מה אתם אומרים

הוא באמת לא חייזר...

אבל מה לעשות שהוא באמת נראה ככה!!!! אני אהבתי אותו כשהוא נראה בקליפ של צעקה או שחור לבן ועוד קליפים בתקופה הזאתי (וגם לפני זה) כיום הוא נראה פשוט בלע

SCREAM../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הוא נראה שם אחלה../images/Emo70.gif

יאמי
בכלל- הוא נראה מ-ע-ו-ל-ה בתקופת דנג'רוס והיסטורי

adva g

New member
ההמממפ...אבל חייבים להודות....

הבן אדם באמת מאוד מוכשר והכל אבל....אין מה לעשות...בשנים האחרונות הוא באמת נראה קצת כמו
!!! מה שכן, לא התכוונתי חס וחלילה לפגוע במעריציו של מייקל ג'קסון, טפו טפו טפו. אם מישהו נפגע אני מתנצלת

אלרוס

New member
../images/Emo26.gifנצל"ש../images/Emo36.gif

אם שמתם לב בזמן האחרון, הפורום מתמלא בשטויות מוחלטות, לכן הנה משהו קטן שכל מי שרוצה לפתוח הודעה צריך לחשוב עליו: א. האם יש הודעה באותו נושא בעמ' הנוכחי? (לדוג' בעמ' זה בלבד יש 3 הדעות העוסקות בשאלה למקום בו אפשר לקנות פוסטרים) ב. האם ההודעה תגרור דיון, צחוק או אפילו משהו תגובות של "וואו, לא ידעתי" ג. האם ההודעה מחדשת משהו? ד. האם היא שווה לדחוק טופיק אחר למטה? ה. האם אפשר לנצל"ש במקום? אם התשוב לא' היא לא, לב' או ג' היא כן, לד' היא כן לה' היא כן אז פתחו את ההודעה, אם לא אז תנצל"שו

אלרוס

New member
מצטער, יובל

אבל כפי שאתה יודע עברתי דירה והמחשב היחיד עם אינטרנט בבית כרגע זה המחשב של אבא שלי לכמה ימים הקרובים ובו אין אייציק, אם יש לך משהו ספיציפי לאמר לי תשלח במסר ונוכל לקבוע שעה לצ'אט

Ridds

New member
*נדחפת *

לנוחיותך, יש באתר של האיציק קישור לאיציק שהוא 'web based'

Y. Welis

New member
בהחלט לא ידעתי שעברת...

מן הסתם כי לא סיפרת לי. אני אשלח מסר.

cobainos

New member
זה היה רלוונטי לכאן אולי לפני חודש

אבל בזמן האחרון הפורום הזה תקוע ובקושי זז.

NarihS

New member
פחחחח איזה יפה זה!!

חחחח דווקא זה נחמד לו! למרות שאני מעדיפה יותר את אורלנדו בלום בתור אלף.. :)

NarihS

New member
הוא לא נועד להיות חייזר

הוא נועד להיות מלך הפופ! כמו שהוא עכשיו!

cobainos

New member
עכשיו?עשי טובה...

לעצמך ולאחרים הוא גמר כבר מזמן את הקריירה בתור מלך הפופ.הוא מקסימום יכול להתקמבק פה ושם(אני לא אגיד כמו מי,שלא תעלבו יותר מידי) אני לא אוהב פופ בכלליות,אבל אני יודע שמייקל ג'קסון כבר מזמן לא "מלך הפופ" חוץ מזה שמלך יש(היה) רק אחד

../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo141.gif אגב../images/Emo26.gif

בתור נושאת סמל האיגואנה, והדוברת הרישמית מטעמו- אני אבקש להפסיק את הדיון בנושא של מייקל ג'קסון

למעלה