מה אתם אומרים על זה?עזרה...

purplegiraff

New member
מה אתם אומרים על זה?עזרה...

איזה כיף, יש לי עכשיו פורום שלם להתיעץ אתו.... חולמת, מעמדך בסכנה... יש בחור, נחמד, שאני מכירה מפה ומשם, ולפני 8 חודשים עבדנו חופף באותו מקום תקופה קצרה, במהלכה הסתדרנו מעולה, צחוקים, בלאגנים וקטעים, אחלה תקשורת. אך, זה נשאר בעבודה, אני הייתי תפוסה- הוא לא ברור, וסתם התידדות- תמיד הייתי גרועה בזה. לאחרונה הווא קצת יצר קשר- מייל או שניים, וטלפון, עכשיו אני גרה לא רחוק, הוא הזמין אותי פעמיים כבדרך אגב ועושה סימנים של מעוניין להדק את הקשר, אני עניתי לו, הזמנתי גם, עשיתי קולות של- "כיף לי לדבר" ושתבינו- הכל ב- ידידות , לא מעבר (אני אפילו חושדת בנטיותיו, די ברצינות, ת'אמת) אך מאז שהיה איזה שבוע וחצי של תקשורת די אינטנסיבית- בעיקר מצדו- שאני כבר חשבתי לי- איזה כיף!! NEW FRIEND הוא די התפוגג, לא חזר ל2 סמסים שלי, לא קיים הבטחה שהבטיח שיתקשר באיזה נושא, וכרגע לא נענה להזמנה כללית שלי לכינוס חברי בביתי. יש לכם הסבר? השערה? רעיון? כיוון? מה, אם אני לא יודעת איך ל"התחיל" עם ידידים, מה אעשה במקרים רציניים יותר???

magenta73

New member
האמת היא שבמקרה זה

ובמקרם דומם, אנחנו יכולים רק לשאר ולתת לך כל מיני ספקולציות, ואת יכולה לעשות אנ-דנ-דינו ולבחור את הספקולציה הקרובה ביותר לליבך... אבל... האמת היא, שרק לו יש את התשובה. אז אם את רוצה את האמת - תשאלי. אותו.

purplegiraff

New member
וכאן מתחילות הבעיות...

ואני מתחילה לפחד שאני אולי ניג'סית, ולשאול זה אולי ניג'סי, וכל שאר התסביכים שהשאירו אותי נבדלת מרוחקת ומנותקת משאר האדם... רוב חיי...

magenta73

New member
כן, נו... מה חדש?...

האמת היא, שלמדתי, שאפשר להגיד כמעט כל דבר ולצאת מזה בסדר, השאלה היא לא מה את אומרת אלא איך את אומרת. כלומר - איטונציה, טון דיבור, שילוב הומור (במיוחד עצמי) וכן הלאה - יכולים לעזור ברוב ככל המקרים...

1Shir

New member
עצה

לא משנה מה את עושה או אומרת, תמיד תעשי את זה עם ביטחון ותהיי שלמה עם זה. ככה לא משנה מה יגידו או יחשבו עלייך, את תצאי בסדר.
תחשבי עם עצמך מה באמת נראה לך הכי נכון, ואיך הכי בא לך לפעול בסיטואציה, ולכי על זה.

belli80

New member
כפרה עלייך ../images/Emo13.gif

גנבת לי את האותיות מהמקלדת
מה שלומך, יפה?

1Shir

New member
../images/Emo24.gif

*אני* יפה? השבוע אמרתי עלייך (למור, נראה לי) ש*את* יפה
תודה!
איך אצלכם? אוטוטו... :)

שאלה...

אני מצטט: "...ושתבינו- הכל ב- ידידות , לא מעבר...", אנחנו מבינים, בעיקר כי את אומרת לנו את זה באופן מפורש שחור על גבי פורום. והוא? מתי הוא הבין?

purplegiraff

New member
קודם כל- תודה

על העצות! בעיקר נושא הביטחון והאינטונציה, נושא התיקשורת הבינאישית הוא תעלומה בעיני, באמת ואני עוד אעזר רבות בפורום הזה... בטוח... דבר שני- מתי הוא הבין... שאלה שאלתית- ובכן, אם לו יש כוונות אחרות- לי זה לחלוטין לא ברור כי-א. נראה לי שהוא גיי, למרות שעוד לא דברנו על זה ב. שיחות הטלפון/ מיילים ביננו היו די באותו סגנון שהיו כשעבדנו יחד- שיחה כיפית זורמת וקולחת על המדבר ורכילויות על אנשי העבודה.... ג. כשהוא הביע דאגה לשלומי כשהבין שאני ואקסי נפרדנו, סיפרתי לו כמה טוב לי וכמה תקופה כזאת של לבד נחוצה לי ד. אני בטוחה שלא גרמתי לו לחשוב אחרת כי אני נוטה להיות קורקטית מידי אפילו כשאני כן מעונינת... (עד שאני נשברת כי הם לא מבינים רמזים דקיקים ופשוט מצהירה על כוונותי במפורש ואז או שהם נחרדים- אגב הפחדים ש MAGENTA כותבת עליהם, או שמתלהבים ואז אני אתם 8 שנים....) הייתי רוצה להבין למה אתה התכוונת בשאלה- האם התכוונת שאולי הוא מעוניין או שהוא הבין שאני? למה סתם התידדות בין גברים לנשים צריכה להיות יותר מסובכת מזוגיות?????

Reddit

New member
אכן זה מסובך..

ומי יודע מה הוא מתכוון... את יודעת מה, התעייפתי מידידים. ריק לי מדי. פשוט מעייף.

purplegiraff

New member
טוב קיבלתי טלפון

הבוקר, עם הסבר והתנצלות... מה שפותח אצלי שאלה חדשה- למרות ההתנצלות, למה כ"כ הרבה אנשים מרגישים בנוח לקבוע, להעלם, לא להחזיר סמסים, ואיזה יום אח"כ להתקשר ולהתנצל מעומק ליבם ולהיות מקסימים ולהתעקש להמשיך להפגש ולעשות דברים יחד. הם לא מבינים כמה זה פוגע ומעליב ? ועוד זה לפעמים קורה כשהם יוזמים את המפגש!!! מה הבעיה לשלוח סמס קטן- "מצטער/ת אני לא אוכל לבוא היום" ככה, לשחרר אותי מלחכות למה שקבענו. מה קשה? ויש לי איזה 2-3 חברים כאלה, אנשים מקסימים ואיכותיים והם יודעים שכולם כועסים על זה, אך זה לא משתנה. מה זה, זלזול?

magenta73

New member
לפחות קבלת התנצלות...

גם זה יפה, יש כאלה שפשוט נעלמים וזהו... למה? לא יודעת. כי לא נעים להם לעשות את האסמס ואז הם נעלמים, לא חשוב שאז הם יוצאים הרבה פחות טוב...

"זה" עידן האינטרנט...

עידן הרשתות החברתיות, ג'יי דייט ומסנג'ר. כמו שאמרה הפרסומת: "לא נורא מחר נקנה עוד אבוקדו" היום זה "לא נורא, מחר נמצא מישהו אחר". לא ממש חייבים משהו למישהו. (לפחות אני מבין שהתאוריה הראשונה שלי לא עמדה במבחן המציאות. גם משהו, מבחינתך).

OriIdan

New member
כמה שאני מבין אותך

ממש לא מבין איך אנשים נעלמים ככה. פעם חשבתי שרק לי זה קורה, אחר כך חשבתי שרק נשים נעלמות. עכשיו לצערי אני רואה שזו מכת מדינה, גם נשים וגם גברים.

purplegiraff

New member
הי, לא הבנתי...

את העברית? את הכוונה? בתגובה למי ומה זה היה? תסביר, בבקשה... לא אחזתי... לא נותנת חיבוקים כ"כ בקלות....

aviavram

New member
לא התכוונתי שאת -ומה בכלל רע בחיבוק

אם הוא לא מגיב אז כנראה ש....הוא אחוז

purplegiraff

New member
אה!! התכוונת - מישהי...

אופסף ה"משהיא" הזה שיצא לך בטעות ממש בלבל אותי.... וחיבוק? לא רע בכלל- בכלל! לא אמרתי רע...

hi07

New member
ג'ירפה סגלגלה כנסי רגע :)

קודם כל נעים מאוד.. אני חדשה כאן.. רציתי רק להגיד שאני לא ממש מבינה - האם את בטוחה שאת רוצה בו סתם כידיד??? ואני מצטטת אותך.. "אני הייתי תפוסה- הוא לא ברור, וסתם התידדות- תמיד הייתי גרועה בזה" "ועושה סימנים של מעוניין להדק את הקשר" אם אני לא ממש הבנתי.. אולי גם הוא לא ממש מבין איך בדיוק את רוצה אותו בחייך.. ואולי גם את לא ממש יודעת.. הכל אולי.. התשובות אצלך רק חומר למחשבה.. שבת שלום

למעלה