מה אתם אומרים על זה

להמיטבל

לא אמרת שזו תנועה קיצונית, אבל זו תנועה שמאלנית... ואתם דיברתם פה די הרבה על שטיפת מוח של בני נוער, אפילו שהרבה פעמים לדעתי זה לא נכון, אבל אם אתם כל כך מאמינם בזה, אז תנועת נוער שמאלנית (בשבילך, לא קיצונית...) לדעתי זו חתיכת שטיפת מוח

One Echoe

New member
בואנה...

מה עובר עליך? אתה חושב שלימין אין תנועות נוער? מה קיצוני בזה, עדיין לא הבנתי. שטיפות מוח?... זה לא שטיפת מוח. מי ששמאלני, וגם מי שלא-מוזמן להצטרף לתנועה בידיעה ברורה שהיא שמאלנית.

One Echoe

New member
אני נשבע לך..

אני פשוט לא מבין מה יוצא לך מהפה. תגידי לי, לימין אין תנועות נוער? ממתי זה דבר קיצוני?!? מי אמר שאנחנו שונאים את הארץ הזאת?! תעברי את לחו"ל! די כבר, את כולך מלאה בדיעות קדומות ובסטיגמות. והשמאל בעד ההתנתקות. זה לא טרנספר. וזה לא קיצוני. קיצוני זה לעבור על החוק. מה שהימין עושה.

cold whisper

New member
במקום שהיא אמורה להיות

את ההפגנות נגד הגדר לא טורחים להראות אפילו את המקרי אלימות שמה כי עכשיו זה לא מענין,זה לא שהיא לא פחות קיצונית הימין הקיצוני אולי יותר נפוץ.....אבל בכל זאת זה בגדר מיעוט שאני בכלל מתעב.

אפילו הימין הכי קיצוני...

יצהר וחברון,השתתף בכינוס נגד אלימות. השמאל אפילו הלא קיצוני לא עשה דבר כזה.

אפילו הימין הכי קיצוני...

יצהר וחברון,השתתף בכינוס נגד אלימות. השמאל אפילו הלא קיצוני לא עשה דבר כזה.

זה לא קיצוניים ולא שבחים.

זה אנשים שחושבים שאסור לצבא להכניס לכאן כלום גם אם זה "רק" מכולות

גם מול השוטרים לא הייתה אלימות!

השוטרים הרביצו! אבל אף שבח ואף תושב לא הרימו יד!

bLAck hALo

New member
אבודים.

הם כבר כ"כ אבודים! אבודים בתוך עצמם. עצוב וחבל שהגיעו למצב שכזה... הם כבר לא רואים אחד את השני. את הגבול הם עברו מזמן זה למה הם כבר לא רואים אותו.

One Echoe

New member
ציטוט מYNET:

"המסתננים הרבים שהגיעו לנווה דקלים לא מתכוונים להיכנע ללא מאבק, וכבר הלילה הם התעמתו עם הכוחות ושפכו צבע על האוטובוסים שהביאו אותם. צמיגי רכבו הצבאי של תת-אלוף אביב כוכבי, מפקד אוגדת עזה, נוקבו, ותושבים שהקיפו את הג'יפ הטיחו בו מילות גנאי. כוחות הביטחון עצרו כמה מהמסתננים.
"בצומת גמא, שמוביל למחסום כיסופים ומשם לגוש, חסמו אמש עשרות רבות של פעילי ימין את הצומת, בניסיון לעכב את הכוחות מ"עיר האוהלים" ברעים לתוך הרצועה. המשטרה פינתה את המפגינים בכוח וכמה מהמפגינים נזקקו לטיפול רפואי."

ynet לידיעתך

כתב לפני שעה מרגע כתיבת שורות אלה על אלימות במקום שהייתי בו והיה שקט אפילו בלי קללות. אז בלי ציטוטים מynet

One Echoe

New member
כן, בסדר.

מה שתגיד. אם אתה מזלזל באתרים כמו וואי נט, אתה כבר ממש אטום. נניח שמה שאמרת נכון, אולי לא ראית את האלימות שהייתה? אתה יודע, זה לא שאתה מסוגל לראות מה קורה בכל העולם.

אתה לא מאמין לי?

היינו כ20 איש, מי היה יכול להתרחק למרחק כל כך רחוק בשטח של מאה מטר מרובע? ואם מישהו עשה דבר כזה כיחיד זה לא שווה פרסום

אני מוכן להתערב ש...

אם אני הייתי אומר כמו ואי נט והם כמוני היית מאמין לי

למעלה