מה אתם הכי שונאים ואוהבים בתשוקות?

adi48

New member
../images/Emo36.gif

אוהבת:שואיס
ו....לפעמים יש קטעים מצחיקים...עם ג'וליאן ואייבי שונאת:שמורחים שם כל דבר 10000 שנה את סימוןושכל הזמן יש להם לפחות 10 פלאשבקים

Ker 15

New member
../images/Emo36.gifשלי../images/Emo26.gif

אוהבת: שואיס....הם עושים את כל הסדרה...וכמו שאמרה עדי זה מצחיק כל הויכוחים וההערות העוקצניות של אייבי וג'וליאן.... שונאת את: כל ה: "אני יודע בדיוק! למה התכוונת....."ואז מסתבר שזה בכלל לא נכון... ואת כל העלילות המתוחות של טאבי-צ'רי או וויטני צ'אד או כל העלילות בתשוקות שזה ברור מה יקרה...

backstreet girl

New member
עכשיו תורי

אני אוהבת את שואיס המדהימים.... אני גם אוהבת את הדברים שאייבי עושה ואומרת.... אני שונאת את ג'וליאן כי הוא הפריד את שואיס...

Bow Wow3

New member
עכשיו אני!!!

אוהב: שיום שלם נמשך לנצח שהם אומרים: רגע אחד...עכשיו הכל ברור לי ואת העל טבעי ואת רוב הבלונדות+בנות בנט הברונטיות שונא: שיוצא שלואיס מסתפר כל יום שיוצא שהשיער של שרידן נהיה ארוך באופן משמעותי מיום ליום מיגל

LauraLF

New member
ואני....

אוהבת : שואיס...הערות ציניות של אייבי וג'וליאן את הבוק קפה (למרות שכלבתא מנהלת אותו) אני ממש אוהבת אותו זה נראה מקום מה זה שווה. שונאת: את בירד סטאצ'ו ( ברוך שפטרנו) אנסטופידו (לצערי עדין שם) בת' וזה שיום אחד יכול להיות מאתיים פרקים.

soapsfan

New member
../images/Emo26.gif

שואיס אייבי וג'וליאן קיי טימי וטבית'ה והמצבים/שורות קומיים שלהם
צ'ריטי ומיגל,משפחת ראסל,פילאר,צ'אד,שיש פלאשבקים על מה שקרה לפני חצי פרק,העלילות/ימים נמתחים

moran14h

New member
../images/Emo182.gifשלי../images/Emo139.gif

אני הכי אוהבת :את שואיס את הניסינות של קיי להשיג את מיגל ולראות אותה מזיקה לצ'ריטי,את היציאות של טאבי וטימי ואת איתן ותרזה(ויש עוד דברים אבל אין כח לפרט) אני הכי שנואת: את צ'ריטי!!!!

שלי../images/Emo26.gif

אוהבת:
איך שלואיס ושרידן רבים... (מחכה לרגע שהם סוף סוף יהיו חברים) שונאת:
את החלומות של תרזה על איתן
איך שכל פרק מתמשך לשבוע שלם.... שיש אי- הבנות בין זוגות
(לדוגמא הקטע שגוליאן שכר מישהו שיתחפש ללואיס , ושרידן האמינה ולא אמרה כלום ללואיס) זה הכי מעצבןןןןןןןן!!!!!

shuis4ever

New member
אמממממממממ../images/Emo25.gif

אוהבת: כל רגעי שואיס!
שונאת: כל השאר.

shuis4ever

New member
אחותי../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

בשביל פוקוס אחד על גאלן בלי חולצה
, אני מוכנה לסבול שנים של 'איבל פורסס' ואובר-גודנס של צ'ריטי ואף לשמוע את ויטני שרה 100 פעם רצוף. את איתי?

s h i r a 2

New member
אממ...תראי...

אני מסכימה איתך שהוא נראה מעולה. אבל לא צריך להגזים ולראות בשביל זה סדרה שלמה. תכנסי לגלרייה תורידי תמונות , אפילו סרטים..אני יודעת... אבל...לא יודעת , זה נשמע לי מוגזם

python 4

New member
אני הכי אוהב את

השיר פתיחה:
breath in, breath out לה לה לה לה לה...
ואני הכי שונא את המנגינה בסוף.

AsHtOn GiRl 3

New member
אממממ

אוהבת קטעי: ג'וליאן...שואיס........קיי ואייבי....אית'ן ותרזה....... שונאת קטעי: צ'ריגל.....איב.....סימון.....גוון.......

p_nurit

New member
אני עכשיו

אוהבת שואיס, איתן ותרזה, ג'וליאן ואייבי, טביתה וטימי שונאת: צ'ריטי, איב, ג'סיקה, וויטני ומודה שהמשחק בסדרה יכל להיות יותר טוב.............

למעלה