מה אתם חושבים יקרה באלבום הבא שלהם

uriko

New member
מה אתם חושבים יקרה באלבום הבא שלהם

האם הוא יהיה נפילה ? לפי דעתי הם צריכים לעשות שוב אופרת רוק המשכית ל american idiot. מתי בכלל הוא ייצא ? כנראה רק בעוד שנתיים כפי הנראה

yakir31

New member
אתם מדברים על האלבום המחודש של א"א?

אני מעדיף שהוא בכלל לא ייצא!

whatascene

New member
האלבום המחודש יצא בכל מקרה

זה גם לא כזה מחודש.. זה אותו דיסק פשוט עם DVD של ה making של בולווארד והקליפ של א"א, משהו כזה. אם יצא להם דיסק חדש אני מקווה מאוד מאוד שהוא לא יהיה כמו שומדבר שהם הוציאו ב5 שנים האחרונות, או שלפחות עד שזה יקרה כבר כולם ימצאו להם תחביב אחר חוץ מפאנק רוק (או וואטאבר) ואז כבר לא תהיה בעיה של מעריצות קטנות וטיפשות וכל הגל הזה שבא איתן.

דוקי מן

New member
כנ"ל

גרין דיי נהיו ממוסחרים לאלה באלבום האחרון שלהם ושינו את הסגנון שלהם על מנת לחזור שוב לימי התהילה של דוקי!!! יותר טוב זה שהם יחזרו לסגנון הקודם שלהם.

חסבי

New member
לא צריך לחשוב על האלבום הבאה שלהם

תאמין לי הוא בטח יהיה כמו א"א אני מתגעגע לפאנק רוק האמיתי שהם עשו בדיסקים הראשונים ואם כבר הוא לא יהיה נפילה כי יש את כל ילדי ה-mtv שירוצו על זה הלוואי שלא יצא בכלל אם זה יהיה כמו א"א

ADCMAN

New member
הם אף פעם לא היו פאנק רוק

הם היו פאנק פופ. נ.ב, שחר, טעיתי בריאן בייקר הגיטריסט של להקת מינור ת'רט כן מנגן בבד רליג'ן

barboshkiss

New member
מה שבטוח שהוא לא יהיה נפילה

למה אתה רואים את ההצלחה של א"א :( אז בטוח תיהיה הצלחה של הדיסק הבא כי סביר להניח שהם יעשו אותו סגנון... לפי דעתי הם צריכים לחזור למוזיקה הישנה שלהם...כמו הדיסקים האחרים

לדעתי

גם מה שהם עשו קודם וגם מה שהם עשו עם א"א טוב.. ואני ממש לא מבינה למה כולם נגד הדיסק הזה..

O L g i T

New member
לכל התגובות להודעה הזאתי..

למה אתם כלכך שונאים את אמריקן אידיוט? אז נכון הם השתנו מאוד, ונהיו קצת ממוסחרים, וכבר לא שרים פאנק רוק כמו פעם, אבל הוא עדיין טוב, ויש שם אחלה שירים, וזה עדיין גרין דיי! אם אתם כלכך מתגעגעים לשירים הישנים אף אחד לא מונע מכם לשמוע אותם, אבל למה להחרים ככה ולהיות נגד א"א? זה אלבום מצויין!

riotgirl28

New member
../images/Emo45.gif

כל האלבומים שלהם טובים גם החדשים וגם הישנים! שיעשו מה שהם רוצים ראבאק

נכון

אבל כל אחד אוהב משהו אחר אני פשוט נגד כל הילדים האלה שלא מבינים כלום במוזיקה ומה זה פאנק ואיזה סגנון הם עושים אפילו ואומרים שהם מתים על גרין דיי ובולווורד זה השיר הכי טוב בעולם

PitZzahat

New member
מה אתה דפוק?

ומי אמר שאתה כן מבין משהו במוזיקה? מה זה מבין במוזיקה בכלל? צצ

WiseL

New member
הבא

אני מתארת לעצמי שהוא יהיה בערך אותו דבר (
) לא יודעת אם יותר טוב או פחות טוב. אני מקווה שהוא יהיה כמו תקופות יותר קודמות שיותר כיף לשמוע את השירים.

נועלה 123

New member
אני אומרת..

שהאלבום הבא יהיה הצלחה, ולא נפילה. אם הם ימשיכו עם הדרך של א"א הם אולי יצרפו לעצמם עוד מעריצים, ויכול להיות שהאלבום הבא יהיה כמו האלבומים הישנים יותר (דוקי, נמרוד וכו'...), או עירבוב של השניים. אני בכל מקרה מתכוונת לקנות אותו.

®NuLy®

New member
לדעתי...

גרין דיי יחזרו למוזירה הישנה שלהם כי הם רואים שהמעריצים לא כל כך מרוצים... למרות שהייתי מעדיפה דיסק בסיגנון א"א.

BlueBeIl

New member
אממ... לא נראה לי שגרין דיי ישנו

סגנון רק בגלל שהמעריצים לא מרוצים... הם עושים מה שבראש שלהם ובקשר לדברים אחרים שכתבו פה - אבל אני לא חושבת שזה נכון שהם עשו את אמריקן אידיוט כדי להרוויח מלא כסף, כי זה בכל זאת היה הימור... הלהקה שכולם מכירים בתור הלהקה של שירים באורך שתי דקות פתאום עושה שירים של עשר דקות עם עלילה עוד.... אם הם היו אחרי הכסף הם פשוט היו מוציאים עוד איזה אלבום שמשחזר וממחזר את כל מה שהם עשו עד עכשיו...

למעלה