מה אתם הכי אוהבים במוניקה?

../images/Emo25.gifאחלה רעיון לשירשור!!

אוקי..אני יחסים פתוחים (יש מלא שירים..), נבחר אחד מהם- מלכת היופי "כולם יודעים שבסרטים אמריקאיים יש תקווה.." יהלי סובול (במיוחד שהוא מתחיל להשתולל כזה..) לא ראיתי הופעות עדיין :( אך, אל דאגה, החופש אני חייבת, פשוט חייבת לראות מול העיניים ולא מול הטלויזיה!

בואר

New member
שילי!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אלבום-חיות מחמד ואין ויכוח~!
שיר-שנים חסומות, כל החבר'ה, איש קש, גשם חזק, מלכת היופי, פצעים ונשיקות (ויש עוד אבל צריך לקצר...)
קטע משיר- שנים חסומות: ההתחלה (שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד מנותק, מלא בעובדות חסרות כל ערך.זהו.) ואת "זה לא את, זה אני" וגם את: "נתתי לך יד, זרקתי אבן, לתוך הבאר, עמוקה.אני מתכופף, מקשיב בחושך אני לא שומע פגיעה, לא שומע פגיעה" ואת הפזמון הכי הרבה... כל החבר'ה: "החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה" איש קש: אני איש קש אני עץ עקום גשם חזק: גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעייני פקוחות. מלכת היופי: פזמון אחרון פצעים ונשיקות: חוזרים כמו מהמרים עם קופסת הקלפים ונעליים מבריקות ואני חולה על המשפט הזה כי אני זוכרת אותו מגיל 5 בערך... וזה המשפט שהכי זכרתי מהשיר!
הופעה-היחידה שהייתי(
) שהייתה ביומעצמאות ברמה"ש!
חבר להקה-פיטר (מעניין למה?)
אבל גם את שחר ויהלי, את אלדד אני לא משו אוהבת...

Silver Fox

New member
בעיר הזאת...../images/Emo82.gif

זה השיר השני אחרי שנים חסומות אצלי!

רותמיקה

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אומנם קצת באיחור
איזה אלבום אתם הכי אוהבים?חיות מחמד
איזה שיר אתם הכי אוהבים?מתחלף לעיתים קרובות.
איזה קטע מהשיר אתם הכי אוהבים?בכל שיר יש את ה"שורה" תחשבו על זה..
איזה חבר להקה אתם הכי אוהבים?פיטר
לייק דה!
איזו הופעה הכי אהבתם?ההופעה הראשונה שהייתי שלהם,מופת, רחובות.

shaai

New member
../images/Emo58.gifאני../images/Emo58.gif

**פצעים ונשיקות **רקוואים לבלונדינית **"פרפר נמחץ על השמשה הקדמית" **שחחרררר
**ההופעה שהכי אהבתי הייתה בבארבי כפר סבא (17.4)- היה פשוט מדהים!!!

Just Adi

New member
טוווב ../images/Emo80.gif

אלבום אהוב: "חיות מחמד" שיר אהוב: יש מלא, סאן חוזה, פרפר, מספיק בנאדם, 180, שומר האריות, טרף קל, בעיר זאת קטע מהשיר : (ניקח מפרפר) "קשה לי להסביר...." (אתם יודעים את ההמשך) חבר להקה אהוב:
שחר
הופעה שהכי אהבתם: בת"א מתישהו, היה מעולה

Tinkerblack

New member
אני ../images/Emo23.gif

אלבום: לא יודעת כולם יפים שיר: נראה לי את כל החברה קטע:"השופט ביטל את העונש כי לא צעקת ולא היית בתולה" לא יודעת זה עשה לי כזה צמרמורת השיר הזה ואני אוהבת אותו חוץ מזה שיש לי אובססיה לנתח שירים חברי הלהקה: האמת עדיין לא החלטתי אז נראה לי שאת כולם לא ראיתי הופעות

למעלה