מה אתם הכי אוהבים כשאתם עושים סקי

• פותח הנושא TTRI
  • פורסם בתאריך

liran87s

New member
לא - לא עשיתי...

בכל הפעמים שבאתי אחרי זה לא היה לי חשק להשקיע שעה בשיפוצים כשכל החברים שלי כבר גולשים, הלמטה של הסנובורד שלי נראה כמו כמו שולחן של נגר עם כל ה"מכתשים" שיש לי עליו... חזרתי משבוע באוסטריה עם סנובורד כאילו לא גלשו איתו, גלשתי כמה פעמים בחרמון וזה נראה מגעיל !!! גם אני צריך המלצות דחוף כי שבוע הבא אני רוצה לנסוע לעשות שיפוץ (אין לי הזדמנות נוספת לעשות את זה עד לחופשת הסקי...)

ktam

New member
בורדים והחרמון

טוב שהעלית את הנושא של איך נראה בורד אחרי יום בחרמון בהשוואה למקומות אחרים בעולם. יש לך מושג מה גורם לזה? האמת, שעדיין לא ניסיתי את הבורד בחרמון, אבל בצרפת כן (שבוע), וחוץ מכמה שריטות קלות ושחיקה קלה של ה"טופ לאייר" לא קרה לו הרבה.

liran87s

New member
אז תתכונן...

הבורד שלך עומד לסבול... יש לבורד שלי שריטות בעומק של 4 מילימטר !!! לגלישה (מהנה) בחרמון יש מחיר... יש ברוב האופפ-פיסטים סלעים שלא רואים (הם תקועים בתוך הפוודר) מדי פעם יש אבנים על צידי המסלולים. בעיקרון, אם לא מחפשים דברים שנמצאים מעבר למסלול לא אמור לקרות שום דבר לבורד (תלוי מתי בעונה). בסולדן למשל, לא קרה לבורד כלום חוץ משריטות שבקושי רואים וגם כשמשפשפים עם היד בקושי מרגישים... אבל שטויות... שיפוץ עולה 40 ש"ח למילוי שריטות, הבעיה שלי היא גם הסכינים...

ktam

New member
אולי כדאי להשכיר שם כמו תמיד?

וואלה אתה צודק.. סכינים זאת בעיה רצינית איפה השיפוץ 40 ש"ח?

liran87s

New member
השיפוץ למילוי סדקים בחרומון ->

עולה 40 ש"ח, אבל אצלי הסכינים לא מושחזים לא רק בגלל החרמון, הבורד בשימוש כבר 17 יום ולא שיפצתי אותם... זה טבעי...

liran87s

New member
ולא שווה להשכיר...

הנזק לא כל-כך חמור שמצדיק תשלום של 200 ש"ח על בורד דפוק וביינדינגס שמשתחררים כל שניה
קח את הבורד שלך, אתה רגיל אליו, פשוט משפצים אותו פעם בארבע פעמים על החרמון או פעמיים, 40 ש"ח זאת השקעה מוצדקת...

אמברון

New member
במפרים והרבה!

במדרון תלול, שאין לאן לברוח... וחייבים להתאמץ כדי להצליח להגיע למטה בשלום. כשהרגליים רועדות מהמאמץ, זה שווה הכל!

למעלה