את מבקרת את המשחק בתשוקות?? את איתן עם העצירה אחרי כל מילה שנייה להזכרות בטקסט? את וויטני עם הקול הערב כעורב שלה? ועם נסיונות הבכי שלה? את איב עם התקפי הפאניקה הלא ברורים שלה? את מיגל עם הקול והפה הפתוח שלו? את סימון? נו בחייך... אין לך מושג על מה את מדברת...
ולמרות הכל...כל האנשים שבפורום הזה ממשיכים לראות את הסדרה הזאת. אז כנראה שחלק מהשחקנים כן יודעים לשחק. ואלה שלא..לא נורא...יש דברים שמפצים על זה.(בדר"כ)
והעלילה מופרכת, והאנג'ל-ברט...קיימת... זה לא אומר שזאת סדרה לא טובה. ההיפך הוא הנכון. אבל אם מתייחסים לשחקנים טובים יש מעטים מאוד והם: טימי (היה מועמד לאמי) תרזה (גם הייתה מועמדת לאיזה פרס) **לא יודע אם שניהם זכו** וגם המנוסים: ג'וליאן, טאביתה ואייבי כל השאר - בלעעע...
מיום עליתה של 'תשוקות' לשידור ועד היום, רק שניים מצוות השחקנים שלה זכו/היו מועמדים לפרס--- באותה שנה(שנת 2001) זכו/רק היו מועמדים(<---תקנו אותי פה): -ג'וש ריאן אבנס ז"ל(טימי) -מקנזי ווסטמור (שרידן קריין)
ולדעתי ממש בצדק. ג'וש גילם את טימי מצוין, ומקנזי נכנסה באופן מושלם לדמות של שרידן קריין.
שונאת: -שהם מושכים כל דבר! אבל ממש כל דבר! כבר שבועיים מדובר על יום אחד ואני ממש לא מגזימה! -השחקנים. יש שחקנים כאלה גרועים.. תרזה למשל! שכל הסדרה רק בוכה ובוכה! אוווך! רק בגללה אני רוצה לשבור את הטלוויזיה. אוהבת: -מה לעשות כל טנלובלה ממכרת
-ש-ו-א-י-ס - יש גם שחקנים טובים כמובן (קיי, שרידן...) -יש שחקנים יפים (לואיס, לואיס, לואיס...)
שלהם, כמו מרמשלו מתוק מידי ודביק.... אווו אישתי המושלמת אין כמוך מושלמת, ממש טהורה - טיסי לאיב בעלי המדהים המושלם שאין לו סודות - גרייס לבעלה... דייייייי כבר עם זה וכמובן ההתמשכות של היום ועד שהם עוברים יום או עד שמשהו זז יוצאת הנשמה... ומה שאני הכי אוהבת זה הצחוקים וכל השטויות שיש שם... את האמת אני לא ממש יכולה להסביר את המשיכה שלי לתוכנית
אבל כל הקטע שטיסי אומר כל הזמן לאיב שהיא מושלמת...מן הסתם זה בגלל הקטע עם ג'וליאן. כנ"ל עם סם , גרייס ואייבי. הם לא היו עושים את זה כל הזמן סתם , נראה לי !
תעשו לי טובה אנשים, 99 אחוז מהסצינות פה לא מהווים בשום אופן קידום לעלילה. ובגלל זה היא גם לא ממש מתקדמת. וכל הבולשיט הזה זה באמת סתם. ומילים מדויקות יותר: כדי למלא זמן מסך.