מה אתם אומרים היש לג'קסון את מה שדרוש בכעדי להיות עלף ?
S syco Tshirt 4ever New member 28/7/04 #13 ../images/Emo4.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo10.gif ממך לא ציפיתי
Y yaaronet bloom New member 28/7/04 #16 אל תתחילי שוב!!!! אני לא אסגוד לו ואני לא אהלל אותו מילא את איגי אבל אותו לא! אז בבקשה תשכחי מזה...
V very dark girl New member 29/7/04 #29 למען האמת,../images/Emo110.gif לא. אגב, גם לגולאס לא אמור להיות זהוב שיער!
G Galadriel 3000 New member 30/7/04 #33 ואיפה זה רשום? אפילו שהרבה אנשים דמיינו אותו ככה (וגם אני), לא רשום בשום מקום בספר איזה צבע שיער היה לו. ואם את אומרת שכן, אז אני אשמח לקבל ציטוט.
ואיפה זה רשום? אפילו שהרבה אנשים דמיינו אותו ככה (וגם אני), לא רשום בשום מקום בספר איזה צבע שיער היה לו. ואם את אומרת שכן, אז אני אשמח לקבל ציטוט.
E Eowyn of Rohan New member 30/7/04 #35 אני לא יכולה לרשום לך ציטוט כי אין לי את הספר אצלי. זה לא כתוב בשה"ט, אלא בסיל'. רק לוניאר, מבין כל האלדר, היה שיער בלונדיני. אבותיו של לגולאס(אאל"ט) לא יצאו למסע הגדול לולינור(או עצרו באמצע אני לא זוכרת) לכן אין סיבה ששיערו יהיה בלונדיני.
אני לא יכולה לרשום לך ציטוט כי אין לי את הספר אצלי. זה לא כתוב בשה"ט, אלא בסיל'. רק לוניאר, מבין כל האלדר, היה שיער בלונדיני. אבותיו של לגולאס(אאל"ט) לא יצאו למסע הגדול לולינור(או עצרו באמצע אני לא זוכרת) לכן אין סיבה ששיערו יהיה בלונדיני.
A adva g New member 28/7/04 #10 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחח ותשובתי- לא! מייקל ג'קסון לא יכול להיות עלף, מכיוון שהוא נועד להיות חייזר, זה ממש תפור עליו. וחוץ מזה, אם כבר- יותר מתאים לו להיות גולום!
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחח ותשובתי- לא! מייקל ג'קסון לא יכול להיות עלף, מכיוון שהוא נועד להיות חייזר, זה ממש תפור עליו. וחוץ מזה, אם כבר- יותר מתאים לו להיות גולום!
S syco Tshirt 4ever New member 28/7/04 #11 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo141.gif מה הבעיה שלכם אנשים רדו מהבנאדם הוא לא עלף הוא לא גולום והוא בהחלט לא חייזר אולי פשוט תעזבו אותו בשקט לרגע כאילו- אין לכם נושאים אחרים לדבר עליהם *ליאת ואיגי בדיכי בגלל שהם כעת בטוחים שיש פה אנשים רעים * פשוט רדו ממנו וזהו כנסו לפה וגם לכאן אם אתם רוצים את האמת על מייקל ג'קסון
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo141.gif מה הבעיה שלכם אנשים רדו מהבנאדם הוא לא עלף הוא לא גולום והוא בהחלט לא חייזר אולי פשוט תעזבו אותו בשקט לרגע כאילו- אין לכם נושאים אחרים לדבר עליהם *ליאת ואיגי בדיכי בגלל שהם כעת בטוחים שיש פה אנשים רעים * פשוט רדו ממנו וזהו כנסו לפה וגם לכאן אם אתם רוצים את האמת על מייקל ג'קסון