מה אתם הכי שונאים ואוהבים בתשוקות?

Bow Wow4

New member
היי! באמת...

את מבקרת את המשחק בתשוקות?? את איתן עם העצירה אחרי כל מילה שנייה להזכרות בטקסט? את וויטני עם הקול הערב כעורב שלה? ועם נסיונות הבכי שלה? את איב עם התקפי הפאניקה הלא ברורים שלה? את מיגל עם הקול והפה הפתוח שלו? את סימון? נו בחייך... אין לך מושג על מה את מדברת...

s h i r a 2

New member
צודק !

ולמרות הכל...כל האנשים שבפורום הזה ממשיכים לראות את הסדרה הזאת. אז כנראה שחלק מהשחקנים כן יודעים לשחק. ואלה שלא..לא נורא...יש דברים שמפצים על זה.(בדר"כ)

Bow Wow4

New member
אז מה, אז הם לא שחקנים טובים...

והעלילה מופרכת, והאנג'ל-ברט...קיימת... זה לא אומר שזאת סדרה לא טובה. ההיפך הוא הנכון. אבל אם מתייחסים לשחקנים טובים יש מעטים מאוד והם: טימי (היה מועמד לאמי) תרזה (גם הייתה מועמדת לאיזה פרס) **לא יודע אם שניהם זכו** וגם המנוסים: ג'וליאן, טאביתה ואייבי כל השאר - בלעעע...

shuis4ever

New member
אוקייי../images/Emo26.gifניוזפלאששששש../images/Emo41.gif

מיום עליתה של 'תשוקות' לשידור ועד היום, רק שניים מצוות השחקנים שלה זכו/היו מועמדים לפרס--- באותה שנה(שנת 2001) זכו/רק היו מועמדים(<---תקנו אותי פה): -ג'וש ריאן אבנס ז"ל(טימי) -מקנזי ווסטמור (שרידן קריין)
ולדעתי ממש בצדק. ג'וש גילם את טימי מצוין, ומקנזי נכנסה באופן מושלם לדמות של שרידן קריין.

hadardit

New member
הייתה לו מחלת לב נדירה

שגם השפיעה על הגובה שלו ולא הצליחו לטפל בו....

גם אני רוצה...

אוהבת: איתן (כוסון עולם,יש לו גוף מושלם) ותרזה, אייבי, לואיס (!) מיגל, טאביתה,קיי שונאת : איב(!!!), שרידן (!!!-כזאת כפוית טובה) ויטני,צ'אד וטימי..... ואני באמת שונאת שכל קטע נמרח שנה.....

AnGeL DoLlY

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

אוהבת- שואיייס
, הקטעים של צ'ריגל
, איתן ותרזה המדהימים
והמשולש המסוכן: איב, אייבי וטי.סי
ואת השיר פתיחה כמוווובן
שונאת- את הקטעים של טאביתה וטימי ... שני סתומים
ואת קיי
למרות שהיא מהממת ...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שונאת: -שהם מושכים כל דבר! אבל ממש כל דבר! כבר שבועיים מדובר על יום אחד ואני ממש לא מגזימה! -השחקנים. יש שחקנים כאלה גרועים.. תרזה למשל! שכל הסדרה רק בוכה ובוכה! אוווך! רק בגללה אני רוצה לשבור את הטלוויזיה. אוהבת: -מה לעשות כל טנלובלה ממכרת
-ש-ו-א-י-ס - יש גם שחקנים טובים כמובן (קיי, שרידן...) -יש שחקנים יפים (לואיס, לואיס, לואיס...)

Bow Wow4

New member
את ממש כן מגזימה!!!!

איפה את ואיפה שבועיים? היום האחרון נמשך (בינתיים) 4/5 פרקים...

אוקיי אולי לא היום הזה אבל../images/Emo41.gif

כל העניים הזה עם הבירד סטשיו- כמה זמן זה נמשך???

Bow Wow4

New member
תתפלאי לשמוע אבל פחות מ10 ימים

נגיד הבירד סטאצ'ו נמצא אחרי ליל השנה החדשה...כן, 10 ימים לא יותר מזה... ומה זה 10 ימים, שבוע וחצי. זה כלום...

מה שאני הכי שונאת זזה המתיקות יתר

שלהם, כמו מרמשלו מתוק מידי ודביק.... אווו אישתי המושלמת אין כמוך מושלמת, ממש טהורה - טיסי לאיב בעלי המדהים המושלם שאין לו סודות - גרייס לבעלה... דייייייי כבר עם זה וכמובן ההתמשכות של היום ועד שהם עוברים יום או עד שמשהו זז יוצאת הנשמה... ומה שאני הכי אוהבת זה הצחוקים וכל השטויות שיש שם... את האמת אני לא ממש יכולה להסביר את המשיכה שלי לתוכנית

s h i r a 2

New member
חח כמו עוד הרבה אנשים...

אבל כל הקטע שטיסי אומר כל הזמן לאיב שהיא מושלמת...מן הסתם זה בגלל הקטע עם ג'וליאן. כנ"ל עם סם , גרייס ואייבי. הם לא היו עושים את זה כל הזמן סתם , נראה לי !

shuis4ever

New member
|GUESS AGAIN......|X

תעשו לי טובה אנשים, 99 אחוז מהסצינות פה לא מהווים בשום אופן קידום לעלילה. ובגלל זה היא גם לא ממש מתקדמת. וכל הבולשיט הזה זה באמת סתם. ומילים מדויקות יותר: כדי למלא זמן מסך.

למעלה