מה אתם אומרים על זה

מה אתם אומרים על זה

שהמתנחלים חוסמים את הדרך ולא נותנים לחבריהם, מתנחלים אחרים שרוצים לעזוב? הם חוסמים את שערי היישוב ומפנצ'רים גלגלים של משאיות ומכולות ולא נותנים גם לחבריהם המתנחלים שכבר רוצים - הם לא נותנים לעזוב. הם פשוט עוברים כל גבול!

כל הכבוד?? על מה??

אחרי זה המתנחלים בוכים שמונעים מהם זכויות. איזה זכות יש להם לא לאפשר מעבר לכאלה שכן רוצים לקבל את הפיצויים, כן רוצים לעבור דירה מרצון, ולא רוצים לפגוע בדמוקרטיה ולהיות עבריינים????

cold whisper

New member
זה לא המתישבים

זה השוהים הבלתי חוקים שבאים כביכול לעזור להם ופוגעים בהם יותר מאשר מועילים!!

נמאס מהטיעון המפגר הזה

"זה לא כל המתיישבים" - מה אכפת לי בכלל מי זה??? העובדות הם שאנשים שרצו לעזוב היום את ההתנחלויות שלהם מרצון כדי לקבל את הפיצויים ולא להיות פושעים ועבריינים ולפגוע בדמוקרטיה לא יכלו לעזוב!

cold whisper

New member
כי השוהים הבלתי חוקים מנעו מהם!!

הם לא יכולים להאבק גם בהם,מה אתה רוצה.?

להראות לכם

שהימניים והמתנחלים הם אלימים מיסודם. לא חשוב להם כנגד מי הם מפעילים אלימות - הם מפעילים אותה כנגד כל מי שהם יכולים - זה התחיל בשמאלניים, עבר לשוטרים וחיילים ועכשיו הם מפעילים את זה נגד האנשים שלהם עצמם

cold whisper

New member
אוי אתה ממש ממש מעוות את העובדות

בכל קהל יש קומץ,יש קיצונים,גם לימין,וגם למתישבים.. אבל זה לא שאין שמאל קיצוני,זה לא שהם הוציאו לפני חודש לחייל עין בהפגנה על הגדר,על זה אתה שותק..את זה התקשורת(השמאלנית דרך אגב) מיהרה לטייח.. בכל מקום יש את הקיצונים,אלה החיים.

אתם נטפלים לדוגמה הזאת....

נכון, אתה צודק גם לשמאל יש קיצוניים ואני בהחלט לא מצדיק אותם!! אבל עובדה שקשה לך להיזכר בעוד מקרים כאלה של השמאל. אני לא אומר שאין שמאל קיצוני. אני אומר שהימין הקיצוני הוא קיצוני הרבה יותר מהשמאל הקיצוני.

cold whisper

New member
רוצה עוד מקרה?

קח עוד מקרה,טלי פחימה.. מסתירה ערבים,שימשה כמגן אנושי לזכריה זבידי.. נראה לי שסיוע לטרור זה דבר די קיצוני.

amitbl

New member
ואיפה טלי פחימה עכשיו? ?

יש שמאל קיצוני נכון. אף אחד לא אומר שלא. כמו שיש קיצון בכל דבר. אבל הימין הקיצוני הרבה יותר נפוץ ומסוכן.

Princess Galush

New member
כנ"ל

כל הזמן מציינים את טלי פחימה... הימנים הקיצונים נותנים לנו כמעט כל יום לפחות מקרה אחד שאומרים עליו:"זה רק מיעוט, אלה קיצוניים, לא כולם כאלה"

זה תמיד אותם קיצונים

רק שהם אף פעם לא נעצרים, או כי הם שבכניקים או כי הם משרתים את המטרות של שרון

אלוהים שישמור

מהשטויות שאתה מוציא מהפה שלך!! יש לשמאל תנועות נוער שמאלניות מה יותר קיצוני מזה?! הנוער העובד למען השם... אנשים הלכו להלוויה של עראפת, והכי גרוע זה שהשמאל בעד הטרנספר, וזו לא הפעם הראשונה! אני לא מיבנה אם אתם כל כך שונאים את הארץ הזאת למה לא לעבור לחו"ל? בכל צד יש קיצוניים נקודה!

Princess Galush

New member
מה?!?!

"יש לשמאל תנועות נוער שמאלניות מה יותר קיצוני מזה?! "

amitbl

New member
עזבי...

היא בטח תגיד תיכף שהנוער העובד והלומד הוא ההיטלר יוגנד באחד מגלגוליו... אין טעם להגיב בכלל

לפרינסס והמיטבל או מה שזה לא יהיה

חס וחלילה שאני אזכיר את השואה כשאני נכדה לניצולת שואה, לא יהיה אדם שאני אשווה אותו לנושא הזה אז בבקשה אל תכניס לי את המחשבות הנוראיות שלך לפה שלי... דבר שני הנוער העובד זו תנועה שמאלנית, לך תשאל אותם אין לי אינטרס לשקר, או להביא טיעונים הזויים (כמו שאתה הבאת בהודעה האחרונה שלך) רק כדי לומר משו

amitbl

New member
אם כך אז אני כבר מתנצל.

וזאת בגלל שגם אני צאצא למשפחה שכולת שואה. אני כן רוצה להגיד אבל שהנוער העובד והלומד הוא לחלוטין לא קיצוני. יש לו נטיה לשמאל אמנם, כן, (למרות שאני מכיר כמה נערים ימניים בנוער העובד) אבל ממש ממש ממש לא אפשר להגיד שהוא קיצוני. זה דבר מופרך ותלוש לגמרי מהמציאות. קיצוני זה טלי פחימה לדוגמא. אין קשר בין מחט לתחת.

amitbl

New member
זה כמו שתגידי

שהצופים זה תנועה ימנית קיצונית. שזה כמובן דבר לא נכון והזוי לגמרי להגיד. הנוער העובד והלומד הוא תנועה חברתית. לא פוליטית. ובטח ובטח שלא קיצונית.

למעלה