לדעתי הכי כיף זה לגלוש ב70 קמ"ש, כשהשלג שיורד צורב לך בפנים, ואתה לא רואה יותר מ50 מטר קדימה, אין אף אחד על המדרון בגלל המזה"ג והשלג מגיע עד הברכיים כאילו הסנובורד לא שם ואתה איכשהוא מרחף לך..
המהירות, הנוף, הקור, החום, הפחד, הביטחון, האנדרנלין, הקפיצות, הנפילות, לקום אחרי נפילה, המוזיקה, השלג הע-מ-ו-ק !! - שבוע שלם בארץ אחרת !!! אם יש עוד משהו, אשמח להוסיף
איזה בת !@#$ דנבה לי בצורה מתחכמת להפליא את הגוגלס והכובע, בסוף צוות החרמון המסור תפס אותה והוציא את זה ממנה לשמחתי אבל שלוש שעות גלשתי עם פנים חשופות !!! עד שאחד האנשים מההסעה ששמע את הסיפור דאג לי למשקפת... (בלי כובע, שלוש שעות טמפ´ של שלוש מעלות !!, שעה אחת בלי משקפת כם רוח חזותית שמעיפה עלי שלג... כמה דמעות זלגו לי... גם למדתי איך גולשים בעיניים עצומות...
אבל צוות החרמון הנאמן סימן את התא שלה, אפילו ניסו לסדר לי כובע - אבל בסוף זה לא יצא... לא נורא, אז גלשתי טיפה בלי אבל עד עכשיו אני מרגיש שצוות החרמון נתן שירות מעולה שבעיקרון הם יכלו להתאלם מזה כאילו כלום... הם גם בכיף יכלו לעשות לי פיניש על בורד קר ולהוציא ממני 180 ש"ח אבל הם בחרו להגיד לי שזה לא שווה ושאני אעשה את זה בסקי-פס או בפעם הבאה שאני אצלהם... אני מאוד מרוצה מצוות האתר, הם אחלה...