזע.. ו...

זה השיר כימעט הכי אהוב עליי! within temptation !! והסרטון מזעזע... אפילו חשבתי לא לרכב שנה הבאה... אבל אולי בחווה שמתייחסים נורמלי לסוסים...

בכלל לא התעללות- זה בטוח.

גם לא נראה אילוף מיוחד. זה נראה אילוף לסוסים שישתתפו סרטים, ויצטרכו לבצע את האלמנטים האלה.

למעלה