מה אתם אומרים על הרוצח המתועב הזה

gils33

New member
עם הבירוקרטיה בישראל

הוא ימות יותר מהר בכלא. צודק - זה ייקח שנים,לא חשבתי על זה בצורה הזו

amir_aikido

New member
הבטן עובדת על סדר ראשון

כמהנדס, הבטן בד"כ מגיבה בהתאם לקירוב מסדר ראשון של המציאות. אלא שבחיים יש לא פעם תופעות מסדר שני ושלישי שמשנות את התוצאה הסופית וחשוב שהשכל יתערב ויבחין בהן. אמיר

smailie

New member
אל תדאגו...

בסוף איזה עורך - דין פלילי ממולח, מפולפל וחריף שכל שמרוב כרס מתקדם בקצב של "שני צעדים בום", כבר יצליח להצילאת הרוצח (אם אכן יתברר שזה הוא) מעונש מאסר. בואו רק נגיד, שאם מחר מישהו מכם יעשה תנועה מגונה לעבר שוטר, יֹאמר "נתניהו שמן" או יתלונן על הסחבת במשרד הרווחה, גורלו יהיה הרבה יותר רע ומר מאשר זה של אותו רוצח נתעב. אני צופה שהוא לא יקבל בסוף מאסר עולם, כי השופט בדיוק ימהר להכין את הרצאתו לצורך עוד איזה כנס אינטלקטואלים טיפשי.

smailie

New member
הוא כבר ייצא על אי - שפיוּת

השופט יתחשב בזה שאמא שלו היא זקנה חולה בטטה, או סתם בגלל כשל טכני של המשטרה שהביאה ותו למעצר שעה אחרי הזמן.

smailie

New member
מעריך שלא ישים קץ לחייו

בשני המקרים המפורסמים הקודמים בהם עצירים התאבדו,היה מדובר באנשים חסרי חוט שידרה ללא עבר אלים. להבדיל, לרוצח מראשל"צ עדיין יש קשרים "במקומות הנכונים" ולא אתפלא אם חברים שלו מעבר לים או מהארץ ישפיעו על ההליך המשפטי ועל תוצאותיו.

amir_aikido

New member
אם עו"ד יוציא אותו איך תהיה בטוח שזה הוא?

אם בית-המשפט בישראל יכריע שהוא לא אשם, זה יהיה סימן שלמרות הדברים שהמשטרה פרסמה בעיתונות, יש חורים ענקיים בראיות שבאמת קיימות בתיק. תבחין בין המצבים השונים - הרשעה על עבירה פחות חמורה, וזיכוי. בעיני, זיכוי, יהיה סימן חמור מאוד לכך שהמשטרה מסלפת ומוכרת לנו לוקשים בקצב, כדי להסתיר את מצבה. אתה יודע כי אחוז ההרשעות בישראל הוא בין הגבוהים בעולם - מעל 95%? יש למערכת נטייה להקל בעונשים, מעבר לרצוי לטעמי, אבל יש לשופטים גם נטייה להאמין למשטרה ולפרקליטות. אמיר

martali

New member
רצח מתועב בדם קר

גם אני לא יכולה,לא נתפס אצלי, זה לא אדם זה מפלצת סטן
לרצוח בדם קר ילדים קטנים ,ואנשיםלהרוג משפחה שלמה,יש לי צמרמורת, מגיע למפלצת הזה עונש בעינוים.

Master Stav

New member
המון דברים שלא מסתדרים לי ...

1. משפחה של 6 נפשות בדירה ג'יפה אי להם חובות ויש להם 3 עסקים מצליחים !!! 2. החיסול כולל השריפה האו בהחלט בעל דפוס עבריני מהסוג של המאפיה 3. עצם העובדה שלמרות שהרוצח ( על פי הודעתו ) היה מבוקש עלידי האניטרפול הנ]פיקו לו פה בישראל אקדח ואם זאת רוצח הוא רוצח הוא רוצח ...ולכזה אין שום זכות קיום בעיני מאחר ותנאי המעצר בארץ שקולים לסוג של קייטנה לימודים , טלוויזיה , התייחדות, קציבת זמן .... אני בעד עונש המוות לשכמותו .

למעלה