מה אתם דוחפים לצנצנת...

בארי

New member
אז הנה המלצה...

קחי טבק
,הכניסי לראש הנרגילה,שימי בקצהו העליון,ממש כמה נגיעות של ליקר שוקולד,איזה חמש טיפות כאלה. תרכיבי הכל כרגיל,נייר כסף,חורים,פחם דולק ותנסי !!! אם לא תגיעי לאורגזמה אל תקראי לי בארי...
סתם,סתם כל אחד והלשון שלו,לכל אחד יש טעם שונה...
אבל תנסי ותראי.

......

ניסיתי חלב לשים במקום מים... ויצא טעיםםםם!!!! אבל מומלץ להשתמש באותו הטבק כי אז הטעם הופך למזעזע... גם טקילה שמתי בפנים... ולא יכולתי לעשן יותר מרוב הבחילה שזה עשה לי אין כמו לשים רק לימון במים

LOL

את זה עוד לא ניסיתי. וודקה? אני נגד לא אוהבת וודקה באופן כללי. <חוץ מסוג אחד מאוד מיוחד> מים.נו אנחנו האנשים הרגילים
מישהו מזמין אותי לנרגילה? מתאים לי.

lizard

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מזמין אותך. מתי בא לך?

בארי

New member
זהו אני הולך...

לעבודה
שיהיה לכולם יום טוב ועד שאני חוזר אני רוצה לדעת,כמה מכם הרגישו הרגשת "HIGH" או "סטלה" מנרגילה רגילה !!!?

תמיד אני ראיתי

את האחים שלי משפרים את זה עם חלב\קרח\לימון אבל אף פעם לא היתה לי מספיק אמביציה לנסות...אי ראש קטן...אבל ביום שישי ישבנו עם הנרגילה וכשהתחלנו להכין נשפכו חלק מהמים ולאף אחד לא היה כוח לקום ולמלא והיה מיץ מנגו (מהכי מגעילים, קריסטל
) אז שפכנו קצת פנימה...זה עשה לזה טעם לוואימ תוק כזה, אבל לא ממש טעים, אולי כי זה לא השתלב עם הטבק (תפוח ואז דובדבן)

ebony

New member
טוף אז אתמול ניסינו לימון

היה נחמד...... הבעיה היחידה הייתה שהלימון היה מאוד חזק לעומת הטבק והרגישו אותו בעיקר........ אממ..... באיזה מיקסים של טבק אתם משתמשים מה מומלץ?

למעלה