מה אתם חושבים יקרה באלבום הבא שלהם

O L g i T

New member
אוווווווווף איתכם..

"הלהקה שכולם מכירים בתור הלהקה של שירים באורך שתי דקות פתאום עושה שירים של עשר דקות עם עלילה עוד...." א ז מ ה ????? אז מה? אז הם עשו עלילה. אז הם עשו שירים של 10 דקות ולא 2. הרעיון הזה מצויין לדעתי, והוא מקורי מאוד! [אם לקשר אותו לגרין דיי יותר נכון הוא מקורי] הרי אם הם היו מוציאים עוד אלבום כמו דוקי ואחרי זה עוד אלבום כמו דוקי זה היה כבר נמאס, תמיד טוב לגוון...

BlueBeIl

New member
אני מציעה שתקראי שוב את ההודעה שלי

ורק אז תגיבי.... כי אין לי מושג על מה את מדברת

whatascene

New member
מותק, קראת מה היא כתבה?

סתם לידיעתך, אופרת רוק (אלבום עם עלילה) הוא לא בדיוק רעיון של גרין דיי, אלא רעיון שהם אימצו. כמובן שאף אחד לא אמר שזה לא רעיון טוב לדיסק, ושזה לא משהו שונה. בקשר לאורך השיר, היא לא הביאה את זה בתור דוגמה לכמה שהם קקה כי עכשיו השירים שלהם פי 5, אלא הביאה את זה בתור נקודה לזכותם שאנשים ציפו מהם לדבר אחד, והם עשו דבר אחר. אתם צריכים להירגע קצת, לא כולם מעליבים את א"א כל הזמן. וגם אם כן, תקראו לעומק. אולי עוד תמצאו שיש פה קצת היגיון. הם לא חברים שלכם, ולא משפחה. אין לכם מה להגן עליהם כ"כ, זה שאנשים מבקרים את המוזיקה שלהם זה בוודאי לא דבר שחדש להם, ובטח לא ישנה להם יותר מדי.

O L g i T

New member
וסתם לידיעתך,

כתבתי "והוא מקורי מאוד! [אם לקשר אותו לגרין דיי יותר נכון הוא מקורי]" כל השאר, טעות שלי, למרות שקראתי את ההודעה שלה איזה פעמיים [כן כן, אני קשת קליטה]

למעלה