אוהבת: שואיס....הם עושים את כל הסדרה...וכמו שאמרה עדי זה מצחיק כל הויכוחים וההערות העוקצניות של אייבי וג'וליאן.... שונאת את: כל ה: "אני יודע בדיוק! למה התכוונת....."ואז מסתבר שזה בכלל לא נכון... ואת כל העלילות המתוחות של טאבי-צ'רי או וויטני צ'אד או כל העלילות בתשוקות שזה ברור מה יקרה...
אוהב: שיום שלם נמשך לנצח שהם אומרים: רגע אחד...עכשיו הכל ברור לי ואת העל טבעי ואת רוב הבלונדות+בנות בנט הברונטיות שונא: שיוצא שלואיס מסתפר כל יום שיוצא שהשיער של שרידן נהיה ארוך באופן משמעותי מיום ליום מיגל
אוהבת : שואיס...הערות ציניות של אייבי וג'וליאן את הבוק קפה (למרות שכלבתא מנהלת אותו) אני ממש אוהבת אותו זה נראה מקום מה זה שווה. שונאת: את בירד סטאצ'ו ( ברוך שפטרנו) אנסטופידו (לצערי עדין שם) בת' וזה שיום אחד יכול להיות מאתיים פרקים.
אני הכי אוהבת :את שואיס את הניסינות של קיי להשיג את מיגל ולראות אותה מזיקה לצ'ריטי,את היציאות של טאבי וטימי ואת איתן ותרזה(ויש עוד דברים אבל אין כח לפרט) אני הכי שנואת: את צ'ריטי!!!!
אני מסכימה איתך שהוא נראה מעולה. אבל לא צריך להגזים ולראות בשביל זה סדרה שלמה. תכנסי לגלרייה תורידי תמונות , אפילו סרטים..אני יודעת... אבל...לא יודעת , זה נשמע לי מוגזם